Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Danas produzio ugovor, uzeo NEO Surf...dali mi 200 kinte popusta na paket, ukupno placam 1299. din.
Stigla mi bila poruka kao specijalni popust, pozvao i produzio. Okej cena za moje potrebe.

Meni su ponudili 1.250 din neo neo tarifu, dva broja prebacujem iz mts.
Odlična ponuda, čekam da stigne ugovor na potpis.
Iz mts-a su me zvali kad im je stigo zahtev za prenos, nude Omoriku 12 sa 20% popusta za prvih 18 meseci. Još me ubeđuju kako meni i ne treba bolji paket od toga.
Zahvalio sam na ponudi i rekao da ću da prebacim i treći broj u A1 istog dana kad mi istekne ugovor u mts-u.

Za prelazak kod drugog operatera trenutna akuelna ponuda je -50% popusta na celu ugovorenu obavezu (24m).

Ja dobio na email neku ponudu za Honor uz Neo 4GB, sada sam već četvrtu godinu na INTARIFA. Šta mi je najbolje za obnovu ugovora, u principu neo surf mi dogovara bez uređaja sa nekim popustom, ili Samsung A34 ako daju neki popust. Šta mogu da očekujem, ili da ja sam iniciram cenkanje? :)

Za nauk - Imali smo specifičnu situaciju, ja sam tvrdio da je nemoguće da prethodni provajder blokira prelazak u drugu mrežu sa uslovima od "3 meseca obitavanja broja u toj mreži" ali ipak je takav uslov moguć u sledećim situacijama:

Prilozi

• firefox_HvShRglDdD.png
    firefox_HvShRglDdD.png
    180.7 KB · Pregleda: 117
Kontaktiraj ih preko sajta, imaju live chat.

Tipično za sve operatore.
Ništa, prošetaj se onda do poslovnice.

Ja sam rekao da mi ugovor dostave u poslovnicu, a moze i na kucnu adresu, sve kako ti odgovara. I to nije ugovor vec predugovor sa SIM karticom koju aktiviras kada se obavi prenos. Kada se obavi prenos broja onda ide glavni ugovor. Dva puta potpisujes.

Ima forma za prenos broja na njihovom sajtu, ostavi broj i sačekaj da te pozovu. Onda traži odgovarajuću ponudu za prenos broja kod njih.
Ja sam tako dobio 50% na neo neo tarifu.
Sa kodom možeš da dobiješ 6 meseci po jedan dinar.

Meni za 3 meseca istice ugovor i sada su mi poslali mejl da mogu da uzmem novi uredjaj (sto ne zelim, jer vec imam svoj) uz neo 23 tarifu i odmah obnovim ugovor online. Na sajtu i onom delu moj a1 nema ni traga ikakvoj obnovi. E sad, ja bih hteo da uzmem NEO Surf a s obzirom da ce to biti produzenje ugovora, da li je mogu da trazim neku nizu cenu za tu tarifu? Da li postoji neki proces cenkanja ili mogu da uzmem sta mi ponude? Verujem da ce u narednom periodu zvati i cimati za produzenje.

1500din, imam onu mocnu tarifu, terabajt na dve godine. To ispadne oko 40gb mesecno. Po ovome sto trenutno imaju, Neo Surf mi je najvise slicna njoj.

Ima forma za prenos broja na njihovom sajtu, ostavi broj i sačekaj da te pozovu. Onda traži odgovarajuću ponudu za prenos broja kod njih.
Ja sam tako dobio 50% na neo neo tarifu.
Sa kodom možeš da dobiješ 6 meseci po jedan dinar.
Koliko sada plaćaš taj Neo Neo paket ?

Da li aplikacija Moj A1 važi i za biznis korisnike, da mogu u njoj da proverim koliko mi je ostalo minuta, GB, itd.?!

Nisam pokusao i sa uredjajem, jer su mi cene nenormalne. Dakle samo tarifa, ali te ne kosta nista da probas, cak sta vise ohrabrujem te da to uradis! Borite se za sebe!

Ne znam da li može da se dobije popust ako uzimaš i telefon, ali je tarifa u tom slučaju u startu dosta skuplja.
Recimo Neo Neo tarifa je 2.500 din bez telefona, a 4.000 uz telefon.

Ja sam vec dve godine u A1,presao iz jetela,imao broj u mts i globaltel ali A1 mi je najbolji.
Koja je brzina kucnog interneta za vreme i po potrosnji protoka?

Prilozi

• Screenshot 2023-05-16 at 20-39-30 KućniNet.png
    Screenshot 2023-05-16 at 20-39-30 KućniNet.png
    393.1 KB · Pregleda: 33
Da li negde u aplikaciji/sajtu moze da se proveri status kupovina na rate dodatne opreme... Imam neku ratu a ne mogu da se setim kad sam to uzeo do kada traje,mislio sam da je vec otplaceno...?

Posto sam uzeo telefon koji otplacujem 2 god i ugovor jos nije istekao, kod mene u aplikaciji “moj broj/ moj paket” trebalo bi da ti ispise do kada traje ugovorna obaveza.

Mozda ovo vazi samo za telefone koji su uzeti, ali svakako placam ratu za telefon i pretplatu zajedno.

Nazad
Vrh Dno