Iskreno A1 aplikacija i MTS aplikacija dva sveta različita .Ceo dan mi je ovako, zna li neko kako se može rešiti problem? Išao sam u A 1, kao videće šta mogu da urade. Jutros mi je zvanično brebačen paket s Neo 23 na Neo Neo, radila je app na kratko i onda ovo...
Činjenica je da je MTS jako skuplji i nema možda neki popust ali njihova aplikacija je premija za ostale provajdere .
Što znači da je plaćanje oko 15 tak dana ili se može pomeriti na još nekih 15 dana i kraj !Ako je obracunski period 25-i bude zaduzenje u aplikaciji najcesce 29-og.
Kod ostalih provajdera ( naravno bez ikakve reklame ) ,računi koji se sada plaćaju i za koje usluga može biti isključena je za mart .Sa mogućnošću isto ako dođe do isključenja za aktivacijom broja bez nekog čekićanja 😀🤣.
Isto tako da naprave četri kategorije obračunskog perioda meni ne ide u glavu , šta time postižu ...
Ako su hteli da " izađu u susret " korisnicima , mogli su da prilikom aktivacije ugovora postave pitanje za fakturisanjem obaveza .
Što bi svaki korisnik znao da ceni .
Prevedeno niko ne želi da mu se gomilaju računi u nedogled i svako voli da plati račun što pre ali treba imati kako stila za ponudu ,aktivaciju usluga još više za naplatu .Ovako po meni ovo nije post - paid usluga ovo je skoro pri - paid opcija sa rokom plaćanja 😀🤣
Poslednja izmena od urednika: