Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Ja sam uzeo baš taj, koristio sam ga par mjeseci na staroj non-invertorskoj klimi (18-ica), radio bez problema.

Mini misevi - 1,7$

Merac potrosnje ( 3kW ) , sa domacom garancijom - oko 1.500 dinara

Sta mislite da li je ovo fake?

Iskocio mi u reklami na instagramu, isti imam na poslu i ok je, osim nedostatka back tastera

Edit, verovatno fake, evo ih i ovde po jos nizoj ceni.

Imaš ga i kod nas, guglaj "Prosto PM01D". 300-400 din skuplje nego Ali, ali ne čekaš i dobiješ 2 god saobraznosti (u narodu poznato kao garancija).
Tako je hvala, čak su i jeftiniji. Sa dostavom će biti malo skuplje ali u svakom slučaju bolja kombinacija za kupovinu.

Može neki predlog za BT bubice? Imam neke KZ žičane već nekih 5-6 godina, izuzetno kvalitetne, dobar zvuk, dvosistemske, ali otkazao levi bas. Vidim da tih KZ ima milion varijanti, ako je neko uzimao skoro neka napiše preporuku. Može i neki drugi proizvođač, ali bitno je da je zvuk bude solidan, da ima basa. Dolazi u obzir par desetina $.

Može neki predlog za BT bubice? Imam neke KZ žičane već nekih 5-6 godina, izuzetno kvalitetne, dobar zvuk, dvosistemske, ali otkazao levi bas. Vidim da tih KZ ima milion varijanti, ako je neko uzimao skoro neka napiše preporuku. Može i neki drugi proizvođač, ali bitno je da je zvuk bude solidan, da ima basa. Dolazi u obzir par desetina $.
Baci pogled na Ankerovu zvanicnu prodavnicu, imaju par BT modela do 30ak dolara, a generalno su pouzdani.

Ostani na KZ, samo kupi njihov adapter koji se bode u sluške umesto žičanog kabla.

Sad malo gledam, KZ nažalost nema klasične BT sluške, već je potreban taj adapter. Verovatno ću na kraju platiti cenu u kvalitetu samog zvuka, ali mi je mnogo praktičnija varijanta sa kutijicom i magnetima, gde sluške samo upadnu i tako se lako nose i čuvaju. Ovaj sklop mi je prekomplikovan, a i košta 18$. Siguran sam da vredi, ali mi nije praktično. Za sada su u igri Anker P20i, 28$. Ako još neko ima predlog neka puca. Svakako hvala na savetima. Žao mi je za KZ jer su stvarno vrhunske za to koliko koštaju.

soundcore-by-Anker-P20i-True-Wireless-Earbuds-10mm-Drivers-with-Big-Bass-Bluetooth-5-3-30H.jpeg_Q90.jpeg_.webp

Edit: Vidim da Anker ima model i A20i koji ima dosta pozitivnih rivjuova, uzeću i njih u obzir. Ako neko ima neki od ovih modela mogao bi da podeli utiske.

Poslednja izmena:
Ali koja je to tema, pretraga mi izbacuje desetine?

Edit: jel ova? https://forum.benchmark.rs/threads/najbolje-slusalice-za-malo-novca.275567/page-180#post-6896073

Ili ipak ova?

Wi-Fi ili BT na IR, nešto!?

Na starom telefonu sam imao IR predajnik i extra mi je služio za upravljanje klimamam i drugim uređajima.
Na novom telefonu nemam IR nažalost, postoji li neki uređaj koji bi omogućio istu funkcionalnost ?
Pošeljno bi bilo da je na baterije ili da ima 5V usb ulaz za napajanje ali nije presudno.

Je li neko uzimao ove hidrogel folije za telefone vredi li sta?I preporuka za neku ozibljni store,inace treba mi za Poco X3 NFC.

Lepio sam ja supruzi na telefon više puta, skroz ok za aparate gde ne može staklo - dapače, sad mi se više i sviđa od stakla jer su stalno pucala, ovo živo zdravo, kad se uforncla stavi se novo. Nije nam još pukao ekran ni na jednom. Na S21 radi otisak prsta kroz foliju, za razliku od stakla.

Na s23 nije zakrivljen ekran,pa ti ne bi znao odgovoriti...fali do ivice minimalno mozda pola milimetra,ako ne i manje.

Na zakrivljenom je pokrivao do ivice, isto i na ovom ravnom sad. Ne mogu da se setim ako je baš malecko falilo, ali super je to bilo.

Naruči, džabe je. Naruči dva, pošto ćeš prvi da zezneš pri montaži, možda i drugi, uopšte nije lako nalepiti perfektno.

Nije lako, al moze se, nisam ni ja verovavao, al sam sa ovim uspeo, zato me najvise odusevilo😂

Preporuka za noz na rasklapanje,leptir,skakavac,samo da nije los i skup i drzac mobilnog za auto?

Trenutno ima Soundcore 2 za 26.90eur.

Baseus stoni drzac za telefon, tablet, sa kuponom 1 eur.

Prilozi

• Screenshot_20230605_095446_AliExpress.jpg
    Screenshot_20230605_095446_AliExpress.jpg
    89.2 KB · Pregleda: 84
Super cena i super zvučnik, nedavno sam uzeo polovan za 2000 🙂 posebno mi se svidja što se ne dere ko ostali kinezi kad ga palis/gasis. Imam i mi 16w plaćen 50e i anker zvuči bolje ili isto 🙄

Da, odličan je. Ovaj mi još nije stigao, zaglavio na carini, ali imam od ranije. I baterija baš drži, prezadovoljan sam.

Nazad
Vrh Dno