To je PWA (Progressive web app), nije klasicna aplikacija. Dovoljno je napraviti shortcut za stranu na homepage-u i to je to. Nema potrebe za aplikacijom pored ovogaSta nema za Android ?
Kako znas da se bas do 15% napunio ako se nije upalio 🧐Jedno noob pitanjce...
Malopre mi se tel.ispraznio do kraja.
Stavio sam na Samsung punjac od note 20 ultra i napunio se do 15% ali se nije upalio.
Sada sam upalio telefon i nastavio je punjenje kad sam opet stavio kablic.
Zasto se to desava ?
Druže Samsung sat i IPhone? To se ne radi.Sta nema za Android ?
Pogledajte prilog 394145
Pa ostrvo se i ne pomera za notifikacije, već za određene aktivnosti na telefonu. Na primer kad se prikače slušalice, minimizuje Youtube ili navigacija, timer, sluša muzika i dosta drugih stvariJa samo pitao dal ima za ios jerbo je imam na Sljamsungu.
A ovo za dynamic...?
Uzeh pre par dana na ugovornu obavezu ip 14 pro max ali nesto se Island ne pomera kad su notifikacije u pitanju 🤔
Jeste ali svaki put otvara novi browser tab na iOS dok se na Andorid ponaša kao i svaka druga app iako je isto browserTo je PWA (Progressive web app), nije klasicna aplikacija. Dovoljno je napraviti shortcut za stranu na homepage-u i to je to. Nema potrebe za aplikacijom pored ovoga
Ne razumem....??Druže Samsung sat i IPhone? To se ne radi.
Mora da me zbunio naslov teme a hteo da napravim salu.Ne razumem....??
SS je sa Samsunga...ne sa ajfona.
Citam sad tvoj post, a ja hteo da napisem ostavio na 66% i probudio se sa 66%, ne secam se kad mi se to desilo, vecinom 1-2% mi skine.Juče pred spavanje ostavio telefon sa 33%, jutros se budim baterija mrtva, definitivno ima neki problem sad ću da ga vratim na fabrička. Vidio sam da Chrome jede bateriju dosta ali kako na poslu a i kući koristim isto Chrome, zbog sinhronizacije me mrzi Safari da koristim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari