Ma najmanje mi je tir 21 na wt4, ne bi da se vracam na wt3. Nemam pojma svaki put kad udjem u igru drugacije, nekad dmg kida i sve a nekad skidam po mrvicu stvarno ne znam sta se desava. #nerfbarbPa jel nemaš mogućnost da kraftuješ sigile kod one alhemičarke sa 3 tačkice u trouglu?!
I jel moguće da je barb tako slab, ja sam na 77 lvl sa rogom bez problema rešavao 30+lvl nightmare tamnice?!
Kako se tacno mucis? Ja sam 74-75lvl barbarian WW i solo mogu 28-29 nmDajte neki savet za nightmare dungeon,barb lvl sam 77 mucim se i sa tir 21 o ovim visim lvl ni ne pokusavam. Ima neka fora da nadjem neke "lakse"?
Evo ti preporuka za HOTA build, ja sam sa njim uspevo da čistim NM Dungeon 34-35 tier na lvl77 barb-u.Dajte neki savet za nightmare dungeon,barb lvl sam 77 mucim se i sa tir 21 o ovim visim lvl ni ne pokusavam. Ima neka fora da nadjem neke "lakse"?
Kad smo kod ovoga, jel' moguće da ova igra nema online armory gde možeš da vidiš svog lika njegove statse, gear i sl, samim tim da to podeliš sa drugima?Za neku analizu bi morao da okacis sta si izabrao od skillova, kakav gear imas, mozda cak i paragon tablu.
To mu je posaoEto sta je zaludan covek.
Kad smo kod ovoga, jel' moguće da ova igra nema online armory gde možeš da vidiš svog lika njegove statse, gear i sl, samim tim da to podeliš sa drugima?
Ako je spalo na to da se za ove potrebe printaju screenshotovi, to je baš nazadovanje.
A šta ne valja sa gemovima?Ja i dalje ne mogu da se otmem utisku da je D4 izašao prerano. Mogao je da se krčka još godinu dana. Mnogo elemenata fali za igru od 70$.
Ne mislim na endgame nego na sitnice. Armory, Leaderboarads, Public group finder, Loot filteri. Problem je što sve to ide sporo za toliku kompaniju. Rekli su da npr. će gemove srediti u drugoj sezoni ali to je za 4meseca.
Treba da ih prebace u poseban stash pošto zauzimaju mnogo mesta u inventaru. Složili su se sa tim ali im treba par meseci da to odrade.A šta ne valja sa gemovima?
Meni taj ne radi, kad ga konektujem sa BN učita samo naziv lika, klasu i level, nikakve detaljnije podatke ne vidim...Mislim da je prva sezona manje-vise bila spremna jos pri izbacivanju igre, i sada ne zele da se bakcu i rizikuju da se nesto poremeti, tj da resavaju bugove.
I ove NDungeon teleporte su privremeno napravili ovakve kakvi su, da se igraci spawnaju na ulazu u dungeon umesto unutar njega, jer sad treba vremena da se to implementira i testira kako valja.
Proper Armory i meni bas fali.
Za sada imamo nesto ovako:
D4 Armory
D4 Armory: The only player lookup tool for Diablo 4, as well as event provider and leaderboardd4armory.io
HOTFIX 2 - JULY 7, 2023 - 1.0.4
Bug Fixes
Developer Note: With the above change, we have re-enabled Uber Unique drops in Diablo IV. In total we have discovered that only 142 accounts obtained an Uber Unique between the launch of 1.0.4 and when we disabled Uber Unique items from the game on the evening of July 6th. We do not plan on removing these items from the accounts. In the future, we may need to take action to maintain fairness within the game when a bug or exploit impacts the gameplay of others.
- Fixed an issue where Uber Unique items had an unintended higher chance to drop from Helltide Chests.
Gameplay Changes
Developer Note: With the above change players will now be able to find Unique items from ALL Helltide Chests. Uber Unique items also have a chance to be found from all chests.
- Helltide Chests will now have the chance to drop any Unique and not be restricted to specific item slot limitations from any chest.
Tacno tako, ARPG igre su NOTORIOUS poznate po tome, da kad se bilo sta cacka sa stasom/inventory na brzaka bukvalno unakazis ceo ekosistem(tj igru).Tako da verujem da ce sad da sednu i resavaju taj problem polako i da se lepo istestira...Mislim da je prva sezona manje-vise bila spremna jos pri izbacivanju igre, i sada ne zele da se bakcu i rizikuju da se nesto poremeti, tj da resavaju bugove.
I ove NDungeon teleporte su privremeno napravili ovakve kakvi su, da se igraci spawnaju na ulazu u dungeon umesto unutar njega, jer sad treba vremena da se to implementira i testira kako valja.
Proper Armory i meni bas fali.
Za sada imamo nesto ovako:
D4 Armory
D4 Armory: The only player lookup tool for Diablo 4, as well as event provider and leaderboardd4armory.io
Ja ne znam što uopšte čitati ovakve vesti.Vlasnik Blizzarda potvrdio da Diablo 4 ne stiže na Game Pass
A baš smo bili sigurni da će biti u game pass-u---![]()
Sa ovim macem mu je dupliran dmg.
Btw. savetujem da igraš na WT1 dok ne otključak paragon board.Taman zavrsavam lvl 100 Sorcerer do 20.7 pa sezonu krecem sa druidom.
Bas mi se igra druid, video sam da ima raznoraznih interesantnih buildova.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari