obris
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.03.2010
- Poena
- 365
Ima u susjedstvu.
@vladat1 poštarina je besplatna. Sat dobijaš bez originalne kutije, dobro upakovan da ne dođe do oštećenja. Time ćeš najvjerovatnije i na carini proći "ispod radara" pa ni nju možda ne platiš.
Na PayPal-u, kao opciju za plaćanje, i oni insistiraju.
Evo stranice o plaćanju i slanju:
![]()
Store and Shipping Policies
Payment Terms We use PayPal as our sole payment processor, because of the excellent protection they give to buyers. We want you to feel safe and secure with each payment that you make. Your personal information remains private (we never see a single credit card number). Shipping Terms Our Free...www.greatwatches.co.uk
200 din može da ti bude trošak. CC paket, stiže za dva dana... plus ~1000 din dostave je najpovoljnija (i najbrža) priča.
Da li neko moze da mi posalje link kako da dodjem do tog iz Panceva - Moze i preko poruka, ako nije dozvoljeno reklamiranje.Pančevac ga prodaje za 295€............
Pa potraži na KP-u pomenuti sat, u ponudi je samo kod dotičnog lika, na dotičnoj lokaciji i po navedenoj ceniDa li neko moze da mi posalje link kako da dodjem do tog iz Panceva - Moze i preko poruka, ako nije dozvoljeno reklamiranje.
Едифајс је одличан сат.Pokupio danas sat...
Prezadovoljan sam .
Može li se negde napolju pazariti CASIO Lineage LCW-M100TSE-1A osetno povoljnije od njegove domaće KP cene (oko 305e sa dostavom)? Nešto ne verujem da ima, plus beskonačno čekanje na našu carinu u sezoni godišnjih odmora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari