Šta je novo?

Diablo IV

Diablo 4 je svakako primereniji pocetnicima. D2R ti se mozda i ne dopadne. Vise je namenjen kao flashback starim igracima.

Dajte neki savet za nightmare dungeon,barb lvl sam 77 mucim se i sa tir 21 o ovim visim lvl ni ne pokusavam. Ima neka fora da nadjem neke "lakse"?

Pa jel nemaš mogućnost da kraftuješ sigile kod one alhemičarke sa 3 tačkice u trouglu?!
I jel moguće da je barb tako slab, ja sam na 77 lvl sa rogom bez problema rešavao 30+lvl nightmare tamnice?!

Nemoj lakše, ne isplati se. Ja sam lvl 78-79 Necro, igram lagano nm lvl 29-30

Pa jel nemaš mogućnost da kraftuješ sigile kod one alhemičarke sa 3 tačkice u trouglu?!
I jel moguće da je barb tako slab, ja sam na 77 lvl sa rogom bez problema rešavao 30+lvl nightmare tamnice?!
Ma najmanje mi je tir 21 na wt4, ne bi da se vracam na wt3. Nemam pojma svaki put kad udjem u igru drugacije, nekad dmg kida i sve a nekad skidam po mrvicu stvarno ne znam sta se desava. #nerfbarb

Za neku analizu bi morao da okacis sta si izabrao od skillova, kakav gear imas, mozda cak i paragon tablu.

Pogledaj na maxroll imas end game guide, kao i na d4builds.gg. Popisi aspekte, odradi obicni dungeon za one sto se mogu otkljucati, a ostale ekstraktuj sa itema koje pokupis i kad naidjes na ancestral 800-810 power. Poredaj paragon board i skillove. I lagano ces ici preko tier 25.

Dajte neki savet za nightmare dungeon,barb lvl sam 77 mucim se i sa tir 21 o ovim visim lvl ni ne pokusavam. Ima neka fora da nadjem neke "lakse"?
Evo ti preporuka za HOTA build, ja sam sa njim uspevo da čistim NM Dungeon 34-35 tier na lvl77 barb-u.
Level ti je tu negde, samo farmaj helltides i dobićeš eventualno sve što ti treba, meni je trebalo neko vreme da sastavim build ali sad roka bez problema.
Takođe, obrati pažnju da ti itemi uglavnom imaju sledeće stats-e: Crtitical Strike Chance, Crtitical Strike Damage, Vulnerable Damage, Strength (bitniji damage bucket multipliers-i), Cooldown reduction, Maximum Life, Maximum Fury.

Poslednja izmena:
Za neku analizu bi morao da okacis sta si izabrao od skillova, kakav gear imas, mozda cak i paragon tablu.
Kad smo kod ovoga, jel' moguće da ova igra nema online armory gde možeš da vidiš svog lika njegove statse, gear i sl, samim tim da to podeliš sa drugima?
Ako je spalo na to da se za ove potrebe printaju screenshotovi, to je baš nazadovanje.

Kad smo kod ovoga, jel' moguće da ova igra nema online armory gde možeš da vidiš svog lika njegove statse, gear i sl, samim tim da to podeliš sa drugima?
Ako je spalo na to da se za ove potrebe printaju screenshotovi, to je baš nazadovanje.

Nema za sada. U D3 su ubacili u nekom trenutku, pretpostavljam da ce i ovde.
Jeste bezveze sto nema

Ja i dalje ne mogu da se otmem utisku da je D4 izašao prerano. Mogao je da se krčka još godinu dana. Mnogo elemenata fali za igru od 70$.
Ne mislim na endgame nego na sitnice. Armory, Leaderboarads, Public group finder, Loot filteri. Problem je što sve to ide sporo za toliku kompaniju. Rekli su da npr. će gemove srediti u drugoj sezoni ali to je za 4meseca.

Ja i dalje ne mogu da se otmem utisku da je D4 izašao prerano. Mogao je da se krčka još godinu dana. Mnogo elemenata fali za igru od 70$.
Ne mislim na endgame nego na sitnice. Armory, Leaderboarads, Public group finder, Loot filteri. Problem je što sve to ide sporo za toliku kompaniju. Rekli su da npr. će gemove srediti u drugoj sezoni ali to je za 4meseca.
A šta ne valja sa gemovima?

Mislim da je prva sezona manje-vise bila spremna jos pri izbacivanju igre, i sada ne zele da se bakcu i rizikuju da se nesto poremeti, tj da resavaju bugove.
I ove NDungeon teleporte su privremeno napravili ovakve kakvi su, da se igraci spawnaju na ulazu u dungeon umesto unutar njega, jer sad treba vremena da se to implementira i testira kako valja.
Proper Armory i meni bas fali. :)
Za sada imamo nesto ovako:

Mislim da je prva sezona manje-vise bila spremna jos pri izbacivanju igre, i sada ne zele da se bakcu i rizikuju da se nesto poremeti, tj da resavaju bugove.
I ove NDungeon teleporte su privremeno napravili ovakve kakvi su, da se igraci spawnaju na ulazu u dungeon umesto unutar njega, jer sad treba vremena da se to implementira i testira kako valja.
Meni taj ne radi, kad ga konektujem sa BN učita samo naziv lika, klasu i level, nikakve detaljnije podatke ne vidim...

HOTFIX 2 - JULY 7, 2023 - 1.0.4

Bug Fixes

• Fixed an issue where Uber Unique items had an unintended higher chance to drop from Helltide Chests.
Developer Note: With the above change, we have re-enabled Uber Unique drops in Diablo IV. In total we have discovered that only 142 accounts obtained an Uber Unique between the launch of 1.0.4 and when we disabled Uber Unique items from the game on the evening of July 6th. We do not plan on removing these items from the accounts. In the future, we may need to take action to maintain fairness within the game when a bug or exploit impacts the gameplay of others.

Gameplay Changes

• Helltide Chests will now have the chance to drop any Unique and not be restricted to specific item slot limitations from any chest.
Developer Note: With the above change players will now be able to find Unique items from ALL Helltide Chests. Uber Unique items also have a chance to be found from all chests.

Ovi stvarno ne znaju gde udaraju i sta rade? Kako neko moze da bude kaznjen zbog njihovog propusta? Stvarno su jadni i bedni sa ovakvim izjavama.

nece niko biti kaznjen zbog ovoga

Tacno tako, ARPG igre su NOTORIOUS poznate po tome, da kad se bilo sta cacka sa stasom/inventory na brzaka bukvalno unakazis ceo ekosistem(tj igru).Tako da verujem da ce sad da sednu i resavaju taj problem polako i da se lepo istestira...

Samo polako ljudi dajte im sansu, Diablo 3 je izasao pre 11god+ gomila ljudi se promenila(podmladio) u timu, idu baby steps.

Taman zavrsavam lvl 100 Sorcerer do 20.7 pa sezonu krecem sa druidom.
Bas mi se igra druid, video sam da ima raznoraznih interesantnih buildova.

hf7rm6e6c8bb1.png

Ovo sam nasao slucajno, mozda pomogne ljudima sa slabijim konfiguracijama.

Vlasnik Blizzarda potvrdio da Diablo 4 ne stiže na Game Pass

A baš smo bili sigurni da će biti u game pass-u--- :D
Ja ne znam što uopšte čitati ovakve vesti.
Neće biti diablo na Game Pass jer prvo moraju da prodaju ovako i garant čekaju par in game sezon da prođe da još ispeglaju igru i promocija tokom zimskih praznika kada više ljudi sedne da se igra.
Izlazak igre 6. juna je bilo kao produžena live beta faza, da se ispeglaju sitni bugovi i da se revidiraju neke mehanike.

Sa ovim macem mu je dupliran dmg.

:) e treba jer nije džaba super Unique.

Taman zavrsavam lvl 100 Sorcerer do 20.7 pa sezonu krecem sa druidom.
Bas mi se igra druid, video sam da ima raznoraznih interesantnih buildova.
Btw. savetujem da igraš na WT1 dok ne otključak paragon board.
I fokus treba da ti bude staff sa što većim DPS, mada zavisi koji build ćeš da igraš.

Dobra je klasa za PvP, za ubijanje gomile mobove na gomili baš nema takve skillove, tj. može sa Hurricane ali treba jaka oprema.

Vrh Dno