cobraman
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.02.2009
- Poena
- 415
Moja oprema
- Laptop
- Asus vivobook pro 15 oled
- Mobilni telefon
- Huawei p30 pro
- Pametni uređaji
- Huawei gt2
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Kakva smejurija... Hteo uzmem kucni net za splav, uzmem najskuplji, 400gb po punoj brzini za 1450 din sa kodom iz lidla... Kazu moze, i dodje terenac da to povezemo sv ena licu mesta i potpisem... Ubaci karticu, pustimo net, nakaci se da wifi da testira... Brzina 20-25, jedva stucne na 30 ponekad... Ja merim sa telefonom sa mreze, ne wifi... 80ak mbps... Reko kako ovo sad...
Paz sad, tamo biras 3 paketa, sa max download 10 20 ili max kolko mreza daje... I cene tako idu nagore... A oni ti daju ruter wifi, koji podrzava brzinu do 30ak max... Jednostavno lepo kaze coek njihov, pusti nece da ulazu u opremu, jednostavno je preslab ruter, to mu je neki maximum... Pa kome prodje prodje kao paket sa max brzinom... Ljudi i ne znaju, daj samo da radi... I ja naravno reko kupi prnje i paljba...
Jajarenje klasicno
Paz sad, tamo biras 3 paketa, sa max download 10 20 ili max kolko mreza daje... I cene tako idu nagore... A oni ti daju ruter wifi, koji podrzava brzinu do 30ak max... Jednostavno lepo kaze coek njihov, pusti nece da ulazu u opremu, jednostavno je preslab ruter, to mu je neki maximum... Pa kome prodje prodje kao paket sa max brzinom... Ljudi i ne znaju, daj samo da radi... I ja naravno reko kupi prnje i paljba...
Jajarenje klasicno