Ista stvar bila kod keve pre neki dan. Rešilo se samo od sebe. Ja ne verujem prvi, ali tako je...Jel ima neko problema da mu izlazi iz aplikacije čim se otvori? App za telefon, android.
Sam sebi odgovaram, samo sam resetovao uređaj i sve se vratilo u normalu.Večeras mi ne radi Orion tv aplikacija na Google TV Chromecast, pokrene se ali nijedan kanal ne radi, ne znam jel to samo do mene. Na telefonu sve radi normalno.
Ni meni nije uspevalo preko NordVPN.Jel neko uspeo da potera Orion TV na Android TVu u inostranstvu? Pokušao sam uz pomoć NordVPNa ali bez uspeha - dobijam samo radio kanale
Ja sam imao problem sa Iris tv koji neće da radi u inostranstvu kroz VPN. Ne znam kako to postižu ali ako neko zna rešenje da se to prevaziđe bio bih mu zahvala. Mislikm da nije korektno a ni pravno ispravno da bilo koji provajder blokira gledanje bilo kog programa na uredjajima koji su lični, jer mi smo to platli i bez obzira gde smo u svetu trebali bi da možemo da gledamo. Oni neka se brinu o emitovanju kroz brodcast sisteme, zemaljske i kablovske a iptv lične sisteme bi trebali da ostave na miru.Ni meni nije uspevalo preko NordVPN.
Strašno. Godinama to ne žele da prošire.Samo na Arenama premium 1 i 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari