Zvanicno.Jel zvanično došao update za kameru ili ne? Obično security update je do 400mb.
Testirao sam i ja na svoje male dece u pokretu i bas super slika.Aprilski apdejt.
Dete u pokretu. Portretni mod sa 3x zoom
Jako,jako lepo ovo zagleda. Ivice nigde zamućene. Primetno da fokus mnogo brže radi i "hvata" pokret.
Nakon apdejta odrađen vajp keš kroz rikaveri
Pogledajte prilog 383971
Pogledajte prilog 383972
Stigle i sluške sa ažuriranjem 😁
Pogledajte prilog 383973
Ček da završi indeksiranje 🤣Objektivan prvi utisak je da brze "curi" baterija...
Ma jok bre.. Slike okacene da se vidi da ne postoji bilo kakava razlika i napredak u kvalitetu nocnih slika. Eto srece da je prvo bila baba a posle devojka.Potpuno je bespredmetno kačiti pre i posle slike ukoliko uslovi nisu identični.
Nebitno koji je firmver.
U suprotnom, dolazimo do slučaja u kome na dva različita firmvera, ista baba izgleda različito, ali ne možemo sa sigurnošću znati da li je do babe ili do firmvera.
![]()
S23U 12/512GB?Oglasio se Mts..navodno ove nedelje stižu telefoni.
Cekamo da se malo razvedri vreme, pa da slikamo mesec nakon azuriranja.Stig'o update i tema zamrla...![]()
Da,da tajS23U 12/512GB?
Javi ako ti ga isporuce😉Da,da taj
I ja sam posle par dana od kupovine shvatio da ne mogu da potrošim 100% baterije nikako pa sam ograničio do 85% vodeći se mišlju "ako makar 5% bude baterija 'zdravija' posle tipa 6 meseci ili godinu dana, ja ću biti zadovoljan" i kako vidim imamo donekle slične rezultate, moj je više bio u standby režimu jer sam bio na poslu pa ga nisam koristio toliko.Ograničio sam tel do 85% kao ajde da probam jer stvarno ne mogu da potrošim bateriju kada je napunim do 100%.
Ok, danas tmuran dan, uglavnom 90% wifi ali ovo je stvarno odličan rezultat i sad opet idem u krevet sa preko 30% baterije, mislim sta reći 😎Pogledajte prilog 384229
Evo jedna slika u punoj veličini sa Aprilskim apdejtom. Kada se zumira,jasno se vidi odličan prelaz
3x zoom portret
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari