Šta je novo?

Disney+ u Srbiji (pravila u prvom postu)

• Začetnik teme Začetnik teme Blaham
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni je bila placena godina a otkazali posle 10 meseci koriscenja i vratili oko 16-17e.
Vratli ti celu pretplatu? Ja sam godinu tolko platio oko 16EU.
Mada sad citam sta pise u otkazu "Any charges made will be refunded" sto bi znacilo upravo to.
Mada sa njihove strane besmisleno, zar im se nije vise isplsatilo da puste jos dva meseca i onda da ne obnove ugovor nego da plate refund od 100% a ja koristio 10m.
Hvala im svakako 🙂

Poslednja izmena:
Meni je Google prošlog meseca suspendovao nalog napravljen preko Bluestsacksa i naravno nije prošla mesečna pretplata. Otvorio novi nalog, sve po starom i prošla uplata od tridesetak lira. Pre neki dan mi stigao refund, ali servis i dalje rafi.

Nalog preko bluestacksa, koji je vrv suspendovan sad, godišnju dizni+ pretplatu otkazali kada i svima, još nikakav refund nisam dobio...

A, jel stize mail o otkazu? Meni nit je mail o otkazu stigao, nit su vratili pare, e da, a jel ste placanje izvrsili nekako skidanjem kesa sa poveane kartice na google nalog ili ste popunjavali svoje podatke na sajtu, ono ime, prezime, broj kartice i rok vazenja ...?

Ja nisam dobio mail o otkazivanju, a gmail nalog za placanje je ukinut pa ne znam da li su tamo ista javili. A refund nisam dobio (jos?)

Kako meni deluje, otkazuju samo one naloge koji su placali po staroj ceni. Mozda gresim, a da nisam sve lepo pohvatao. E sad, sto Google otkazuje naloge...

Kako meni deluje, otkazuju samo one naloge koji su placali po staroj ceni. Mozda gresim, a da nisam sve lepo pohvatao. E sad, sto Google otkazuje naloge...
Ja sam aktivirao proslog meseca, oko 32e i ukinuli su (manje od mesec dana je proslo), tako da ne targetiraju samo one sa starim cenama.
Inace da, Google ubio nalog kao i ostalima 🙂

Ja platio po novoj i nalog mi je otkazan.
Indikatvno je da nam je svima google nalog ugašen / blokiran. Svaki put kada se logujem na njega, moram da uradim account recovery sa primarnog naloga.

Ako neko ima mesta za jednog clana , može PM
Ne uzima mi se sam 😎

Hm... A kako ste otvarali/placali Tur D+ naloge? Nekim besplatnim VPNom, ili nekim placenim? Pardon sto idem pitanje po pitanje, nego gledam sta bi moglo da bude uzrok. Evo meni jos traje i pretplata (mesecna) i g-nalog jos aktivan... Pa me interesuje sta mozda oni gledaju u ovom slucaju...

Edit: Kako vidim veselo svuda

Kod:
https://www.reddit.com/r/DisneyPlusVPN/comments/12dyxhx/turkish_disney_subscription_canceled_suddenly_in/

https://www.ozbargain.com.au/node/767388

https://www.cheapies.nz/node/39946

Poslednja izmena:
Da nas nisu provalili preko VPN? Ja sam pravio nalog sa VPN, a cujem da ne mora biti upaljen. Oni sto im jos uvek radi, da li su koristili VPN?

Vama kojima stigao refund koliko vremenski proslo od gasenja servisa, meni u petak ugasili ali od refunda i dalje ni centa... Google nalog i dalje normalno radi.

Meni nisu ugasili Google račun, refund (mjesečni) stigao idući dan...

Čudi me da ne diraju Apple naloge, samo Google koliko vidim...

Meni nije stigao nikakav mail, samo piše:
" renew subscription "
Uzeo prošle godine u Junu preko turske. Znači ne može više godišnje preko turaka?

Evo i meni legao upravo 100% refund 🙂

Takođe ubijen. Otvoren u avgustu.
Full refund u lirama. Realno 2.5e manje u EUR

Sad gledam meni su poslali mail za refund jos 6.aprila, ali pare jos uvek nisu stigle.

Realno peglalo dete. Meni bilo lakše da strovalim na NAS i gledam preko Plexa

ubr, nisam se bunio. Samo preneo informaciju.

Da se kladimo da refundacija zavisi od banke, tj da je upravo tu kašnjenje.

Za gašenje Google naloga je jedino pitanje zašto je. Moj je otvaran preko Blue Stack-a i besplatnog turskog VPN-a koji je stajao ovde u uputstvu za pravljenje naloga i on nije ugašen. Koliko se sećam verifikovsn je bio i broj telefona na njemu.
- možda u nekim ot tih stavki leži zec...

Upravo obnovio D+ preko istoga nalog na Bluestack (31e/godišnje). Nisam čak ni vpn palio. Kad sam se ulogovao u D+ aplikaciju odmah mi je ponudio da obnovim. Kartica je ostala tako da sam samo cvc kod uneo.

I moj nalog je napravljen preko Bluestack-a i besplatnog VPN-a, a napravio sam i poseban google nalog samo za Disney+, znam da mi je bilo zapelo oko pravljenja Disney+ naloga, pa sam morao tri emaila da napravim dok nije proslo kako treba, mada mislim da sam kasnije otkrio jos jednu opciju za iskljucivanje lokacije na Bluestacku i da je tada proslo. Inace uplatu sam platio karticom izdatom od Mobi banke (bivsa Telenor banka), google nalog mi je i dalje aktivan, a u pretplatama vidim da su mi otkazali pretplatu i refundirali. Pa, sada cekam da mi vrate pare, pa da uplatimo ponovo jos godinu dana ili koliko nam dozvole braca turci 🙃

Nazad
Vrh Dno