da li je moguce preneti prepaid broj bez odlaska u poslovnicu
Si morao ići kasnije do njih ili ti je ugovor stigao na kućnu adresu?Ja sam prebacio broj preko online prodavnice, naravno da moze.
Jel to važi za sve ili i dalje treba kod?Za prelazak kod drugog operatera trenutna akuelna ponuda je -50% popusta na celu ugovorenu obavezu (24m).
Koliko sada plaćaš taj Neo Neo paket ?Ima forma za prenos broja na njihovom sajtu, ostavi broj i sačekaj da te pozovu. Onda traži odgovarajuću ponudu za prenos broja kod njih.
Ja sam tako dobio 50% na neo neo tarifu.
Sa kodom možeš da dobiješ 6 meseci po jedan dinar.
Radi.Da li aplikacija Moj A1 važi i za biznis korisnike, da mogu u njoj da proverim koliko mi je ostalo minuta, GB, itd.?!
Jel to Važi za A1 mrežu, da li mogu da uzmem telefon uz 50% popusta na tarifni paket?Za prelazak kod drugog operatera trenutna akuelna ponuda je -50% popusta na celu ugovorenu obavezu (24m).
Zavisi od paket, L(150gb) 10/3 XL(200) 20/5 i XXL(400) maks dostupna/10 ...posle potroswnog saobracaja 2mbJa sam vec dve godine u A1,presao iz jetela,imao broj u mts i globaltel ali A1 mi je najbolji.
Koja je brzina kucnog interneta za vreme i po potrosnji protoka?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari