Šta je novo?

Xiaomi Mi 10T / Mi 10T Pro

Slazem se za starije androide, ali sam bas napisao noviji android.

Ok je, imas Global verziju rom-a.

Pretpostavljam da si ti probao da flesujes zadnji rom koji ima, koji je A12. Posto si ostao na A10, ne moze odmah na A12. Skini verziju V12.1.1.0.RJDMIXM u zip formatu i probaj nju da flesujes... To je prva A11 verzija, trebalo bi da prodje update...

To sam mu ja davno jos napisao, mislim da je i to probao i da nece, ili je neki drugi clan bio sa identicnim problemom.

Probao sam prvom verzijom koja je bila A11 nije proslo. Pokusacu jos jednom.

Prilozi

• Screenshot_2022-10-03-08-54-18-814_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2022-10-03-08-54-18-814_com.android.updater.jpg
    31.8 KB · Pregleda: 40
  • Screenshot_2022-10-03-08-53-59-908_com.mi.android.globalFileexplorer.jpg
    Screenshot_2022-10-03-08-53-59-908_com.mi.android.globalFileexplorer.jpg
    33.9 KB · Pregleda: 36
Upravo izasla nova MIUI 13.0.7.0. global stable verzija poslednja pred Miui 14.
Naravno za sad dostupna Mi pilot testerima. Za kojih 7-10 dana bice pustena svima.

Prilozi

• Screenshot_2022-12-09-19-42-11-639-edit_ellipi.messenger.jpg
    Screenshot_2022-12-09-19-42-11-639-edit_ellipi.messenger.jpg
    168.2 KB · Pregleda: 29
Jel 10T pro ima i dalje problem sa senzorom blizine kod poziva?

Onda je za preskakanje :D, baš nešto razmišljam da menjam telefon i ovaj mi pao na pamet. Imao sam ga pre znam da je bio taj probelm reko možda su ispravili....

Onda je za preskakanje :D, baš nešto razmišljam da menjam telefon i ovaj mi pao na pamet. Imao sam ga pre znam da je bio taj probelm reko možda su ispravili....
Ne moze to da se ispravi softverski tako je kako je, tel je odličan a to malo smara(mene) nije bas tako cesto i mnogo kod mene ukljuci se u toku razgovora samo na mm odvojim slušalicu i vratim i to je to.

Ja nosom i uvetom iznabadam sve živo..menjam čak i postavke u settings, a sve nosom. Pa ti vidi.

Srećom pa malo telefoniram. Inače bih ga odavno tresnuo o zid. Bukvalno nema razgovora, bez obzira na trajanje da ne uključi ekran, speakerphone, opcije, mutira, itd. Radim sve kombinacije da ga zadržim u normali koje su pominjane na temi. Treskam, odvajam od obraza, isključujem ekran na power dugme, ali je zeza uvek tu.
Nada je 12T Pro u nekom narednom periodu, ako uhvatim normalnu cenu. Legalna cena je boleština.

Kada gasis ekran na dugme, nemoj da ga gasis dok je na uvetu. Probaj cim ostvaris vezu, dok je udaljen od glave...da zakljucas i onda ga prisloni na uvo. Mislim da jedino u tom slucaju nece da pali ekran kada se tako zakljuca.

Pozdrav moze pomoc.
Trenutno imam verziju Miui 12.0.11.0 na Xiaomi mi10tpro,
pocele su neke aplikacije da mi ne rade uopste, htela sam da uradim verziju 13update, ali ne znam kako, ima li neko informacije neki snimak nesto kako se vrsi update?

Menjah i isprobavah, tražeći mu adekvatnu zamenu, jer mi je Mi 10t Pro poprilično težak, iako nemam malu šaku. Probao sam da ostaneu u Xiaomi taboru pa sam shvatio da za prilično više para ne dobijam ništa spektakularno, pa sam prelazio u Samsung tabor i isprobavao ponovo S10 Plus, A52, A52s, A72... Sa S20 i S21 nisam prelazio jer su značajo sluplji od onoga što bih dao za telefon. Na kraju se ipak vratih na Mi 10t Pro, jedva sam našao primerak bez tragova korišćenja, sa kompletnim pakovanjem i garancijom. Uzeh ga (pre 2 meseca) i sad ga više ne menjam do jeseni sigurno.

Da pokušam da ti odgovorim @n.petrovic : Stvar je poprilično subjektivna, morao bi da probaš da bi doneo svoj sud koji tebi više odgovoara. Što se kamera tiče, tu su negde. prosečnom korisniku, koji nije zaluđenik za fotografiju, neće biti presudne razlike kada fotografije gledaš na kompu. Na ekranu telefona Samsungova fotografija ima lepši prikaz, ali za to nije zaslužna kamera već Samsungov displej.
Mene je od A52s odvratila veličina ekrana i baterija. Mi 10t pro mi duže drži bateriju. Prednost A52s su skladnije dimenzije, težina, ergonomija samog uredjaja i bolji i sjajniji ekran, naročito kada gledamo prikaz na suncu.
Mi 10t Pro je po meni bolji po kapacitetu baterije, veličini ekrana, brzini punjenja baterije (napuni se od 30 do 100% za 30-ak minuta - dok se spremim za posao on je već pun).

Mislim da bi za Mi 10t Pro adekvatnije poredjenje bilo sa A72.

Negde sam procitao u aprilu da planiraju, svakako ga i ja cekam.
Jos ako su zaista resili senzor, (a ne verujem) bice super.

Vrh Dno