Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Kod mene je bas pala cena za ultru, ne secam se da je nekad pre ovako bilo, sto je za korisnike veliki plus. I da, verzija 12/512 kosta malo manje od 14pro 256, nidje veze..
 
Zanimljivo da je jedan deo korisnika nebrendiranih S23U - EU ( EUY / EUX ) dobio martovsko ažuriranje , dok mnogi drugi nisu , čudno ... za uređaje od operatera - načekaće se izgleda .
... Baš čitam po XDA i izgleda nikom nije jasno .

Neće da se načeka. Februarako ažuriranje,preko A1 je kasnilo 6 dana u odnosu na one koji su prvi dobili. Taman dovoljno vremena da se sazna i iščita kakav je apdejt,šta je popravio,a šta pokvario. Uređaj iz kutije radi odlično,nema ništa toliko bitno da se ispravi,pa da se čeka kao ozeblo sunce
 
Da li kod nas negde, ima da se uzmu, ove Samsung originalne folije za ekran?
Mrzi me da porucujem i to sa mobilfun, pa da cekam dva meseca da stigne.
 

Док гледам ово, као да ми неко ломи кичму🫠
 
Kako ste zadovoljni sa običnom 23 vi koji imate? Baterija prvenstveno...
Ja sam zadovoljan baterijom. Nisam zahtevan korisnik ali oko 8 kad zavrsim obaveze baterija je obicno na 50+%. Pre toga sam imao ip13pro i ne vidim razliku u trajanju baterije. Na bivsem a21 to ni priblizno nisam imao. Po meni odlican telefon.
 
Da li telefon sa intrancionalnom garancijom moze da ostvari garanciju na teritoriji srbije ili se to samo odnoai na zemlje EU?Posto ima dosta telefona koji se nude na kp sa tom internacionalnom garancijom.
 
Mislim da može samo u EU. Iskreno ja više verujem u tu garanciju, jer skoro svaki put kad sam za nešto potezao garanciju u RS bilo je natezanje od preko mesec dana. Poslednji primer je za dečije auto sedište u centru BG-a
 
Ne kontam sto pri svakoj fotki 50/200 vrti dole 5-6sec onaj plavi krug kao loading
 
Ne kontam sto pri svakoj fotki 50/200 vrti dole 5-6sec onaj plavi krug kao loading
Čuva i obrađuje informaciju sa 50, odnosno 200 miliona pojedinačnih piksela, za razliku od standardnog moda gde se informacija, zbog grupisanja piksela, prikuplja sa 12 miliona (većih) "piksela", tj. grupa piksela.
 
A gde je taj standardan mod gde nema toga ? Jelte ne postoji :D
 
A gde je taj standardan mod gde nema toga ? Jelte ne postoji :D
Постоји, то ти је стандардна размера 3:4(стоји ти у горњем делу екрана),претпостављам да ти је сад на 3:4(200mp).
 
Sta mislite jel vredi ocekivati neku promociju uskoro od Samsunga, kao sto su to do sada radili, tipa watch uz telefon ili tako nesto?
 
Dokle god se ovako prodaje tesko
 
Sta mislite jel vredi ocekivati neku promociju uskoro od Samsunga, kao sto su to do sada radili, tipa watch uz telefon ili tako nesto?
60% preordera si bili S23U, vrlo pozitivne kritike i mišljenja o S23 generaciji... ne bih očekivao da vidim bilo kakve dodatne promocije.
 
Jace perfomanse ok, ali da li to onda znaci kraca baterija? :D
 
Nazad
Vrh Dno