Zavisi koliko ti treba poruka i minuta? A1 ili Globaltel.Pozdrav, koji je najpovoljniji operater za minute i poruke? Internet mi ne treba, samo minuti i poruke. Ko ima najbolje promocije?
koje podatke sa licne![]()
FAQ Single View
Prilikom prenosa broja zadržavaÅ¡ potpuno isti broj kao i kod prethodnog operatora. Na primer, ako je to bio broj 063/1234567, taj isti broj Äe ti ostati i ...a1.rs
Мислим лична и ПУК1
Da li su ti prihvatili reklamaciju?МТС баш тренира живце, јуче ми је био рок за обнову додатка 1000ГБ уплатом од 500дин што сам и урадио јуче ујутру око 09, данас погледам и нису продужили промоцију и не само то, скинуто ми је око 1500дин припејд кредита.... Уложена је жалба и чекам расплет.
svakog prvog se resetuje na 2000 limit a vazi ti kredit koliko vazi na toj kartici na koju prebacujes.Da li neko zna,
Friendly dopuna,
transfer kredita ako se prenese pred kraj meseca da li za par dana u narednom mesecu može ponovo da se transferiše max suma i drugo važenje tog kredita na drugoj sim da li kredit važi do istok datuma kao na simu donora?
Da li su ti prihvatili reklamaciju?
Ja cu ti reci moje iskustvo iz 2016. Tada je Vip poklanjao 20 roaming SMS svojim korisnicima. Ja sam jedan Telenor broj kupio u maju te godine. Znao sam da je uslov da broj mora biti u Telenoru bar 3 meseca, ali kad sam prolazio pored Vip poslovnice u junu svratio sam da prenesem broj. Popunili mi zahtev, rekao sam da nisam registrovan, dobio Vip privremeni broj na kome sam aktivirao taj dodatak za roaming SMS i otisao bez nade da ce mi broj biti prenet. Dzaba sam dobio karticu, kredit i te roaming poruke. Nakon 5 dana, vidim da su mi preneli broj. Bio sam u cudu, ali je ispalo super. U mom slucaju vredelo je rizikovati. To je, napominjem, bilo 2016.hteo bih a1 prepaid ponudu za mocnu tarifu ali nemam broj koji je bio registrovan 3 meseca. imam 1 novu karticu koju nisam aktivirao.
kako bih mogao to da izvedem.
moze i privatna poruka
Znam, ali ova moja kartica je bila nepunih mesec dana kod Telenora i odobren je prenos. Deluje čudno, ali dogodio se prenos na moje veliko iznenađenje.Uslov nije registrovana kartica , nego aktivna minimum tri meseca u mrezi.
Registracija se moze obaviti kod operatera kod kog se prenosi broj.
Na žalost, nemam baš nikoga ko mi može potvrditi kakav je Telenor signal na lokaciji. Moji nemaju smartphone. Bilo bi kockanje.Yettel Turistički paket 30 dana 1000 dinara 50GB
Od toga nema bolje i jeftinije bez ugovora
![]()
Koliko sam video, moram da kupim ruter od 4.200din! A već imam 4G ruter. Da li vikend net znači da bukavlno da može -- samo da se koristi vikendom?Razmsli i o vip vikend netu, jeste malo jača investicija na početku, ali omogućuje dodatke sa neograničenim internetom.
I koliko potrošiš toliko platiš, nije klasičan pripejd, ali nema ni mesečne pretplate ako se ne koristi.
Hvala, ove je isto problem na savet koji je dao @Sunshine4747, ne znam kako Telenor radi. Sem toga nemam Telenor karticu, i nemam vremena da na nju uplaćujem kredit i proveravam stanje i nadam se da će se odlazak kojih roditelja poklopiti sa akcijom 100Gb za 1100din. Hvala na savetu.Na Yettel aplikaciji još uvek imam dodatak za internet 100gb za 1099 dinara. Ovu ponudu ne vidim na njihovom sajtu. Ako imate neki 062 ili 063 broj proverite na aplikaciji šta vam nude i za koliko novca.
Da, moraš da kupiš ruter, koji lako možeš prodati za 3-3500. I da, bukvalno možeš koristiti 1 dan i toliko će ti stići račun. Ako ne koristiš - nema računa.Koliko sam video, moram da kupim ruter od 4.200din! A već imam 4G ruter. Da li vikend net znači da bukavlno da može -- samo da se koristi vikendom?
Ne znaci da mozes koristiti samo vikendom. Mozes kad god hoces, samo je potrebno odabrati broj dana. Postoje paketi za 1, 2, 7 i 30 dana. Nakon isteka perioda vise ne radi konekcija. Nema ogranicenja kolicine prenetih podataka.Da li vikend net znači da bukavlno da može -- samo da se koristi vikendom?
Tačno je da se prenosom broja u globaltel dobija 200 megabajta ali to važi samo za pripejd pakete koji uključuju neograničeni broj minuta i poruka što meni uopšte ne treba već samo internet.@owim Jesi li razmišljao o tome da neku staru pripejd karticu preneseš u Globaltel? Čini mi se da i dalje važi povoljnost da se prlikom prelaska u Globaltel na poklon dobija 200 GB koji se mogu produžiti kupovinom bilo kog internet dodatka. Naravno, sve pod uslovom da vidiš kakav signal imaju na tom mestu i kolika je mesečna potrošnja tvojih roditelja.
Tako nešto ne pokrivaju ni postpaid mobilni net paketi (osim A1 "Vikend Net" koji je flatrate) a kamo li prepaid.ali umeju da otvore eon i da im se vrti ceo dan. Kao i YT.
Nemam pojma koliko moji roditelji troše jer uvek zaboravim da pogledam u izveštaju operatera ili na samom ruteru, ali umeju da otvore eon i da im se vrti ceo dan. Kao i YT.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari