oko 10.02 tad mi je stigao telefonKada si izvrsio reg?
jesam se registrovala za event a oko 10.02 sam poslalaJel si bila registrovana za event? I kada si poslala e-mail?
oko 10.02 tad mi je stigao telefonKada si izvrsio reg?
jesam se registrovala za event a oko 10.02 sam poslalaJel si bila registrovana za event? I kada si poslala e-mail?
Evo preporuke za kabal odličan je ja sam ga kupio.Moze preporuka za dobar punjac i malo duzi kabl?
Moze preporuka za dobar punjac i malo duzi kabl?
Reko ja Update na OFFDefinitivno S23 Ultra (poslednje dostupno ažuriranje) previše izoštrava slike i previše su svetle. Poredio sa S22 Ultra i 14 pro.
Čime bi se onda hvalili na predstavljanjima?Nije mi jasno sto ne uloze vise kinte u softver kamere nego pumpaju sve novije i novije senzore zar nije isplativije da par godina recikliraju isti senzor a slike vrh.
Ako ne gledaš da uštediš, onda ti je samsung od 45W dobra opcija. Jeste malo skuplji, a i nema neke velike vajde od 45W naspram 25W (u brzini punjenja), ali kupuješ kvalitetan punjač koji će ti trajati milion godina, a uz njega dobiješ kvalitetan (debeo) 1.8m kabl. Oznaka EP-T4510-XBE.Moze preporuka za dobar punjac i malo duzi kabl?
Nije mi jasno sto ne uloze vise kinte u softver kamere nego pumpaju sve novije i novije senzore zar nije isplativije da par godina recikliraju isti senzor a slike vrh.
Neki Baseus GaN ili anker GaN, od barem 60W. Ima fast charging za Samsung, a može i laptop da puni, ima više konektora, pa može da puni i više uređaja istovremeno. Nadživeće ti ovaj telefon i biti dobar i za naredni.Moze preporuka za dobar punjac i malo duzi kabl?
Jel si sa mobilefun narucio?
Ne.... kupljeno u Norveskoj (45 eura) pa prijatelj poneo
@Milenijumkv za dva stakla sasvim okej cena. Srecno sa namestanjem 😁
Ne izgleda teško, pogledaj video na strani proizvoda.Nemam pojma gde jos nisam odlucio prvo da vidim ako neko ustupi staklo.Iskreno ne bih se zezao sam da lepim nisam nikad lepio i ne bih da zeznem staklo bezveze.
Javi kada stigne i da li je paket ceo. Pisao sam ranije da su meni pakete raskupusali na carini.Ja takodje cekam posiljku, sa mobilefun-a.
Poslato 16., nista za sada.
Kasno Marko na Kosovo stiže....Da sam znao mogao sam da vam dam kontakt coveka gde sam pre uzimao i za 10dana max bi bilo kod vas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari