Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Još nisu "popravili" aplikaciju (IOS)...

Kad sam se (opet) žalio, isključili su mi opciju centralno na serveru "Primaj pozive i poruke kroz Globaltel aplikaciju", pa napisali:
"Poštovani, ako želite da primate pozive preko aplikacije pokušajte ponovo samo proverite da li Vam je uključena ta opcija."

Sad više ne mogu da zovem 0677 brojeve preko aplikacije... Fantastično! :ROFLMAO:.
Apropo tome, danas sam ih opet zvao....
Baci pogled na prikacenu sliku/prilog. Da li se i tebi desava isto?

1676283262638.png

Mislim da ima programa koji mobilnom ne daju da ide u stend baj. A jeste ovo sumnjivo kad se prodavac kola malo javlja, malo ne javlja 😎

Ако ти се апликација стално рестартује код слања порука,слаба вајда.

Pozdrav svima.
Planiram skoro ceo Mart da provedem u Austriji pa bi hteo da uzmem Globaltel broj samo zbog Roaming interneta.
Pre svega jer su najpovoljniji od svih operatera u Srbiji koliko sam video...
Sad me naravno zanima vase misljenje u vezi toga? tako da slobodno napisite iskustva koje ste imali

Pozdrav svima.
Planiram skoro ceo Mart da provedem u Austriji pa bi hteo da uzmem Globaltel broj samo zbog Roaming interneta.
Sad me naravno zanima vase misljenje u vezi toga? tako da slobodno napisite iskustva koje ste imali
Колико ти интернета треба? Ако ти телефон подржава eSIM имаш пуно бољих опција. Он јесте скуп, али са њим ти не треба вифи, јер имаш неограничен интернет. (HolaFly eSIM, unlimited data). Ја сам користио Глобалтелов интерент у ромингу. Мени се показао добар у 99% случајева. Међутим зна се десити да немаш интернет уопште, јер се доста корисника жалило да нема интернет уопште.

Poslednja izmena:
Pozdrav svima.
Pa nije bas jeftino traje samo 7 dana,aplikacija je ok. Ako ides autom kroz HR onda na Ina pumpu kupis bonbon

Колико ти интернета треба? Ако ти телефон подржава eSIM имаш пуно бољих опција. Он јесте скуп, али са њим ти не треба вифи, јер имаш неограничен интернет. (HolaFly eSIM, unlimited data). Ја сам користио Глобалтелов интерент у ромингу. Мени се показао добар у 99% случајева. Међутим зна се десити да немаш интернет уопште, јер се доста корисника жалило да нема интернет уопште.
Pa ne treba mi puno...samo za poruke kada kada sam negde van stana i to je to.
Ne podrzava mi telefon eSim...tako da ta opcija otpada.
A jel ta kartica sigurno radi na ovim telefonima koji su kupljeni kod nas?
Mozda je malo glupo pitanje ali stvarno se ne razumem puno u to

Ako ti telefon nije zaključan na mrežu koju koristiš kod nas, možeš kupiti karticu bilo kog drugog operatera

Danas opet neki neplanirani radovi,bilo je signala ali pozivi nisu mogli nikako da se uspostave.
Kada cete vi iz @Globaltel Support vec jednom da stabilizujete stanje?!

Potvrđujem pola poziva nije moglo da prođe. Potpuno nepouzdano, obavezno se mora imati druga mreža za rezervu.
Stvarno mi nije jasno sta je toliki problem. Koriste A1 mrezu,a bio sam na toj mrezi i nisam imao ove probleme.

Stanje veceras, 56’ cekao i na kraju izbacilo…javili su se na kraju ali problem/kvar Nije otklonjen..
@Globaltel Support kada ce app krenuti sa radom (Tj.da bivamo dostupni iako nam je telefon zakljucan-ugasen ekran)?!

Prilozi

• 0EF4A7BB-C8A1-41E0-85EB-1C0428AD6F0C.png
    0EF4A7BB-C8A1-41E0-85EB-1C0428AD6F0C.png
    490.4 KB · Pregleda: 91
Napravljen E-ticket za globaltel app za Iphone IOS sistem...da vidimo da li ce sad uspeti resiti...
Nisam programer ali mislim da u tom nekom kodu samo trebaju da dopisu/aktiviraju opciju da je app aktivna iako je u pozadini (tj. da ne ide u sleep mode).

Drzite fige :)

Napravljen E-ticket za globaltel app za Iphone IOS sistem...da vidimo da li ce sad uspeti resiti...
Nisam programer ali mislim da u tom nekom kodu samo trebaju da dopisu/aktiviraju opciju da je app aktivna iako je u pozadini (tj. da ne ide u sleep mode).

Drzite fige :)
Nek bude tako...
Ja sam već pre mesec dana poslao im pismo da šta treba da urade... još čekam da implementiraju.
(https://developer.apple.com/documentation/pushkit/responding_to_voip_notifications_from_pushkit)

Možda su "izgubili" e-mail :) .

^ Hvala na informaciji, putujem uskoro u Mađarsku i troumio sam se između Globaltela, Airalo ili Orange Flexa - sada se samo dvoumim :)

Za divno cudo, meni je roming kod globaltela uvek radio, dok su me ispalili u postpejdu i vip i telenor, u oba slucaja na po dva telefonska broja. Samo treba proveriti da li je u telefonu ukljucena opcija za roming, a inace za Madjarsku, Rumuniju i Bugarsku je najjeftiniji Orange.

Nazad
Vrh Dno