vjeruj mi da su ga sredili sa ovim MIUI 14 , kod mene je MI10 T. Još sam primjetio da sada možeš dodati plus 2, 3 ili 5 gb RAM-a, također kod prijema WIFI signala, ranije mi se šetao stalno sa bratove mreže na moju i obratno, mada je moja bliža , a isti nam je modem, sada nema tih problema, na koju se zakači tu ne pušta. i panel sa komandama je je onaj noviji sa uspravnim većim dugmićima. (ranije si ga morao skinuti negdje pa instalirati ako si želio takav).Haha, takodje jedina mana i po meni, isto ako srede senzor necu ga ni ja neko jos vreme menjati, kad sam ga ovako setao 2 god. ako srede ima jos 4 da ga setam🤣
SrbijaKoji region ti je odabran u podešavanjima?
Kao sto rekoh, nista nisu popravili bar na prvi poziv kod mene sto znaci i kod svih jer su isti telefoni i isti softver to se tebi samo cini da su sredili.vjeruj mi da su ga sredili sa ovim MIUI 14 , kod mene je MI10 T. Još sam primjetio da sada možeš dodati plus 2, 3 ili 5 gb RAM-a, također kod prijema WIFI signala, ranije mi se šetao stalno sa bratove mreže na moju i obratno, mada je moja bliža , a isti nam je modem, sada nema tih problema, na koju se zakači tu ne pušta. i panel sa komandama je je onaj noviji sa uspravnim većim dugmićima. (ranije si ga morao skinuti negdje pa instalirati ako si želio takav).
A i meni je bilo čudo za senzor blizine, znači telefon je došao sa MIUI11, pa azuriralo na 12, pa na 12.5, 13 i tek sa MIUI 14 su riješili problem , dugo im je trebalo
@sencobihStigao MIUI 14 global, aj sad cu da vidim za senzor.
EDIT:
Nista nije popravljeno, kod mene sve isto, nazalost tako da se uskoro rastajemo ja i ovaj fon koji ima samo ovu jednu manu i nazalost to nece moci software-ski kad je zeznuto hardverski ovde treba fizicki senzor kakav crni ultrasonic itd.
Kao sto rekoh, nista nisu popravili bar na prvi poziv kod mene sto znaci i kod svih jer su isti telefoni i isti softver to se tebi samo cini da su sredili.
Ne znam druže, nemam razloga da izmišljam nešto, žao mi je ako ti je tako kao što kažeš@sencobih
EDIT2: Cak stavise jos je i gore na 14 nego na 13 na 13 mi se po pozivu 1 palio senzor a evo na 14 dva poziva obavih i svake 2sekunde se pali senzor.
Tako da cu ga najverovatnije i vratiti na 13 miui da se bar ne nerviram toliko kad razgovaram. Dnevno brdo poziva obavim sto licnih sto poslovnih(dve kartice u tel) i ako bi mi se palio senzor kao u ova dva poziva poludeo bih i olupao telefon.
A to ne zelim.
Ne kazem da izmisljas, vec kazem kako je kod mene stanje.Ne znam druže, nemam razloga da izmišljam nešto, žao mi je ako ti je tako kao što kažeš
I kod mene isto tako. Jedino što ga ja, zasad, ne namjeravam mijenjati. ***, nema se 🙁🙁Stigao MIUI 14 global, aj sad cu da vidim za senzor.
EDIT:
Nista nije popravljeno, kod mene sve isto, nazalost tako da se uskoro rastajemo ja i ovaj fon koji ima samo ovu jednu manu i nazalost to nece moci software-ski kad je zeznuto hardverski ovde treba fizicki senzor kakav crni ultrasonic itd.
Kao sto rekoh, nista nisu popravili bar na prvi poziv kod mene sto znaci i kod svih jer su isti telefoni i isti softver to se tebi samo cini da su sredili.
Da, ako je maska fabricka, brljavi kao lud. Sa nekom drugom je znatno bolja situacija...Ne kazem da izmisljas, vec kazem kako je kod mene stanje.
Inace kad skinem masku nema problema sa senzorom u razgovorima i tad radi perfektno, ali tako mi je isto radio i kad sam ga kupio sa 10kom bese i tad je bez maske radio kako trebe, ali je problem sto u maski pravi ta paljenja ekrana, a bas ne mogu da ga setam bez zastite iz vise razloga.
Zato kazem nisu sredili, mozda ti nesto trenutno ne pali ekran i ajd ti si prvi koji kaze da je reseno(kod tebe) ja kazem da nije kod mene pa cemo videti daj boze da si u pravu ti ne ja ali sta onda meni pali senzor kad je sa maskom, jedino ako si ga testirao bez maske onda se slazemo ali takav je od pocetka.
A i da ti rece da imas obicni 10T ne Pro, moj je Pro pa je moguce da su na obicnoj resili(sto bi znacilo da mozda mogu i da rese na Pro varijanti) pa mozda u skorijoj buducnosti rese i na Pro.
Sta kazu drugi koji su instalirali 14icu?
Da, postoji taj problem koji je nezavistan od virtual proximity senzora. Nekad mikrofon ne radi od par sekundi do pola minuta i odjednom samo proradi. Prebacivanje na speakerphone privremeno sredi problem.Jel imao neko problem na Mi 10T da se mikorfon ukljuci tek posle par sekundi kada se odgovori na poziv. Znaci javim se na teelfon, ne cuje me niko par sekundi , i onda samo odjenom proradi i sve ok.. I tako je uvek. U pitanju je zadnja verzija Miu i andorida.
Sad me baš drug cima za neki GCam 10T PRO port i posle čitanja vidim da se ovaj najviše koristi i da je aktuelan!Koja verzija GCam aplikacije je njabolja za Mi 10T Pro? Da li uopšte ima razlike u kvalitetu fotografija između Stoc kamere i GCam?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari