Šta je novo?

Za ljubitelje analognih satova

@vladat1 poštarina je besplatna. Sat dobijaš bez originalne kutije, dobro upakovan da ne dođe do oštećenja. Time ćeš najvjerovatnije i na carini proći "ispod radara" pa ni nju možda ne platiš.
Na PayPal-u, kao opciju za plaćanje, i oni insistiraju.

Evo stranice o plaćanju i slanju:

Naručio danas, platio preko PayPal a. Još jednom hvala Nidžo na dojavi

WoW

Nema šta, majstori su za reciklažu i uzimanje para :D
£350.00 ...

u kojoj zemlji, koja je ovo oznaka za dane?

Mislim da je nemaćki, ali ne garantujem.
Na mom Citizenu (made in Japan) je takođe dvojezično.

Može li se negde napolju pazariti CASIO Lineage LCW-M100TSE-1A osetno povoljnije od njegove domaće KP cene (oko 305e sa dostavom)? Nešto ne verujem da ima, plus beskonačno čekanje na našu carinu u sezoni godišnjih odmora.

Hm
Pančevac ga prodaje za 295€, nije nešto osetno povoljniji po eu, naprotiv. U Češkoj je 330€
Samo jedan ga prodaje u USA za ~ 200$ a ne vrši isporuku nigde vani, čak ni u kanadu. I ima još tri na stanju.

Bogami lep sat.

Jeste baš, a nije nimalo ni naivan - titanijum, safir, solar, radio ...

Sad se setih
... plus ~1000 din dostave je najpovoljnija (i najbrža) priča.
200 din može da ti bude trošak. CC paket, stiže za dva dana
Jedino što liku plaćaš unapred kao uslov za isporuku bez otkupnine, što nije problem kod pouzdanih prodavaca

Ja se svojski suzdržavam da ne poručim 2-3 sata sa linka koji je @Nidzo postavio ... hvala za muke :)

Poslednja izmena:
Da li neko moze da mi posalje link kako da dodjem do tog iz Panceva - Moze i preko poruka, ako nije dozvoljeno reklamiranje.
Pa potraži na KP-u pomenuti sat, u ponudi je samo kod dotičnog lika, na dotičnoj lokaciji i po navedenoj ceni :)

Edifice je serija satova, ima ih x stotina modela. Nisu baš svi odlični :)

Može li se negde napolju pazariti CASIO Lineage LCW-M100TSE-1A osetno povoljnije od njegove domaće KP cene (oko 305e sa dostavom)? Nešto ne verujem da ima, plus beskonačno čekanje na našu carinu u sezoni godišnjih odmora.

Bio je baš na Amazonu (de) pre neku nedelju za oko 200-220e ali se rasprodao ...
Ja baš jurim neku sapphire/titanium kombinaciju sa solarnim mehaniznom i taj Casio mi zapao za oko ali me odbija taj mali digitalni deo...
Zato razmatram neku panda daytona kombinaciju - Orient neo 70s i novi chrono diver panda, Seiko ssc769p1... Čak i Glycine combat sub panda deluje interesantno ali nema solarne opcije.
Zapali su mi i za oko par Timex satova ali im QC bas nije jača strana... Imao sam na par dana north field expedition solar sa metalnom narukvicom ali me nije oduševio iako puno nudi za 150e (screw down case I krunica, safirno staklo), Citizen garrison nudi više uz bolji solarni mehanizam vs najjeftiniji Epson koji Timex gura ...

Gde bi mogla povoljnije da se nađe narukvica za Casio Edifice EFM-502-1A3 po mogućstvu sa isporukom u DE?

Pukla mi danas originalna, i nađoh na ovom sajtu, rekao bih originalnu, ali ako ima negde povoljnije ili provereno dobra zamena dajte predlog.

Mi u bob da gledamo na koji model tačno misliš ?
:D

Da li vredi ili ne, zavisi - koliko je koštao kao nov, koliko je star, u kakvom je stanju i koliko "izakan"
I da li je original, naravno

Nije bilo interneta,nevreme bilo.

Ok stanje,deluje da je original,e da li vredi 150 eura?

U, ovo baš matoro i iznošeno.
Sudeći po senama na eBay-u, ne vredi. Krivac je njegovo stanje.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno