2.6.3 jedina koliko toliko funkcionalna.
Evo sada sam uspeo da dobijem KC iz app, nisam znao da 0800 ne može, i uspeo sam da dobijem svoj fiksni broj. Dobro, ostavljam ovu ver. app, mada... Za sve što meni treba, dovoljan je i *100# meni.Iz aplikacije kontakt centar ne može uvek da se dobije, samo izbaci, a 0800 brojeve nikada nije bilo moguće pozivati iz aplikacije.
To mi je po malo glupo da me uslovljavaju do kada moram da potrosim kredit a ako ga ne potrosim da ce da ga uzmu. Po meni je to toliko jajarski ne samo kod Globaltel-a nego i kod MTS-a i Yettel-a.@KovacTibor kredit traje 3 meseca.
Hvala. Uzeo sam je da stavim u pametni satić klinca, ali ne može da se nakači na internet kad je u satiću, tako da ću je koristiti samo za roming internet dok sam na letovanju.Kartica nema rok trajanja, samo u 180 dana da se obavi poziv preko nje, moze i dolazni poziv.
Ma najgore je što ne može iz aplikacije da se podesi APN, možda nekad bude u nekoj od sledećih verzija. Ali druge mreže rade, samo Globaltel neće. Trebalo bi da srede da i kod njih automatski pokupi APN podešavanja.Moras da podesis APN na globaltel i radice net. Trebalo bi da postoji aplikacija za satic iz koje moze da se podesi.
Sto se tice trajanja kredita mislim da je cilj da se ugase neaktivni brojevi i zato traje tri meseca kredit.
Nije tacno da posle tri meseca gase kredit. Meni stojo 5-6 meseca dal moze vise neznamTo mi je po malo glupo da me uslovljavaju do kada moram da potrosim kredit a ako ga ne potrosim da ce da ga uzmu. Po meni je to toliko jajarski ne samo kod Globaltel-a nego i kod MTS-a i Yettel-a.
Da im je toliko zinulo dupe za pare pa da moraju ljudima da uzimaju kredit to mi dno dna.
Nije tacno da posle tri meseca gase kredit. Meni stojo 5-6 meseca dal moze vise neznam
To znaci kako kogaDa se ne ubeđujemo gase-ne gase prilažem SS, deo moje privatne prepiske sa Globaltel Support-om, iz kog se da videti da gase kredit nakon 3 meseca + koju nedelju fore...
Radno vreme web chat-a je: Ponedeljak - Petak 09h - 17h.@Globaltel Support Da li ste ukinuli opciju chat-a na vasoj stranici? Ili otvarate tek u 09h?
Pokusavam da se ulogujem na moj nalog u web pretrazivacu, ali ne dobijam verifikacioni kod putem SMS (2x pokusavao u 8.10h i 8.16h)
Kod globaltela mora da se namesti kao da je u romingu da bi radio internet. On u stvari koristi unutrasnji roming. Bar sam ja tako morao na ruteru da namestimMa najgore je što ne može iz aplikacije da se podesi APN, možda nekad bude u nekoj od sledećih verzija. Ali druge mreže rade, samo Globaltel neće. Trebalo bi da srede da i kod njih automatski pokupi APN podešavanja.
Па то тако пише мјесецима(годинама),али немају они снаге да то промијене,првенствено за важење картице,као њихов власник што ради."U slučaju da ne izvršite dopunu kredita u neprekidnom vremenskom periodu od 3 meseca od dana poslednje dopune, SIM kartic će vam biti prebačena u pasivni (standby) režim, u kome isključivo možete pozivati hitne službe i ostvarivati dolazni saobraćaj u nacionalnom saobraćaju. Možete ponovo aktivirati svoju SIM karticu uplatom kredita u roku od 30 dana od dana prebacivanja u pasivni (standby) režim. Po isteku ovog roka SIM kartica će biti deaktivirana." Kopirano sa sajta.
Ma ne vredi...Sve se to navodi i reklamira više puta, ali ne vredi kad oni nemaju problema sa sms porukama
Šališ se? Pa svi 😃Da li neko ima problem da mu ne stizu SMS poruke za autentikaciju?
Ја уопште немам представу колико корисника они имају. 5 000-10 000 тако нешто...Svi drugi su krivi sem njih. 🤣 Uskoro ce i ovo malo korisnika koje imaju da ih napusti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari