Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Od kraja juna, pa tokom jula, eventualno prve polovine avgusta očekuje se popust na S23 seriju koji će trajati 7 dana.
Možda neće biti kao onaj iz jula 2021. kada je S21U bio 135k RSD + sat džaba, ali biće bolji nego ijedan ove godine, verovatno u rangu preordera.

Ali uzmite sa rezervom ovo.

Od kraja juna, pa tokom jula, eventualno prve polovine avgusta očekuje se popust na S23 seriju koji će trajati 7 dana.
Možda neće biti kao onaj iz jula 2021. kada je S21U bio 135k RSD + sat džaba, ali biće bolji nego ijedan ove godine, verovatno u rangu preordera.

U CG je trenutno akcija-popust 100e na obican s23.

Nema potrebe, ako stavis samo ces da "unistis" kvalitet slika i videa.
Uzmi neku masku ako bas mora.
Ja sam stavio zaštitu za sočiva na S23U i ne primetim razliku, možda ima razlike ali moje oko to ne može uočiti. Više sam se plašio da ću zaštitom pokriti mikrofon koji se nalazi ispod gornjeg zadnjeg sočiva ali takođe ne primetim razliku u kvalitetu zvuka kod snimanja videa.

Ima ih i sada po 900€ na oglasima novih (8/256) 😊👍

Danas sam probao na poslu kolega je uzeo s23 u, zum je prebutalan...pored iph 14 pro izgleda bas ogromano, to bi mi samo smetalo al veev bi se naviko..dok zumiras i gledas onk, al kad opalis sliku i AI odradi svoje, znc i na 100x je tekst vidljiv...neverovatno :D
TAko da se bas dobro razmisljam, a uz to jos i ovde na forumu ima jedan prodaje se ...
Ima li neko iskustvo( sa prethodom gen) da l ce u naredni period tipa mesec dva da opadne dosta?

Screenshot1684967748686.JPGMože to i bolje,5G uništi SOT
Kombinovano 4G 5G daje bolji rezultat,doduše na 5G je bilo iskakanja zbog kvaliteta signala

Danas sam probao na poslu kolega je uzeo s23 u, zum je prebutalan...pored iph 14 pro izgleda bas ogromano, to bi mi samo smetalo al veev bi se naviko..dok zumiras i gledas onk, al kad opalis sliku i AI odradi svoje, znc i na 100x je tekst vidljiv...neverovatno :D
TAko da se bas dobro razmisljam, a uz to jos i ovde na forumu ima jedan prodaje se ...
Ima li neko iskustvo( sa prethodom gen) da l ce u naredni period tipa mesec dva da opadne dosta?

Taj zoom imas jos od s21U,nista novo.😅

Screenshot_20230522_075836_Device care.jpg
Moram da se pohvalim i necu vise 🤷🏻‍♂️😁

Pozdrav, uzeo sam s23 plus, neotpakovan, medjutim kada upisem imei na netu pise da je fabricki automatski aktivirana garancija u danu proizvodnje i da od toga dana traje 2 godine. Osim toga, pise da je drzava Panama jel to ima ikakve veze da se razlikuje u odnosu na ove EU modele, hvala

Samsung S23 obican.Da li ostaviti automatsko osvetljenje ekrana ili sta ili rucno na pola posto sam cesto napolju pa ga sam stavlja na najjace da se ne bi pojavio burn in?

Samsung S23 obican.Da li ostaviti automatsko osvetljenje ekrana ili sta ili rucno na pola posto sam cesto napolju pa ga sam stavlja na najjace da se ne bi pojavio burn in?
Не знам да ли су то мало средили на Ѕ23 али мени на Ѕ10е стоји искључено зато што баш грубо ради прелазе и често промаши буде или прејако илк преслабо светло за дате услове.
Док на Ајфону то ради баш глатко и увек добро дозира осветљење, па ба службеном iP ЅЕ држим упаљено.
У сваком случају до тебе је шта ти се свиђај, не треба да те брине burn in у овом случају.
Осим ако не држиш у статичну слику сваки дан на макс осветљењу.

Slazem se, automatsko koristim od S1 pa na vamo (kao i na ip) i nikada nisam imao burn in. A ono zbog cega najcesce se javlja jeste konstantno drzanje osvetljenja na max.

Ultra, 24h na 4G + 24h mob net, bez koriscenja wifi. 2 kartice aktivne.

Prilozi

• thumbnail_pro-DSs92hXZ.jpg
    thumbnail_pro-DSs92hXZ.jpg
    52.6 KB · Pregleda: 88
Ultra, 24h na 4G + 24h mob net, bez koriscenja wifi. 2 kartice aktivne.
Не знам поенту овог SS - a, али овде се уопште не види коришћење батерије...

Mene zanima sta znači "mob net" u ovom kontekstu.

4G je sam po sebi mobilni internet, pa je to onda ili 48h 4G, ili ako je bio zakačen na hotspot drugog telefona, onda je tih 24h mob neta ustvari 24h Wi-Fi. 🙂

Zasto meni pise LTE umesto 4g, jel to nesto bitno ili je to isto, i ako je bitno kako to mogu da promenim. Uostalom na starom A72 sam oduvek koristio ustedu energije, negde citam da to moze da bude stetno po vek baterije. Kakva su vasa misljenja o ovome?

Zasto meni pise LTE umesto 4g, jel to nesto bitno ili je to isto, i ako je bitno kako to mogu da promenim. Uostalom na starom A72 sam oduvek koristio ustedu energije, negde citam da to moze da bude stetno po vek baterije. Kakva su vasa misljenja o ovome?
To je isto, usteda energije ne utice nikako stetno po vek baterije.

LTE je obično bila oznaka ranije u američkim ROM-ovima, dok je u evropskim bilo 4G.

Stigao spigen liquid crystal, i moram reci da nisam odusevljen... Deblji je od zelenog teracela, koji je od nekog cudnog silikona, pa je na coskovima vec pobeleo, kao da se istegao materijal... Ali oko ekrana je ovaj spigen nekako previse presao, znacajno otezava gestures i oko kamere ima izdignute prstenove kao dodatnu zastitu, a nema potrebe jer je podebeo case...

Stigla mi je juce ova folija za ekran sa alija, znam da ih ima brdo, ali ova se potrifila savrsena, zato i delim, nisam nesto strucan za lepljenje, al ovu sam perfektno zalepio kao fabricka, nema borbe sa mehuricima, jako lepo naleze, nije sjaj, jednostavno perfektno legla.

€ 0,97 34%OFF | 1-3PCS For Samsung Galaxy A12 A50 A51 A52 A53 A70 A71 A72 Screen Protector S21 S22 S23 Ultra S20 fe S10 S9 S8 Plus Hydrogel Film

Nazad
Vrh Dno