Šta je novo?

Za ljubitelje analognih satova

joma, samo ja sam odustao od njih imam negativna iskustva

Hvala, to je to.

Kakvo si to lose iskustvo imao? Jel su im naočare original?
Ja bih naručio sa isporukom za Nemačku.

imaju neki "čudan" nacin naplate, odmah rezervisu sredstva na kartici i ako imaju na lageru da posalju to je to, sve ok.
Ali ako nemaju na lageru, a na sajtu je pisalo da imaju na lageru, onda nastaje problem jer se ceka dok ne stigne i ne moze da se otkaže, a kad im stigne i spremni su da ti posalju onda ponovo rezervisu sredstva (drugi put) na kartici, a ti posle gledaj sa bankom kako ces skinuti prethodnu rezervaciju, posto se ne skida automatski.
To niko drugi tako ne radi i to su mi dva puta uradili.

Zašto gledati tamo kada ima kod nas da se nabavi?
Ima likova (zapravo znam za izvesnu g-đu) koji ih prodaju po znatno povoljnijim cenama negu u radnjama. Provereno originali.

To kod nas od ‘sanera’ provereno nista nije original, ni blizu.

Nisam rekao da su šaneri, nema veze sa njima.

Što se mene tiče, naočare i parfemi - samo na aerodromu

Ili u prodavnici proizvođača.

imaju neki "čudan" nacin naplate, odmah rezervisu sredstva na kartici i ako imaju na lageru da posalju to je to, sve ok.
Ali ako nemaju na lageru, a na sajtu je pisalo da imaju na lageru, onda nastaje problem jer se ceka dok ne stigne i ne moze da se otkaže, a kad im stigne i spremni su da ti posalju onda ponovo rezervisu sredstva (drugi put) na kartici, a ti posle gledaj sa bankom kako ces skinuti prethodnu rezervaciju, posto se ne skida automatski.
To niko drugi tako ne radi i to su mi dva puta uradili.
Skida se automatski, ali za to je potrebno do 45 dana, u zavisnosti od kartice i banke.

Skida se automatski, ali za to je potrebno do 45 dana, u zavisnosti od kartice i banke.
Moze i prodavac da skine, al joma nece. Tamo je generalno raspad.
Recimo amazon (isto za sat) mi je rezervisao sredstva pa isto nije imao na lageru, pa kad im je stiglo posle 15 dana naplatio je to sto sam rezervisao, pa je naplatio par dolara razlike od rezervacije do tacne cifre u momentu fakturisanja pa mi je kad je stigao sat vratio par dolara za manje naplacenu carinu od prvobitno procenjene. Mnogo normalnija prica od jome.

Ima li ko iskustva sa seiko 5 sport satovima, klinac navalio ovaj orange da mu uzmem, sada je kao na nekoj akciji.

Prilozi

• Screenshot_20230626_234850.jpg
    Screenshot_20230626_234850.jpg
    80.4 KB · Pregleda: 92
Ja imam plavi, vec nekih godinu i po dana. Nisam primetio nikakve probleme. Neka kasnjenja/zurenja nisam imao. Doduse desilo mi se da je par puta stao zbog nenosenja pa sam namestao vreme, tako da je moguce da bi bilo odstupanja da je nonstop radio.

Odlicni su satovi samo je pitanje da li ce ga toliko nositi da i radi :) mozda mu je bolja opcija neki solar. Ja znam da jos nisam spreman za automatic :)

Klinac ti ima dobar ukus :) Nema greške, dobri satovi.
Ako će stalno da ga nosi.
P.S. I solar ume da stane :d Ljudi ga bace u fioku i zaborave, pa se posle čude.

"Sat za klinca" :)
Em košta 500€ em nije dostupan lkod nas

Svi satovi koje sam poslao su dostupni kod nas u radnjama. :)

Drugari, gde mogu da kupim za ćerku MDV106G-1AV

Kod nas ga nema. Preko kojih sajtova u inostranstvu.

Mozes naci samo stari stock, prestali su 2021 da proizvode marlin posto im je istekla licenca i presli na mdv-107.
Video sam na amazon.com da ima al nije jeftin shiping.

Ima u Pančevu u par prodavnica ali sa belim (ili srebrnim) ciferom. Nigde nisam video crni.
Kupujem prodajem?

Poslednja izmena:
Ima na kp svih osim zlatnog ali cene su sulude. Dodatno, to
Je dosta veliki sat, ne znam da li je bas za dete i jos zensko :)

Da, solidno je glomazan.

Drugari, gde mogu da kupim za ćerku MDV106G-1AV

Kod nas ga nema. Preko kojih sajtova u inostranstvu.
Ja sam oba svoja Duro sata kupio preko
Lik šalje iz Las Vegasa. Do 30 dana je.sat u Srbiji.

Ima na kp svih osim zlatnog ali cene su sulude. Dodatno, to
Je dosta veliki sat, ne znam da li je bas za dete i jos zensko :)

jeste voli. Nosi muške G šokove
Ja sam oba svoja Duro sata kupio preko
Lik šalje iz Las Vegasa. Do 30 dana je.sat u Srbiji.

Hvala puno. da platim preko PayPal ? koliko ide za pošarinu ?

@vladat1 poštarina je besplatna. Sat dobijaš bez originalne kutije, dobro upakovan da ne dođe do oštećenja. Time ćeš najvjerovatnije i na carini proći "ispod radara" pa ni nju možda ne platiš.
Na PayPal-u, kao opciju za plaćanje, i oni insistiraju.

Evo stranice o plaćanju i slanju:

Vrh Dno