Darko_Note9
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 07.01.2019
- Poena
- 125
Koliko je sad skuplji s23U u mts nego u preorderu?
Jel to 8/256gb ili 12/512gb?Pogledajte prilog 378639
Stigao i Cream, mogu reci da je odlicna boja uzivo, cak mi se mozda vise svidja od zelembaca. Btw, iz A1 je fon i ima kao i neko osiguranje dodatno, zna li neko o cemu se tu radi, koliko je osiguran telefon i kako?
Osiguranje traje onoliko koliko taj neko bude plaćao, prva 3 meseca su gratis.Trajanje osiguranja je 24 meseca? Samo nisam siguran da ce onaj koji je uzeo na ugovor to da placa...
Možda nekome ko igra igrice znaci 12gb, u normalnom korišćenju nema razlike8/256, mada koliko primecujem nema neke razlike u realnom radu izmedju 8 i 12
Trajanje je 24 meseca. E sad jedino da se vidi sa nosiocem osiguranja, ako ti treba osiguranje mozes da vidis sa njime da mu placas 1000 din koje ce da preusmeri na mesecni racun ako uopste zeli da ucini takvu uslugu.Trajanje osiguranja je 24 meseca? Samo nisam siguran da ce onaj koji je uzeo na ugovor to da placa...
Ne moze se otkazati u poslovnici nego salje se mail direktno osiguravajucoj kuci sa svim podacima o telefonu.Osiguranje može da se otkaže bilo kad, dobio sam isto tri meseca za iPhone, otkaže se odlaskom u A1 poslovnicu za 10minuta
Supruga je bila prosli mesec da otkaze i rekli su joj da se otkazuje slanjem mail-a osiguravajucoj kuci. Tako je i uradila i za 2-3 dana stigao mail da je zahtev za prekid osiguranja odobren.Bogami ja otkazao u A1
Edit a i logicno je da mozes jer isto kako ga oni prijave tako ti ga i odjave + plaćaš ga uz telefonski račun a ne zasebno
Najjače je ovo svi se vraćaju na iOS, dele se ajfoni po firmama itd. Kakvi baroni🤦♂️🤡
Tek upaljen fon, iskljucen ram plus...Moze li neko ko ima verziju 8/256 da slika zauzece rama?
Ja sam restartovao S21u pre mozda 3,4h i trenutno je po ovome zauzeto 8.5/12 a nista spec nisam koristio..
I mene je to zanimalo pa sam proverio u jednoj poslovnici gde je bio izlozen s23u, otvorio sam oko 8-9 aplikacija i 2-3 igrice koje su bile vec u telefonu i bilo je oko 5gb (tacnije 4.8-4.9) zauzetog rama (bio je ukljucen ram plus). Kada sam ugasio sve aplikacije palo je na 3.9-4.0gb.Moze li neko ko ima verziju 8/256 da slika zauzece rama?
Ja sam restartovao S21u pre mozda 3,4h i trenutno je po ovome zauzeto 8.5/12 a nista spec nisam koristio..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari