Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Neko ima preporuku za neki dobar BT adapter,meni zapao za oko ovaj

Stigao mi je Baseus BT 5.3, u sustini i Baseus i ovaj Ugreen koji si narucio su bukvalno ista stvar i oba su trenutno losi za muziku, filmove i igre jer imaju kasnjenje.

Rade sa generickim BT drajverima ako nista drugo.

Stigao mi je Baseus BT 5.3, u sustini i Baseus i ovaj Ugreen koji si narucio su bukvalno ista stvar i oba su trenutno losi za muziku, filmove i igre jer imaju kasnjenje.

Rade sa generickim BT drajverima ako nista drugo.
E nisam narucio na kraju,izgleda bolje sto nisam,spojim kablom kad hocu sa racunara da pustim.Svakako hvala na informaciji.

Da li imate iskustva sa ovim kablovima? Da li je okej ova prodavnica na AE, vidim da je kabl mfi.

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! RSD 1,094.02 27% Off | UGREEN MFi 20W PD USB C to Lightning Cable for iPhone 14 13 12 Pro Max Fast Charging for iPad Mini Phone Type C Cable

Narucili smo pred vikend...

Ako ne posalju , ima ko stalno ima akciju i salje redovno ;)

pabokayautoparts.aliexpress.com/store/709388 (y)

Izgleda ni pabokay nema više tu akciju...Sad mora da se potroši preko 900 dinara.
1686563934179.png

Ja sam jutros uzeo za 2400 ovaj punjac sa kablom...
Videcemo kakav je kad stigne, mada je u sustini i dzaba..ali ima dosta pozitivnih komn..

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! RSD2,657.02 74%OFF | Toocki 140W USB Charger Multi Port USB Charging Station GaN Fast Charge Desktop PD Type C Power Adapter LED Display Carregador

I ja sam danas dobio UA...HU kod za krpu
ali prvi status je 2023-06-09 15:48 GMT+8 Received by logistics company

k12.jpg

Kuulaa GaN 33W

k33.jpg

Tema se menja svako malo, zavisi sta je aktuelno, sa krpama je do daljnjeg zavrseno, posto si izgleda danas svi dobili ingo da su poslate... Vracamo se opet na krpe kad krenu da pristizu😉
Meni je krpa stigla pre nedelju dana
Ne pricamo o istim krpama, ove su tibocigledno promakle.

Ima li neko preporuku za cepove za usi, pozeljno neke koji ce se minimalno videti u uvetu? Na prethodnih par slavlja na kojima sam bio, odvrnu muziku otprilike na maksimum, neprijatno sedeti u sali. Dodjem kuci, a ono u usima zuji do pola noci.

Ja sam kupovao one sunđeraste i po meni su bzvz. Ne rade posao. Moja je preporuka da uzmeš silikonske čepove u apoteci.

Preporuka za hdmi v2.1 kabl, pouzdan, koristio bih ga za PS5 i eARC ?

Ima i ovaj Baseus stalak za mob/tablet... Dzabalesku.

Pokupite kupon

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €3.51 55%OFF | Baseus Portable Folding Phone Stand Universal Mini Size Mount Holder Stable Light Thin Stand for iPhone 14 13 12 Pro Max Samsung

Prilozi

• Screenshot_20230613_220204_AliExpress.jpg
    Screenshot_20230613_220204_AliExpress.jpg
    66.8 KB · Pregleda: 49
Vrh Dno