dejca
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.11.2012
- Poena
- 265
Da li je kupio neko ove kineske strujomere, da li mogu oni non stop da rade pod opterećenje od oko 2kw.
Tako je hvala, čak su i jeftiniji. Sa dostavom će biti malo skuplje ali u svakom slučaju bolja kombinacija za kupovinu.Imaš ga i kod nas, guglaj "Prosto PM01D". 300-400 din skuplje nego Ali, ali ne čekaš i dobiješ 2 god saobraznosti (u narodu poznato kao garancija).
Baci pogled na Ankerovu zvanicnu prodavnicu, imaju par BT modela do 30ak dolara, a generalno su pouzdani.Može neki predlog za BT bubice? Imam neke KZ žičane već nekih 5-6 godina, izuzetno kvalitetne, dobar zvuk, dvosistemske, ali otkazao levi bas. Vidim da tih KZ ima milion varijanti, ako je neko uzimao skoro neka napiše preporuku. Može i neki drugi proizvođač, ali bitno je da je zvuk bude solidan, da ima basa. Dolazi u obzir par desetina $.
Ostani na KZ, samo kupi njihov adapter koji se bode u sluške umesto žičanog kabla.Može neki predlog za BT bubice? Imam neke KZ žičane već nekih 5-6 godina, izuzetno kvalitetne, dobar zvuk, dvosistemske, ali otkazao levi bas. Vidim da tih KZ ima milion varijanti, ako je neko uzimao skoro neka napiše preporuku. Može i neki drugi proizvođač, ali bitno je da je zvuk bude solidan, da ima basa. Dolazi u obzir par desetina $.
Odličan, koristim ga oko godinu dana, uz umerenu upotrebu i baterija lepo drži, tipa mesečak dana, nisam baš precizno merio.https://vi.aliexpress.com/item/1005....0.0.231838daSpTqmL&mp=1&gatewayAdapt=glo2vnm gledao sam ovaj, trebalo bi da je ok za tu namenu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari