Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Kakva smejurija... Hteo uzmem kucni net za splav, uzmem najskuplji, 400gb po punoj brzini za 1450 din sa kodom iz lidla... Kazu moze, i dodje terenac da to povezemo sv ena licu mesta i potpisem... Ubaci karticu, pustimo net, nakaci se da wifi da testira... Brzina 20-25, jedva stucne na 30 ponekad... Ja merim sa telefonom sa mreze, ne wifi... 80ak mbps... Reko kako ovo sad...
Paz sad, tamo biras 3 paketa, sa max download 10 20 ili max kolko mreza daje... I cene tako idu nagore... A oni ti daju ruter wifi, koji podrzava brzinu do 30ak max... Jednostavno lepo kaze coek njihov, pusti nece da ulazu u opremu, jednostavno je preslab ruter, to mu je neki maximum... Pa kome prodje prodje kao paket sa max brzinom... Ljudi i ne znaju, daj samo da radi... I ja naravno reko kupi prnje i paljba...

Jajarenje klasicno

Nije ni bilo izbora 5 ili 2.4...inace u oitanju je beli zte modem

Auuuuu, gde na tog i....... da naletis. Taj je jedna gomila....... Nisam nista rekao sto ne zna ceo NS. Ako sam zgresio,obrisite post.

Da li je još nekom stiglo i da li je ovo normalno? 🤦 🤣

Prilozi

• IMG_20230425_153919.jpg
    IMG_20230425_153919.jpg
    244.4 KB · Pregleda: 165
Da, mislim to je normalno 🤣, cak za prepaid nikad nije ni radila brzo. Uvek si morao na ussd meni da proveravas kredit ako ti treba najsvežije stanje....
A izgleda mi da je neki php framework... Tako da brzina je i OK ako jeste PHP.

Ceo dan mi je ovako, zna li neko kako se može rešiti problem? Išao sam u A 1, kao videće šta mogu da urade. Jutros mi je zvanično brebačen paket s Neo 23 na Neo Neo, radila je app na kratko i onda ovo...

Prilozi

• IMG_0197.png
    IMG_0197.png
    128.2 KB · Pregleda: 131
Svima je crkla aplikacija

Kakva smejurija... Hteo uzmem kucni net za splav, uzmem najskuplji, 400gb po punoj brzini za 1450 din sa kodom iz lidla... Kazu moze, i dodje terenac da to povezemo sv ena licu mesta i potpisem... Ubaci karticu, pustimo net, nakaci se da wifi da testira... Brzina 20-25, jedva stucne na 30 ponekad... Ja merim sa telefonom sa mreze, ne wifi... 80ak mbps... Reko kako ovo sad...
Paz sad, tamo biras 3 paketa, sa max download 10 20 ili max kolko mreza daje... I cene tako idu nagore... A oni ti daju ruter wifi, koji podrzava brzinu do 30ak max... Jednostavno lepo kaze coek njihov, pusti nece da ulazu u opremu, jednostavno je preslab ruter, to mu je neki maximum... Pa kome prodje prodje kao paket sa max brzinom... Ljudi i ne znaju, daj samo da radi... I ja naravno reko kupi prnje i paljba...

Jajarenje klasicno
To je maximum za njihove modeme, imas na temi vikend net koji modem moras da nabavis za bolju uslugu. Ali to ne bi trebalo bilo ko od nas da razmislja nego operater, kog bas briga...

Ako je obracunski period 25-i bude zaduzenje u aplikaciji najcesce 29-og.

Prilozi

• Screenshot_20230428-115100.png
    Screenshot_20230428-115100.png
    157.6 KB · Pregleda: 83
Imam jedno pitanje za sve vas ovde, prenosim dva broja iz Yettela u A1.Podneli smo zahtev zato što smo dobili ponudu Neo Neo(kao sve neograničeno) za 1250rsd po proju (2500rsd za oba).Kakva su vaša ISKRENA iskustva sa A1. Hvala lepo !

Jajarenje klasicno
To nije tačno. Problem je što ruter nema carrier aggregation, dakle koristi samo jedan carrier, dok na telefonu možda imaš 3-4.
Teoretski ti možeš da izvučeš i 100mbps sa tim jednim carrierom, e sad problem je ako je bazna preopterećena, ili ti je dostupan samo low capacity carrier npr.
Svakako ruter nije ograničen na 30mbps.

Jedna solucija ti je da kupiš ruter koji podržava CA, imaš ih na kp za par hiljada..

To nije tačno. Problem je što ruter nema carrier aggregation, dakle koristi samo jedan carrier, dok na telefonu možda imaš 3-4.
Teoretski ti možeš da izvučeš i 100mbps sa tim jednim carrierom, e sad problem je ako je bazna preopterećena, ili ti je dostupan samo low capacity carrier npr.
Svakako ruter nije ograničen na 30mbps.

Jedna solucija ti je da kupiš ruter koji podržava CA, imaš ih na kp za par hiljada..
Pa sta mi daje taj sugavi sa 1 carrier a ovamo nudi max brzinu mreze... Izlazio je terenac njihov i video da je uzas protok, neka daju drugi ruter sa vise kariera... Ako nemaju sta se onda qurce sa tim teoretskim kolko moze isporuci bazna stanica i sl... Ko se ne razume taj ce uzme i sav srecan sto ima najveci paket a ovamo budza, potpisao si cao zdravo... Prevaranti da se ne lazemo

Ma neretko se pilićare sa opremom. Ko i optika ona nitna možda moze i do 10Gbps da pogura sa dobrim ruterom ali što bi kad mogu da naplate 100 150 mbps optiku i jeftiniji ruter. Ali ovde barem nije ruter problem zameniti da se dobije bolja brzina.

Jel bolji huawei b525s-23a?
Ps i zena dobila neo neo za 1250,uzimaj odma...

Da li mozda neko ima kod za postpaid ugovor na 24 meseca upola cene a da mu nije potreban?
Platio vise nego sto je trebalo na racunu. Umesto da jednostavno vrate novac, elektronski, traze da se dodje u poslovnicu i komplikuju.

da li ima nekih ponuda u pola cene za sva 24 meseca
da li ima neko sim koja mu vise ne treba

Istice mi ugovor sledeceg meseca, do sad sam bio tamo 3 godine , tarife sa telefonima. Dobio ponudu neo neo za 3500 + telefon. I to je sto mogu da mi daju, bez telefona 2150 neo neo i neo surf za 1299. Mislim da nije realno, jer kolega jedan dobio ne ne 1250, a drugi surf za 750 :) . Da li ima nesto povoljnije ? neki predlog, jer bi promenio zbog loseg iskustva do sad, i zbog cene naravno.

Nazad
Vrh Dno