Šta je novo?

Disney+ u Srbiji (pravila u prvom postu)

• Začetnik teme Začetnik teme Blaham
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam ponovo aktivirao na isti acc i na isti način, ali je sad 64.99 umjesto 34.99 TLR.

I meni ponistena pretplata, preko turske. Kada hocu da obnovim imam opciju samo preko kartice, i nece da prodje preko Payoneer kartice (srpska adresa), a ne mogu da pristupim mailu koji sam koristio da uplatim preko Google pay, ugasen je zbog krsenja nekih pravila...

Može se opet pretplatiti, nismo blokirani! Ja ću ipak pričekati razvoj situacije,....

Čitam na jednom UK forumu da su ljudi dobili i povrat...

To su verovatno uradili jer je pojedinim korisnicima(kao meni😊) ostala stara cena paketa i nakon povecanja sa 35TL na 65TL.
Evo upravo se pretplatio opet sa istim mail-om (Turska adresa)na novu cenu 65TL bez ikakvih problema, bez ikakvog VPN-a.

Meni upravo ugasili pretplatu. I vidim email da ce biti povrat novca? 😀 Ajd da vidim i to cudo da mi vrate ceo iznos od jula prosle godine.

Inace registrovao sam se ponovo po novoj ceni sto je oko 3600 din. Malo cudno sve iskreno. Jedino ako su ovo uradili zbog povecanja cena a mi svi bilo na starim.

Yup stigao i meni mali.Cekam povrat sredstava.Mislim da necu uzimati drugu pretplatu jer realno na dizniju sam pogledao Bleach i Mandalorijana.Zbog zene i ostatka ekipe mi je veliki minus sto nema lokalizaciju.

Sve isto i kod mene. Pregledao sam izvode, povrata nema.
Nije bilo maila o poskupljenju. Verovatno se desilo nešto slično kao na netflixu kod ovih što kupuju dopune. Preračunali su kredit u trenutku poskupljenja i dali toliki ostatak pretplate.

Sinoc ugasen i ja, ja sam bio aktivan do oktobra medjutim kada odem na google pay stoji da je pretplata refunded a para naravno nidje...

Moze neko da napise kako je obnovio pretplatu preko turske? Meni kad upalim von nudi cenu u lirama ali imam opciju samo karticu da unesem, nema gpay?

Ja sam obnovio na Android telefonu bez VPN, kroz samu aplikaciju mi je ponudio renew po novoj ceni. Mastercard vezan za google nalog, kao i prvi put kada sam aktivirao godisnji pre 5 meseci. Takodje jos nije legao refund.

Ovo ukidanje pretplate nema veze sa novom cenom, ja sam oduvek plaćao po većoj ceni, pa su i meni otkazali pretplatu.

I nama su ukinuli pretplatu, tri meseca pre roka, pokusavam da obnovim pretplatu, ali mi nudi samo cenu u evrima, naravno vecu od turske. Pokusavam i sa i bez VPN-a i ne mogu da dodjem do turskih cena.

Ladno ukinuli, a sinoc sam gledao Mandu. Sto se mene tiče nema produženja dok ne lokalizuju crtaće, prevodi mi nisu problem ali sve ionako imam na stremiju.

Nemaju oni sta da preracunavaju.Meni od googleta kaze refund 349.90 tako da....
Verovatno ce refund potrajati par dana

Meni stigao danas refund na Revolut.

Prilozi

• IMG_6706.png
    IMG_6706.png
    356.5 KB · Pregleda: 81
Ne razumem. Svi koji ste se pretplatili preko Turke, ukidaju vam naloge i vraćaju novac?

Da li se ovo ukidanje naloga i refundiranje odnosi i na one koji su TR nalog aktivirali pomoću Apple ID-a ili samo na naloge aktivirane preko Androida? Ističe mi domaća godišnja pretplata u junu, pa planiram da aktiviram novi TR nalog preko Apple ID-a.

Šalju neko obaveštenje mailom sa nekim objašnjenjem?

Meni još nije ništa vratilo. Mislim da vraćaju samo godišnje pretplate....

Ukinuta i meni, placena stara cena 15 jula. Od juce nudi renew i cenu u eurima.
Probah sa VPN, onda nudi u turskim lirama, ali dobijam error da kartica i zemlja nisu iste.

Nazad
Vrh Dno