VitaCost je u poslednje vreme katastrofalan kao prodavnica, a danas je njihov bezobrazluk dostigao maksimum. Naručim proizvode 09.06, sve uredno platim karticom i čekam da pošalju, Prošlo 8 dana od poručivanja ne šalju i ne javljaju se. Pošaljem email ništa, a onda se juče setili da pošalju paket i to nije sve.
Danas su pokušali da već kupljene proizvode ponovo naplate i skinu novac sa kartice.
Stiže mi poruka na Viber da je pokušana transakcija, ali ja ne vidim ni koje pokušao ni šta je pokušao da skine (HalkBank) je u pitanju.

Odmah nazovem banku, zaista sve pohvale, lepo se ispričamo, odmah je usledila blokada kartice.
VitaCost je danas napravio token (tako su mi objasnili) i pokušao ponovo da skine sredstva sa računa.
Prvi put sam platio 70$ (09.06), a danas je pokušano za 1$ više da naplate, tačnije
71$.
I tu nije kraj 🙂 Oni su u jednoj email poruci navodno tražili dodatnu verifikaciju, a razlog nisu naveli.
Nije jasno kome je ovaj gore email bio namenjen, a još čudnija situacija se javlja u drugoj email poruci.

Ovo je samo moje lično iskustvo, a limit na kartici uvek postavljen jer od ovakvih stvari samo limit može da spasi, inače ostade ja kratak za 71$ da nije bilo limita. Užasno kakva je usluga, katastrofalna i pored toga što je sve regularno, prodavnica registrovana, radi po zakonu, ali ovakve stvari su moguće, a njihova je podrška jedna od najgorih, ako ne i najgora.