Pixel 7/ProLomim se izmedju modela iz naslova i Motorole Edge 30 Ultra. Negde je Ultra bolja, negde Xiaomi. Iskreno ne znam šta ću, može neka pomoć? 😁
Malo pojašnjenje?Pixel 7/Pro
Ja sam bio skoro u istoj situaciji, kad sam ženi kupovao telefon. Kako je njoj mnogo bitna kamera, čitao sam po forumima i svi se žale na autofokus kod Motorole, da ne može nikako da isfokusira.Lomim se izmedju modela iz naslova i Motorole Edge 30 Ultra. Negde je Ultra bolja, negde Xiaomi. Iskreno ne znam šta ću, može neka pomoć? 😁
Zasto to ZaoMi?
Najveca prednost i mana oba uređaja ti je po meni os. Sve seugo je vise manje isto. Kod motorole imas skoro čist android, a sa druge strane imas miui i sve dobro i lose sto on donosi. Meni je sluzbeni g31 (nista specijalno). Al taj telefon jednostavno radi perfektno.Mislim da ću na kraju uzeti telefon ŽaoMi 12tpro.
Sada imam Žaomi Redmi Note 9 pro i ako uzmem 12t pro, to je ozbiljan upgrade.
Čitao sam koji su nedostaci: sertifikati za koje me boli uvo (ne bacam telefon u vodu), pregrevanje odnosno crash kada opteretite telefon nekom zahtevnom igrom (ne igram zahtevne igre, od igara ako se vratim to će biti pubg a redmi note 9 pro ga bez problema gurao i zvuk kod snimanja video klipa (96 bita, laik sam ali nisam opterećen time)
Jel ima nešto što po vama ima nedostatak, odnosno manu?
Isključujem od mana update koji kasni i to što nema wireless charging.
U a1 je trenutno popust 5450 na 24 rate, od toga 3000 za telefon, što mu dodje 72000 dinara, jeste preko cene ali ipet, plaća se preko rata, ne daje se odmah keš.
Hidrogel staklo takva prodaju po 2000 u shopovima.Ima li neko preporuku za zastitno staklo?
A ne znam ja to brate,ja cekam samo klasicno azuriranje@DZOSUA ,Ubaci EEU,vec neko vreme je na Miui 14,bas lepo radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari