Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Malo offtopic, ali koja im je ovo fora?

Prilozi

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    202.7 KB · Pregleda: 176
Mozda samo vecina nema telefone sa superbrzim punjenjem ili ga ne koriste?
Takođe, potrebni su i odgovarajući kablovi (da se poklope standardi) tako da jeste malo vratolomija da se sve namesti da radi kao je deklarisano.

1. Xiaomi punjac i kabl

2. Toocki GaN 67W i "original Xiaomi" kabl sa AE
( ovaj stvarno radi , ali vecina "originala" sa AE su krs )

brzo punjenje.jpg

@spotpala

Ovaj prodaje vise modela , plus razlicite duzine.Zaobidji ovu ponudu...

@Rusi

Da , taj Toocki , ali nema ga vise po povoljnoj ceni ( do 15$ ).
Na akcijama ( kod nas ) za oko 3000 mozes da nabavis Baseus i Xiaomi sa garancijom

Pise
RSD 1,351.17RSD
4,359.59 69% off

-----------
This product can't be shipped to the selected region. :(

Samo da potvrdim da je Toocki super, prvi mi je zeznuo klinac, sad koristim drugi, može da puni 2 laptop-a i telefon istovremeno, naravno nekom nižom snagom, okvirno 25W za laptopovi, telefon nije prebrzo. Ali puni 2x Pixel 7 maksimalnom brzinom istovremeno. Za te pare odličan punjač.

Da li neko ima preporuku za neki docking station, treba mi da držim kod kuće uz Lenovo yoga 7i pro (tako nešto, oznaka 14IAH7), da može da isporuči maksimalnu snagu (100W, treba mi da može procesor radi sa punim opterećenjem više sati), i da mogu da zakačim 2x 4k monitor, display port ili HDMI. Na Lenovo forumu dobijam preporuku za aftermarket pošto Lenovo dock koji je naveden za moj laptop navodno ne može da poveže 2 monitora, a za druge dokove neće da kažu da li će da rade sa mojim laptopom. Cena nije toliko bitna, plaća firma, ali ne bih da bacam pare bez razloga.

Ima li šta da se preporuči od nekih mp3 playera, poželjno da ima bluetooth? da imam za trčanje, da ne nosim telefon, a da baš nije teško đubre, kao što zna da bude sa aliexpress-a.
Moja preporuka je da ne uzimaš na aliju već da pratiš KP i gledaš polovne Sony ili iPod plejere.
Svakako bi morao da čekaš jedno mesec dana a pitanje je kakav je kvalitet tih plejere, čim kažeš "da baš nije teško đubre" znači da ne gledaš nešto u višem cenovnom rangu što dalje implicira da kvalitet može biti upitan.
Umesto toga prati mesec dana oglase na KP i gledaj gore pomenuta dva brenda. MP3 plejeri su mi svojevrstan hobi, imam ih tipa 40-50 i ni jedan nije plaćen više od 1500 din a ima odličnih primeraka, Sony je vrhunski brend, imaju baš dosta opcija, lep interfejs, ako je dobar primerak baterija baš dugo traje i naravno kvalitetan zvuk samo pazi na to da nemaju svi Sony plejeri BT. Moj najveći favorit je iPod nano 7-me generacije. 16Gb prostora, ima BT, malecki, lagan, lep interfejs, odličan zvuk, baterija im nije velika ali za trčanje će poslužiti bez problema, ja imam jedan na poslu, jedan ispod jastuka, jedan na radnom stolu, i dva-tri zaturena negde, većinu sam uzeo sa polomljeni tačom, uzeo na aliju tač za 4-5$ zamenio i sviraju extra a koštali su me tipa 1000 din/komad ili čak manje. Ipod tačevi 2-3-4 generacije isto mogu da se nabave povoljno i ima dobrih primeraka a sviraju odlično samo su malo veći.

Mozda samo vecina nema telefone sa superbrzim punjenjem ili ga ne koriste?
Moguće.
Ja sam samo napisao svoje iskustvo.

Takođe zaboravio sam da napomenem da supruga ima orginal Samsung punjač koji telefoni (oba Samsung) prepoznaju kao brzi, a ovaj MaxMobile prepoznaju kao superbrzi, i u praksi se na njemu brže napune.

Moguće.

Takođe zaboravio sam da napomenem da supruga ima orginal Samsung punjač koji telefoni (oba Samsung) prepoznaju kao brzi, a ovaj MaxMobile prepoznaju kao superbrzi, i u praksi se na njemu brže napune.
Nisam nikad trazio ovde u Srbiji, meni donosi otac iz Hrv, bukavlno svaki proizvod je bas kvalitetan- MaxMobile....a tipa nije uopste skup.
Upravo koristim njihov usb i punjac za samsung i tepa bez problema to brzo

Prilozi

• 20230530_105656.jpg
    20230530_105656.jpg
    58.4 KB · Pregleda: 60
Moguće.

Zena dobila punjac 25W TA800 uz Samsung A70 i pise superbrzo punjenje , moj A52 isto pise superbrzo punjenje ,

Prilozi

• viber_slika_2023-05-30_10-42-25-356.jpg
    viber_slika_2023-05-30_10-42-25-356.jpg
    75.5 KB · Pregleda: 73
Jel uzimao neko neku jeftin bežični miš (može i sa kablom ako je neka razlika u kvalitetu). Treba mi za komp koji se koristi bukvalno 2-3 puta mesečno, pa ne bih davao neke velike pare?

da li zna neko ako na aliju ima da se poruci foto album ali za slike koje su velicine onog canon zoemini portable printera
naisao sam na ovo ali ne mogu da provalim da li je za tu velicinu 2x3 inča.
Mozda ovako nesto

@DjoleMC

Najjeftiniji bezicni modeli ( 3-4$ ) su "bas plastikaneri".

Mini zicni su oko 1,5-2$ , a i kod nas je slicna cena ( 200-300 din. )

mis.jpg

@joca89

Moras da pratis ponudu kupona...

kuponi.jpg

Brzo punjenje

punjenje.jpg

@sasa022
Moze li info gde imaju za 200-300 rsd ti mini misevi kod nas? Treba mi za cerkicu.

Nazad
Vrh Dno