Budalaština uzmi 8/256 i uživaj. Nema nikakve razlike.Sta sad isapde ultra valja samo ako je 12/512 a 8/256 nije dobra ili?Msm citam sta se pise na orethodnim stranama pa nisam bas najbolje razumeo.
Takodje ove zalbe sa tw, u 90 posto recenzija koje sam video niko spomenuo problem sa baterijom i pregrevanja,cak sta vise svi hvale bateriju da je mnogo bolja nego na proslogodisnjim modelima.Ovo za pregrevanje nzm nisam video da je neko bas testirao zagrejanost posle nekog gejminga isl ali ono.
Takodje i ovaj wifi problem nisam nigde video da je neko napisao.
Preporuka za Authy koji ima online backup, pa je restore pesma.Jedna veoma bitna stvar kod smart switch-a je sto nece migrirati sadrzaj authenticator aplikacije (i treba tako da bude realno) i sto ako formatiras stari telefon bez da to prebacis naknadno obrao si bostan. Ja sam se tako mlatio 3 dana sa helpdeskom zbog posla, a izgubio pristup nekim aplikacima zauvek jer ne mogu da potvrdim da sam to ja pa da deaktiviram stari uredjaj....
Exynos je problem, Samsung je sam sebi pucao u glavu godinama😅 Inace ja i dalje cekam MTS, uplatio im avans a oni mute, zele da mi naplate po sadasnjim cenama Ultru, zato sam pokrenuo vansudski spor jer ima i gorih od A1 izgleda😅
Bukvalno ovo.Po meni jedina greska je bilo insistiranje na guranju Exy u premium segment znajuci da nemaju proizvod koji to moze da opravda. Izuzev S21 koji je bio blizu i bez velikih problema, sve ostale serije su bile promasaj. Sa druge strane, sopstveni proizvodni proces za nizi segment (A serija) gde imaju brdo modela je odlican potez, imaju zaokruzenu proizvodnju i kontrolu proizvodnih troskova. A dodatak proizvodne linije za druge je cist dodatni dobitak.
Ova situacija sada je idealna, ali verujem da ce vec sledece godine naoraviti zaokret i ponovni fail, posebno sto se sada gura Fold kao top segment.
Ja kad vidim da "neki" 🍏 u Srbiji prodaju uređaje bez srpskog jezika u meniju dođe mi 🤮🤮🤮 ... Bar poštujte državu ako vas već zabole .|. za kupce . Dajte izbor pa ko hoće neka i SWAHILI koristi na uređaju .Кад видим било који језик на телефону/компјутеру а да није енглески, добијем нагон за повраћањем 😂😂 не мислим само на српски, годинама сам имао на послу италијански, сад немачки, и опет ми је био мрак.
Вероватно тако неки добију исти нагон кад виде ћирилицу 😜
Zasto kupci kupuju ako se ne osecaju postovano od strane kompanije? Apple uopste ne mari za nase podrucje, ali svako ima svoje misljenje, nekog za to nije briga i pored toga ce kupiti telefon.Ja kad vidim da "neki" 🍏 u Srbiji prodaju uređaje bez srpskog jezika u meniju dođe mi 🤮🤮🤮 ... Bar poštujte državu ako vas već zabole .|. za kupce . Dajte izbor pa ko hoće neka i SWAHILI koristi na uređaju .
A kad si koristio Samsung snapdragon N20U nije ti smetalo sto nema Srpski posto je za kinesko tržište telefon bio namenjen? Kod tebe je problem apple kao marka a ne da li ima Srpski ili ne.Ja kad vidim da "neki" 🍏 u Srbiji prodaju uređaje bez srpskog jezika u meniju dođe mi 🤮🤮🤮 ... Bar poštujte državu ako vas već zabole .|. za kupce . Dajte izbor pa ko hoće neka i SWAHILI koristi na uređaju .
Skinuo si jezik pa ti u meniju piše ekran a kad udjes u opciju dalje je sve na engleskom. Tako da je prikaz menija na Srpskom dok ostatak engleski. Po tvojoj moralnoj odluci treba da koristiš xiaomi jer je kod nas oficijalno pismo ćirilica a ne latinica.@Lemaja : na N20U imaš opciju u meniju da dodaš (download) srpski jezik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari