Milenijumkv
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 23.10.2018
- Poena
- 115
Nadjes vlasnika za 2 min, ali pitanje je koji je to probisvet kome treba prakticno brzi kes kredit, pristaje da placa visoke rate 24 meseca, da li ce takav profil coveka da pristane da se iscima da ti dobijes zamenu telefona. Legitimno moze da ode sa tobom da preda telefon, da ga podigne i uzme za sebe.Popravku ti radi promobi, a vlasnika ugovora mozes da nadjes za 2min u poslovnici ako ne znas nista o njemu i resio si sve.
To si u pravu, svakakvih ljudi ima. Kad sam imao s8+ morao sam da zovem vlasnika zbog necega i potrefio sam na normalnog coveka i sve smo resili za 5min.Nadjes vlasnika za 2 min, ali pitanje je koji je to probisvet kome treba prakticno brzi kes kredit, pristaje da placa visoke rate 24 meseca, da li ce takav profil coveka da pristane da se iscima da ti dobijes zamenu telefona. Legitimno moze da ode sa tobom da preda telefon, da ga podigne i uzme za sebe.
Zanima me kako nadmorska visina utice na rad punjača?
Nije mi najjasnije zasto ne treba ovaj Baseus GaN Pro 65W punjac koristiti na planini i nadmorskoj visini preko 2000m ?
Altitude derating
Altitude does not significantly affect circuit breaker characteristics up to 2000m.
Above this altitude, it is necessary to take into account the decrease in the dielectric strength and cooling capacity of air.
The following table gives the corrections to be applied for altitudes above 2000 meters.the breaking capacities remain unchanged.
Telefon prepozna mesec i samo ubaci sliku meseca i odradi procesing. Nema to blage veze sa ultra mega giga 200mp kamerom, marketinška glupost koju je započeo Huawei.
Ali ovaj levo je 8/256 a dobio je veci score.
Ja sinoc nasao sliku meseca sa drugacijom pozicijom detalja, otvorio sliku na drugom telefonu i odaljio koliko sam mogao, zumirao sa S23U, ali to sto je mogao da prepozna kao mesec i pregazi u istu sliku koju sam dobio slikajuci pravi mesec, ipak nije uradio. E sad, sigurno nije to bas to, jer slika meseca na drugom telefonu ne svetli kao pravi mesec, pa mozda nisam uspeo da laziram, ali eto nesto sto ima konture i zapravo jeste mesec (na slici) nije se promenilo na neku default isprocesuiranu sliku meseca.Da je gimmick, jeste, ali ne ubacuju lažnu sliku, ima u tekstu i poređenja sa live fotkom sa Sony A7Riii i 200-600 objektivom i detalji meseca su isti na obe fotke, to jeste, nije random slika ubačena, nego tačan je položaj meseca u tom trenutku, a nigde u telefonu nije pronađena mapa meseca ili bilo šta slično.
Zanimljiv tekst svejedno. https://www.inverse.com/input/revie...hotos-investigation-super-resolution-analysis
Da , nešto je tu vrlo čudno 🤔🤔🤔 ... Ipak ima razlike / samo u čemu 🤔Ali ovaj levo je 8/256 a dobio je veci score.
Uzmi to sa dozom rezerve. Evo ja poterao GB6. Prozujao sam kroz video, nisam primetio da je radio uzastopno tri ili više testova da nađe prosečne vrednosti.Ali ovaj levo je 8/256 a dobio je veci score.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari