Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Ne znam, da li ima veze, ali, ja sam pisao mail korisnickoj sluzbi, i rekao da telefon cekam do 20.Ako do tada ne stigne, neka ne racunaju na moj preorder.
16. su me zvali, vec negde oko 13h, i rekli da dodjem po telefon.

Stigao Ringke porucen 6 februara, solidno prolazno vreme. Obe maske su izuzetno kvalitetne i robusne, ali sam ja ipak vise ljubitelj nekih slim varijanti. Nacicu im primenu svakako obzirom da sam i gospodji narucio Cream Ultru :)
Javi ako nađeš zamenu koju ćeš koristiti, a neku od ovih odlučiš da prodaš ✌🏻

Dali jos neko moze da potvrdi sledeci bug?
Kad odem na Rutine, i ukljucim rezim za noc, rutina ukljuci jutarnji alarm u vreme zavrsetka rutine, bez obzira sto je ta opcija iskljucena u podesavanju rutine.
Jedino resenje je rucno gasenje alarma kada se rutina pokrene, ali s obzirom no to da to treba da bude automatski proces, onda nema smisla.
Potvrđujem. Kod mene nekad ide čak dotle da se rutina "mod spavanja" pokrene i okonča bez alarma (kako sam ja to i hteo), ali kada nakon toga bacim pogled na podešavanja vidim da je alarm uključen, spreman da se oglasi za sledeći kraj tog moda. Izuzetno iritantna stvar.

Stigao S23 obican. Sta je najbolja varijanta da odem i da mi stave na ekran odma a ne da narucujem i cekam 30 dana.

Na S10 koji sada ide u pemziju sam stavio mobile outfitters koja se pokazala extra ali je samo mogao neki minimalisticki case tipa nillkin da se stavi. Bilo koji ozbiljniji case (tada sam probao neki spigen) zavrne foliju po ivicama. Nillkin nije los ali cesto sam po gradilistima pa kad ispadne na beton Nillkin bas nije adekvatan.
Da li ima folija na telefonu, orginal Samsung folija po ekranu i telu kao na S21Ultra?
AKo ima kupi bilo koju futrolu kod nas dok ne stigne neka sa Mobilefun ili slicnog mesta a da je za tebe odgovarajuca, ne skidaj tu orginal foliju (skoro da se ne primeti na S21) i ubaci u tu koju porucis.
Ja vise nikad zastitno staklo na telefon necu staviti, ne trosi mi se 50-100e na staklenu zastitu (il koliko je vec whitestone) i jos 50-60 na futorlu

Da li ima folija na telefonu, orginal Samsung folija po ekranu i telu kao na S21Ultra?
AKo ima kupi bilo koju futrolu kod nas dok ne stigne neka sa Mobilefun ili slicnog mesta a da je za tebe odgovarajuca, ne skidaj tu orginal foliju (skoro da se ne primeti na S21) i ubaci u tu koju porucis.
Ja vise nikad zastitno staklo na telefon necu staviti, ne trosi mi se 50-100e na staklenu zastitu (il koliko je vec whitestone) i jos 50-60 na futorlu
Nema izgleda ima samo preko ekrana neka neprovidna koju mora da skines. Svratio usput do trznog centra i pazario samsung silikon i foliju kod mobile outfitters. Zlo kako deru...

Ok mi je ovaj S23, ali će ostati samo službeni, a Zenfone privatni koji mnogo više koristim.

Je l' moze jos neko da potvrdi ovo?
Znam da je na prethodnim temama spominjano da su nekima skidali zastitu pri lepljenju druge folije/stakla.

Nema izgleda ima samo preko ekrana neka neprovidna koju mora da skines. Svratio usput do trznog centra i pazario samsung silikon i foliju kod mobile outfitters. Zlo kako deru...

Ja na S21U imam i dalje tu fabricku koja nije mrdnula, a koliko se secam reviewa i ostalog ispod bi trebala da je jos jedna..

Edit: malo sam ceprkao reddit i ladno su prevaranti prestali da lepe to posle S21u pod izgovorom da smanjuju plasticni otpad...

Da iznesem mišljenje o bateriji...kod mene uključen mob net skoro ceo dan,BT i navigacija korišćena intezivno u ova dva dana.Baterija od 100% do 20% je izgurala lagano dva dana.Videćemo dalje,nije loše za sada.

Da iznesem mišljenje o bateriji...kod mene uključen mob net skoro ceo dan,BT i navigacija korišćena intezivno u ova dva dana.Baterija od 100% do 20% je izgurala lagano dva dana.Videćemo dalje,nije loše za sada.
Баци SS ако те не мрзи

To je bilo za S22Ultra, ali meni je to svakako odgovaralo zbog manje rate ( a i bio sam prodao S21 pre toga pa sam hteo deo tih para da stavim kao depozit ).
Za S23U mi nisu trazili depozit.
Dal su te odrali tad ili sad nema veze odrali su te svakako.
Ako si prodao stari telefon S21 mogao si uzeti nešto drugo nije ceo svet mobilni telefon

Kad se izvadi olovka diskonektuje se, jel jos neko ima ovaj problem?

Neki bag ima olovka jer:

Prilozi

• Screenshot_20230301_083034_Air command.jpg
    Screenshot_20230301_083034_Air command.jpg
    50.6 KB · Pregleda: 77
Video sam i pitam se da li oni imaju mozga i obraza da stave ovo kao sniženje. Ovo je strašno kako su postali neprofesionalni.

Od jutros nove cene u Yettelu za samsung telefone, pa i za S23 seriju...

Za 512 Ultru 70 dinara mesečno niža cena, za 256 Ultru 230 dinara mesečno...
Ma zabole ih "ŽORŽ" , ja bi tu stavio cenu 300.000 uz učešće 150.000 odmah - ostalo na rate i popust na pretplatu 50 dinara uz poklon 1Gb neta 😁🤣 .

Da li je neko od vas dobio preorderovani S23U preko Yettela ?
Evo i ja čekam isto.
Posle kraće rasprave preko telefona sa službom reklamacije, dobio sam informaciju da trenutno nemaju na stanju u crnoj boji, koji sam i naručio, već samo lila i beli/bež i da taj mogu da mi isporuče, što sam ja ljubazno odbio.
Takođe ostao sam uskraćen za informaciju kada će stići crni.

ŽIV BIO :). Mada ovaj 3M u najavi, ako se zalepi, nema da se skida :D :D :D.

Ima i hydrogel varijanti, samo malo istraži.
Realno bez te folije frejm će za par meseci biti u užasnom stanju jer im je farba ista kao na S22 seriji.

Ima i hydrogel varijanti, samo malo istraži.
Realno bez te folije frejm će za par meseci biti u užasnom stanju jer im je farba ista kao na S22 seriji.
Slažem se da treba zaštititi telefon, jer popravka displeja košta mnogo, ali sada gledati svaku tačkicu na ramu. Mislim kome da čuvati kada za 2 godine sve jedno da li ćeš ga prodati za 30 ili 32% od originalne kupovne cene.

Lakše mi je kada znam da ima zaštitu, sve je do glave. Zato i ne volim da dajem da mi neko drugi stavlja folije, stakla itd. po tržnim centrima, radnjicama itd. Nemaju ama baš 2% obzira neki, pa se ponašaju kao da košta 1.000 dinara a ne tolike evre, ali dobro. Nije njihovo pa im se može.

Slažem se da treba zaštititi telefon, jer popravka displeja košta mnogo, ali sada gledati svaku tačkicu na ramu. Mislim kome da čuvati kada za 2 godine sve jedno da li ćeš ga prodati za 30 ili 32% od originalne kupovne cene.
Ja samo zalepim hydrogel na ekran (pošto se sve posle gg3 lako grebe i nerviraju me dugine boje pod određenim uglom koje se javljaju) i ne nosim nikakve maske i zaštite. Nisam dugo video uređaj koji ima više ogrebotina na frejmu od S22 Ultra, mislim da mu se grebe frejm i na pogled (nešto kao i Victus staklo). Baš su loše odradili farbanje. Zato ne bi bilo loše zalepiti foliju na frejm na S23U pošto ne verujem da je nešto bolja farba nego na S22U.
Npr 14 pro ima čelični frejm i nema ni najmanje tačkice na njemu.

Ubi me ravan ekran tj nepostojanje zakrivljenja po ivicama, kao da je telefon veci kad se drzi jednom rukom a zapravo nije.

Osim toga sve ostalo manje vise isto kao na S10. Isto mi nije jasno zasto stavljaju i samsungov i google messages a ne daju da se neki od njih izbrise.

Baterija ce definitivno biti osetno bolja.

Može Google da se disable-uje sigurno. Ja koristim samo Samsungove aplikacije za poruke i pozive na S22U.

Nazad
Vrh Dno