Stefan1995
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.04.2015
- Poena
- 525
Nema potrebe, ako stavis samo ces da "unistis" kvalitet slika i videa.Da li ste zastitili sociva kamere i sa cime ili samo obicna maskica i to je to?
Uzmi neku masku ako bas mora.
Nema potrebe, ako stavis samo ces da "unistis" kvalitet slika i videa.Da li ste zastitili sociva kamere i sa cime ili samo obicna maskica i to je to?
Kod mene samo obicna maskica, nikad nisam imao nista preko sociva i nikad se nista nije ogrebalo 🤷♂️Da li ste zastitili sociva kamere i sa cime ili samo obicna maskica i to je to?
U CG je trenutno akcija-popust 100e na obican s23.Od kraja juna, pa tokom jula, eventualno prve polovine avgusta očekuje se popust na S23 seriju koji će trajati 7 dana.
Možda neće biti kao onaj iz jula 2021. kada je S21U bio 135k RSD + sat džaba, ali biće bolji nego ijedan ove godine, verovatno u rangu preordera.
Ali uzmite sa rezervom ovo.
Ja sam stavio zaštitu za sočiva na S23U i ne primetim razliku, možda ima razlike ali moje oko to ne može uočiti. Više sam se plašio da ću zaštitom pokriti mikrofon koji se nalazi ispod gornjeg zadnjeg sočiva ali takođe ne primetim razliku u kvalitetu zvuka kod snimanja videa.Nema potrebe, ako stavis samo ces da "unistis" kvalitet slika i videa.
Uzmi neku masku ako bas mora.
Ima ih i sada po 900€ na oglasima novih (8/256) 😊👍Od kraja juna, pa tokom jula, eventualno prve polovine avgusta očekuje se popust na S23 seriju koji će trajati 7 dana.
Možda neće biti kao onaj iz jula 2021. kada je S21U bio 135k RSD + sat džaba, ali biće bolji nego ijedan ove godine, verovatno u rangu preordera.
Ali uzmite sa rezervom ovo.
Danas sam probao na poslu kolega je uzeo s23 u, zum je prebutalan...pored iph 14 pro izgleda bas ogromano, to bi mi samo smetalo al veev bi se naviko..dok zumiras i gledas onk, al kad opalis sliku i AI odradi svoje, znc i na 100x je tekst vidljiv...neverovatno
TAko da se bas dobro razmisljam, a uz to jos i ovde na forumu ima jedan prodaje se ...
Ima li neko iskustvo( sa prethodom gen) da l ce u naredni period tipa mesec dva da opadne dosta?
Od note 9 sam presao na iphone 11pm pa me do sad nekako nije zanimao samsung(zbog exynosa)....a niko oko mene nije imao isto tako ove ultre pa mi zato sad ovo wow hahahaTaj zoom imas jos od s21U,nista novo.😅
Ne javlja se od toga burn-in, slobodno koristi kako ti odgovara.Samsung S23 obican.Da li ostaviti automatsko osvetljenje ekrana ili sta ili rucno na pola posto sam cesto napolju pa ga sam stavlja na najjace da se ne bi pojavio burn in?
Не знам да ли су то мало средили на Ѕ23 али мени на Ѕ10е стоји искључено зато што баш грубо ради прелазе и често промаши буде или прејако илк преслабо светло за дате услове.Samsung S23 obican.Da li ostaviti automatsko osvetljenje ekrana ili sta ili rucno na pola posto sam cesto napolju pa ga sam stavlja na najjace da se ne bi pojavio burn in?
Не знам поенту овог SS - a, али овде се уопште не види коришћење батерије...Ultra, 24h na 4G + 24h mob net, bez koriscenja wifi. 2 kartice aktivne.
To je isto, usteda energije ne utice nikako stetno po vek baterije.Zasto meni pise LTE umesto 4g, jel to nesto bitno ili je to isto, i ako je bitno kako to mogu da promenim. Uostalom na starom A72 sam oduvek koristio ustedu energije, negde citam da to moze da bude stetno po vek baterije. Kakva su vasa misljenja o ovome?
HvalaaTo je isto, usteda energije ne utice nikako stetno po vek baterije.
LTE je 4G za siromasneLTE je obično bila oznaka ranije u američkim ROM-ovima, dok je u evropskim bilo 4G.
Citao sam da je LTE cak i bolji od 4g 😸LTE je 4G za siromasne
Ma gde bolji, lte je izmedju 3g i 4g, 4g treba da izvlaci oko 100mbps svuda, a ono prosek 30mbpsCitao sam da je LTE cak i bolji od 4g 😸
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari