Ne moze to da se ispravi softverski tako je kako je, tel je odličan a to malo smara(mene) nije bas tako cesto i mnogo kod mene ukljuci se u toku razgovora samo na mm odvojim slušalicu i vratim i to je to.Onda je za preskakanje, baš nešto razmišljam da menjam telefon i ovaj mi pao na pamet. Imao sam ga pre znam da je bio taj probelm reko možda su ispravili....
Isti slučaj, na kraju moram telefon zamenitiJa nosom i uvetom iznabadam sve živo..menjam čak i postavke u settings, a sve nosom. Pa ti vidi.
Pozdrav, da li moze objasnjenje kako ste uradili update na telefonu?Probao sam prvom verzijom koja je bila A11 nije proslo. Pokusacu jos jednom.
Ako moze pun naziv ROM-a, i slova posle brojeva da bi videli za koji region je ROM.Nisam uspeo. Prodao sam telefon. Sada koristim samsung a52s i prezadovoljan sam.
Razlik spram A52s?Nisam uspeo. Prodao sam telefon. Sada koristim samsung a52s i prezadovoljan sam.
Kamera gde ti je bolja?Nisam uspeo. Prodao sam telefon. Sada koristim samsung a52s i prezadovoljan sam.
Ne slikam puno pa ti ne mogu reci tacno. Bolje pogledaj neki test na netu. Na oba telefona je dosta dobra kamera.Kamera gde ti je bolja?
a52s ili mi10t pro?
Zna li se kada će Global ROM da izađe?sa MIUI 14 izgleda da konačno radi senzor kako treba
Što se mene tiče to mu je jedina mana, ako srede senzor softverski neću ga menjati duži vremenski period sigurno.Negde sam procitao u aprilu da planiraju, svakako ga i ja cekam.
Jos ako su zaista resili senzor, (a ne verujem) bice super.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari