Šta je novo?

Xiaomi 12T/Pro

Aha,ali opet za 12t pro nema nista sem bete,EU Miui 14..Jos ga steluju za nas telefon..

Neće stable skoro, za Xiaomi smo svi mi beta testeru 😁 i te Bete su skroz ok. Pogotovo što miui 14 ne donosi ništa od kineskih goodija

Lomim se izmedju modela iz naslova i Motorole Edge 30 Ultra. Negde je Ultra bolja, negde Xiaomi. Iskreno ne znam šta ću, može neka pomoć? 😁

Oba su dobra i neces pogresiti bilo koji da uzmes.Uzmi onaj na koji ti srce vise vuce,ako ti je lepsi u oku,u ruci dok drzis..Imaju razlicite OS,tu obrati paznju na sta si navikao.

Lomim se izmedju modela iz naslova i Motorole Edge 30 Ultra. Negde je Ultra bolja, negde Xiaomi. Iskreno ne znam šta ću, može neka pomoć? 😁
Ja sam bio skoro u istoj situaciji, kad sam ženi kupovao telefon. Kako je njoj mnogo bitna kamera, čitao sam po forumima i svi se žale na autofokus kod Motorole, da ne može nikako da isfokusira.
Tako da sam joj uzeo 12T Pro i za te pare, nov telefon, mislim da nema ništa bolje, ekran, zvučnici, čipset, glavna kamera, sve je vrhunski. Poredio sam fotografije sa S22 i mnogo su bolje kod 12T Pro.

Ja nisam nešto zaludjen kamerom.

Iskreno više me vuče motorola ali otom potom, danas će pasti odluka.

Probam danas kroz twrp da flesnem beta verziju EU,Miui 14..Izbaci pred kraj gresku i upadne u bootloop...Nije htela da prodje instaalcija,mada twrp 3.7.0,podrzava A13...
Ubacim ga u fastboot i flesnem EU A12,official..Kad sam startovao sistem cim sam ga setapovao ponudio mi je update Miui 14,A13..Zanimljivo da je ponudio tako da nadogradi,a nije hteo kad proveravas ima li novih nadogradnji..Sve u svemu videcu kako radi A13,Miui 14,pisu uglavnom svi da je bolji od predhodnika.

Prilozi

• Screenshot_2023-02-09-18-27-16-783_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2023-02-09-18-27-16-783_com.android.settings.jpg
    62.3 KB · Pregleda: 55
  • Screenshot_2023-02-09-18-26-45-252_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2023-02-09-18-26-45-252_com.android.updater.jpg
    96.6 KB · Pregleda: 56
Mislim da ću na kraju uzeti telefon ŽaoMi 12tpro.

Sada imam Žaomi Redmi Note 9 pro i ako uzmem 12t pro, to je ozbiljan upgrade.

Čitao sam koji su nedostaci: sertifikati za koje me boli uvo (ne bacam telefon u vodu), pregrevanje odnosno crash kada opteretite telefon nekom zahtevnom igrom (ne igram zahtevne igre, od igara ako se vratim to će biti pubg a redmi note 9 pro ga bez problema gurao i zvuk kod snimanja video klipa (96 bita, laik sam ali nisam opterećen time)

Jel ima nešto što po vama ima nedostatak, odnosno manu?

Isključujem od mana update koji kasni i to što nema wireless charging.

U a1 je trenutno popust 5450 na 24 rate, od toga 3000 za telefon, što mu dodje 72000 dinara, jeste preko cene ali ipet, plaća se preko rata, ne daje se odmah keš.

Kod mene Redmi Note 2

Ajd kad smo već krenuli da "skrećemo" s teme.
Kod mene Mi 3.

Sve me više udaljava da uzmem ovaj model, čak i motorolina ultra.

Sad razmatram Xiaomi 12 lite kao best kupovina na kontu datih para i ono što se dobije.

Što se tiče skupljih modela, Huawei Mate pro je ekstra telefon ali bez google servisa i problema sa mapama ispada.

Dobra baterija na A13

Prilozi

• Screenshot_2023-02-11-19-55-34-019_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2023-02-11-19-55-34-019_com.miui.securitycenter.jpg
    36.2 KB · Pregleda: 54
Mislim da ću na kraju uzeti telefon ŽaoMi 12tpro.

Sada imam Žaomi Redmi Note 9 pro i ako uzmem 12t pro, to je ozbiljan upgrade.

Čitao sam koji su nedostaci: sertifikati za koje me boli uvo (ne bacam telefon u vodu), pregrevanje odnosno crash kada opteretite telefon nekom zahtevnom igrom (ne igram zahtevne igre, od igara ako se vratim to će biti pubg a redmi note 9 pro ga bez problema gurao i zvuk kod snimanja video klipa (96 bita, laik sam ali nisam opterećen time)

Jel ima nešto što po vama ima nedostatak, odnosno manu?

Isključujem od mana update koji kasni i to što nema wireless charging.

U a1 je trenutno popust 5450 na 24 rate, od toga 3000 za telefon, što mu dodje 72000 dinara, jeste preko cene ali ipet, plaća se preko rata, ne daje se odmah keš.
Najveca prednost i mana oba uređaja ti je po meni os. Sve seugo je vise manje isto. Kod motorole imas skoro čist android, a sa druge strane imas miui i sve dobro i lose sto on donosi. Meni je sluzbeni g31 (nista specijalno). Al taj telefon jednostavno radi perfektno.

Ima li neko preporuku za zastitno staklo?

Nekim globalnim verzijama je poceo da stize konacno a13...samo nisam siguran jel pilot ili i obicnim

Pilot, još mora da testiraju na vama 😁
Screenshot_20230217-100920.png

Pa dobro,obicno par dana posle ide i ova verzija,bar tako je bilo cini mi se.

Ništa ne fali da se flesne, Ota će da odradi na stable kad se pojavi

EEU rom ima ograničenje u db što se tiče zvuka, tako da je mnogo tiši nego kog Global verzije.

Ja sam dobio iz Nemacke telefon i sa oficijalnim Miu Global 14.0.6 verzijom i to pre 15 dana jos
Zaboravi d anapisem, model 12T pro verzija telefona

Takođe, isto iz DE i ta je verzija.

Nazad
Vrh Dno