Šta je novo?

Disney+ u Srbiji (pravila u prvom postu)

• Začetnik teme Začetnik teme Blaham
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ukinuta i meni, placena stara cena 15 jula. Od juce nudi renew i cenu u eurima.
Probah sa VPN, onda nudi u turskim lirama, ali dobijam error da kartica i zemlja nisu iste.
Trebaš imati jedan Google account (sa turskim nalogom za plaćanje) na mobitelu! Najlakše je da to napraviš u guest modeu na mobitelu ili iskoristiš neki stari telefon. Ne treba ni VPN...

Trebaš imati jedan Google account (sa turskim nalogom za plaćanje) na mobitelu! Najlakše je da to napraviš u guest modeu na mobitelu ili iskoristiš neki stari telefon. Ne treba ni VPN...
Tako sam ga i napravio 😉 Medjutim vrseci neke akrobacije, izbrisao sam karticu sa tog gpay naloga i sad ne mogu da dodam payment bez verifikacije adrese.
A posto je turska adresa ... 🙂

Eto, a pošteno smo platili, rizikovali da nas uhvate i oteraju na robiju... 😁

Vratili pare! 😁
1,65 eura, ali prije mjesec dana je to vrijedilo 1,75 eura! 🤣

Moji doma me natjerali da uzmem opet pa sam uzeo mjesečnu, od idućeg mjeseca definitivno prelazimo na godišnju!

Upravo probao na starom telefonu (izbrisao svoj i uneo nalog koji sam do sada koristio samo za Disney+ plaćanje) i uz nekoliko pokušaja (Disney aplikacija prijavljivala razne greške i da nema interneta) uspeo da obnovim pretplatu bez iakvog VPN-a.

Hvala na savetu @musicman 🙂

Apple, uzeo kad je bilo moguće - pojma nemam koja je cena bila. Oko 20€ za godinu dana.

Stigla i meni čestitka da mi je nalog ugašen, kupljen pre 2 meseca za 650 lira ...

Meni nudi da obnovim pretplatu samo karticom. Na koji način da promenim na gpay?

Hvala, rešeno preko app.

gpay nudi samo na android uredjajima. Mozes preko telefona ili bluestacks
Meni je Google blokirao nalog koji sam napravio za Bluestacks. Doduše ne znam kada, u njega se posle kreiranja nisam ni logovao.
Sad kad je Disney otkazao pretplatu, pokušam da se ulogujem i kaže blokiran.
Videćemo dal će da vrate pare na karticu vezanu za taj nalog.

Meni je Google blokirao nalog koji sam napravio za Bluestacks. Doduše ne znam kada, u njega se posle kreiranja nisam ni logovao.
Sad kad je Disney otkazao pretplatu, pokušam da se ulogujem i kaže blokiran.
Videćemo dal će da vrate pare na karticu vezanu za taj nalog.
Isto i meni

Evo meni otkazali posle 10 meseci, hvala im na saradnji. Google accoiunt je napravljen na Tursku i dalje je aktivan sa sve karticom.

Prilozi

• Screenshot at 2023-04-09 13-00-01.png
    Screenshot at 2023-04-09 13-00-01.png
    64.9 KB · Pregleda: 84
Ja sam bez problema obnovio preko bluestacka. Ne treba ni vpn ni nista. Oko 30e godina po novim cenama. Dok ne dodje lokalizacija mislim da vise ni ne vredi. Svakako hvala im.

A jel otkazano nekom ko je placao mesecno (da nije platio godisnju pretplatu) preko Turske?
Tj., svima vama kojima je otkazano, otkazane su pretplate na godinu dana?

Meni je otkazano mjesečno. I vratili mi pare za tih 20tak dana!

Ponovno platio na isti način, ali po većoj cijeni...

Nazad
Vrh Dno