Da, par Shelly uređaja za dim a za vodu zasad smo samo Loxone ugrađivali.Jel se neko od vas ugradjivao i tipa senzor vode za slučaj poplave, za dim ? (pored standardnih, alarma, video nadzora, senzore pokreta)
Za mene lično taj priča o pametnim kućama treba da ima i obavezni deo obezebedjenja iste
Ovakvi termometri bi trebalo da ima da se kupi sa USB napajanjem, bar mislim da sam takve vidjao na aliexpresu, jer ipak ima display i vise trosi nego bez displeja.Da li neko ima ovaj model WiFi termometra, a da ga koristi sa punjivim baterijama?
Koristi 3x AAA baterije i dobre alkaline baterije traju otprilike 3 meseca. Mogao bih da smanjim frekvenciju slanja podataka, ali ovo mi je već na granici da bih rekao da ima smisla.
S obzirom da hoću da postavim još 2 ovakva, razmatram da kupim nekoliko setova punjivih baterija, ali ne znam da li će uređaj raditi na manjem inicijalnom naponu.
Pogledajte prilog 387573
€ 12,44 50%OFF | SONOFF SNZB-02D Zigbee Smart Temperature Humidity Sensor With LCD Screen, Work With eWeLink APP, For Alexa Google Home Assistant
A ovo ti je hub.€ 12,44 50%OFF | SONOFF SNZB-02D Zigbee Smart Temperature Humidity Sensor With LCD Screen, Work With eWeLink APP, For Alexa Google Home Assistant
![]()
SONOFF SNZB-02D Zigbee Smart Temperature Humidity Sensor With LCD Screen, Work With eWeLink APP, For Alexa Google Home Assistant - AliExpress 30
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Ovaj hub ide obicno u raspberry, a koristi se za home assistant ili zigbee2MQTT. Prednost ovog huba jeste sto mozes da koristis uredjaje razlicitih proizvodjaca samo je bitan zigbee protokol, primera radi tuya, mi, sonoff...Hub se bode direktno u USB ispravljač?
Na koju aplikaciju se povezuje taj HUB?
Evo upravo sam naisao na takav, neznatno je skuplji od onog na beterije.Ovakvi termometri bi trebalo da ima da se kupi sa USB napajanjem, bar mislim da sam takve vidjao na aliexpresu, jer ipak ima display i vise trosi nego bez displeja.
Ovo je verovatno do tvog telefona i njegovog ram menadzmenta.Veći je problem što Android pošalje aplikaciju u sleep i onda ne stižu notifikacije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari