dzidza_bidza
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.09.2005
- Poena
- 375
Takođe, potrebni su i odgovarajući kablovi (da se poklope standardi) tako da jeste malo vratolomija da se sve namesti da radi kao je deklarisano.Mozda samo vecina nema telefone sa superbrzim punjenjem ili ga ne koriste?
Da nema neko slučajno ovaj njihov bt wireless mouse. Kakav je za macbook?Malo offtopic, ali koja im je ovo fora?
1. Xiaomi punjac i kabl
2. Toocki GaN 67W i "original Xiaomi" kabl sa AE
( ovaj stvarno radi , ali vecina "originala" sa AE su krs )
Pogledajte prilog 391170
Moja preporuka je da ne uzimaš na aliju već da pratiš KP i gledaš polovne Sony ili iPod plejere.Ima li šta da se preporuči od nekih mp3 playera, poželjno da ima bluetooth? da imam za trčanje, da ne nosim telefon, a da baš nije teško đubre, kao što zna da bude sa aliexpress-a.
Moguće.Mozda samo vecina nema telefone sa superbrzim punjenjem ili ga ne koriste?
Nisam nikad trazio ovde u Srbiji, meni donosi otac iz Hrv, bukavlno svaki proizvod je bas kvalitetan- MaxMobile....a tipa nije uopste skup.Moguće.
Ja sam samo napisao svoje iskustvo.
Takođe zaboravio sam da napomenem da supruga ima orginal Samsung punjač koji telefoni (oba Samsung) prepoznaju kao brzi, a ovaj MaxMobile prepoznaju kao superbrzi, i u praksi se na njemu brže napune.
Zena dobila punjac 25W TA800 uz Samsung A70 i pise superbrzo punjenje , moj A52 isto pise superbrzo punjenje ,Moguće.
Ja sam samo napisao svoje iskustvo.
Takođe zaboravio sam da napomenem da supruga ima orginal Samsung punjač koji telefoni (oba Samsung) prepoznaju kao brzi, a ovaj MaxMobile prepoznaju kao superbrzi, i u praksi se na njemu brže napune.
Mozda ovako nestoda li zna neko ako na aliju ima da se poruci foto album ali za slike koje su velicine onog canon zoemini portable printera
naisao sam na ovo ali ne mogu da provalim da li je za tu velicinu 2x3 inča.
![]()
Hot Portable 120 Pockets Large Capacity Scrapbooking Photo Name Card Photocard Album ID Holder - AliExpress 21
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
https://vi.aliexpress.com/item/1005....0.0.231838daSpTqmL&mp=1&gatewayAdapt=glo2vnm gledao sam ovaj, trebalo bi da je ok za tu namenu.Jel uzimao neko neku jeftin bežični miš (može i sa kablom ako je neka razlika u kvalitetu). Treba mi za komp koji se koristi bukvalno 2-3 puta mesečno, pa ne bih davao neke velike pare?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari