Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

A1 definitivno daju najbolju cenu, Yetel je bezobrazan sa cenama, ne samo sa s23u.

Meni je problem najviše kod A1 jer ima baš slabu ponudu telefona.

Ja sam jurio s22u ili s21u, ali nije bilo toga, pa se razmišljao za 12T pro ili Motorola Edge30 ultra pa posle toga na Huawei Mate 50 pro i na kraju se odlučio za s23u iz razloga što se dobija 12 gb rama i 512 gb memorije i tu mu nema premca.

Samo da kažem da za sve ove modele a1 najbolju ponudu ima. Ne želim da reklamiram ali tako stoje stvari.

Ne mogu da dočekam da stigne.

Gde naručujete maske a da ne deru sa cene? Ima na Aliju ali mi se ne čeka toliko.
Probaj ovde.
Kupi bilo koji proizvod, a mi ćemo
5% iznosa tvoje porudžbine
donirati fondaciji Budi Human!

@vojkan85 do Djurdjevdana ako bude kod tebe, znaci ili si se smorio mijenjanjem ili si nasao krsten telefon 😁😁
P.S. Ne znam kad izlazi Fold 5, sve mislim da ti je on sledeci 😂😂
Salim se, da ti sluzi barem godinu ili dvije. Za bolji zamijenio 😊😁

Drug ovaj će biti na duže :). Još malo fotki "oklopa":

Prilozi

• IMG_20230212_193948.jpg
    IMG_20230212_193948.jpg
    120.8 KB · Pregleda: 173
  • IMG_20230212_193940.jpg
    IMG_20230212_193940.jpg
    105 KB · Pregleda: 170
  • IMG_20230212_193931.jpg
    IMG_20230212_193931.jpg
    196.4 KB · Pregleda: 172
Mora da ti se pojavi u Samung members link, a on ti se pojavljuje samo ako si se registrovao za praćenje live predstavljanja S22 serije.

Lepo, ja uvek kažem jednom se živi, a to uvek kažem kada trošim pare, a u poslednje vreme to vrlo često kažem 🤣 javi kakav je taj ruged case.
Ja se nisam prijavio za predstavljanje s23 serije a pojavio mi se link u SM i registrovao sam se za slusalice. E sad dal ce biti ili ne videcemo. 😊

Poslednja izmena:
Pa na kraju te tih 24 meseca izadje bukvalno isto kao i da si uzeo telefon sa Soko Lite tarifom, samo imas losiju tarifu. Placas manje telefon ali opet placas vise tarifu i to godinu dana duze.
Pa tarifu svakako placam pa placam ionako sam imao istu pre narucivanja telefona t.j. pre mesec dana sam obnovio ugovor sa tom tarifom a ne planiram da menjam tel min 2 godine, kad je mogao Note 10+ da sljaka bez problema dve ipo godine moci ce i S23U. Takodje ne planiram da menjam operatera jer imam 4 broja kod njih.

Pa ok tarifa se placa, ali placas je 1900din vise nego sto bi inace. Isto ti dodje kao i da si uzeo telefon po skupljoj ceni, a tarifu po jeftinijoj. 9500din platis svakog meseca iovako/ionako samo ovako imas utehu kako si jeftinije prosao za telefon.

Užas, ja se jezim tih futrola čak i onih najtanjih ova je baš džambo. Kvari premium osećaj telefona. Hidrogel napred i nazad i da te vidi babo

Poslednja izmena:
Gledam podesavanja vezana za bateriju pa ugledah limit za punjenje na 85% kako bi se baterija sacuvala na duze staze. Citao sam da je par ljudi to radilo van podesavanja (jer ga nisu ni imali) puneci telefon do max 90% i nikad praznili ispod 15-20%. Zanima me da li ima neko iskustva sa tim? Koliko zaista to pomaze?

Nista.

Gledam podesavanja vezana za bateriju pa ugledah limit za punjenje na 85% kako bi se baterija sacuvala na duze staze. Citao sam da je par ljudi to radilo van podesavanja (jer ga nisu ni imali) puneci telefon do max 90% i nikad praznili ispod 15-20%. Zanima me da li ima neko iskustva sa tim? Koliko zaista to pomaze?
Ja sam svaki telefon do sada punio i praznio bez ikakvog reda i nikad ali nikad nisam imao problem sa baterijom pa tako ni sa Note 10+ koji je star 3 godine a koji sam ja koristio dve i po godine i punio/praznio kako sam imao potrebe ali uglavnom praznio do oko 50% i punio do 100% svaki dan i sada je sot oko 7 sati(moze i preko toga) a u samsung dijagnostici stoji da je stanje baterije dobro. To sa punjenjem baterija mi stvarno nema nekog smisla i ja cu i dalje da nastavim kako sam radio sa svim telefonima do sada sta god strucnjaci pricali.

Ako se već neko opterećuje oko baterije ne bi trebalo da se spusta ispod 20%, a punjenje može i do 60, 80 ili 100% uopšte nije bitno

Ako se već neko opterećuje oko baterije ne bi trebalo da se spusta ispod 20%, a punjenje može i do 60, 80 ili 100% uopšte nije bitno
Pa verovatno je tako jer ja sam mozda par puta namerno isao do toga da se ugasi telefon pa onda napunim do kraja kao tako se kalibrise baterija a da li je stvarno tako pitanje je.

@BozicBata Nije džabe fotkan na klavijaturi :D. Jeste ogroman, nezgrapan, ali ja volim kada je tenk. Svaki je telefon bio u mint stanju, i svaki će biti :).

I Ringke ima dobre maske, ništa lošiji od Spigen-a!
Ove Fusion su odlične...

Pa verovatno je tako jer ja sam mozda par puta namerno isao do toga da se ugasi telefon pa onda napunim do kraja kao tako se kalibrise baterija a da li je stvarno tako pitanje je.
Ok je kad hoćeš kalibraciju da radiš pa se telefon pusti da se ugasi i upali nekoliko puta dok više ne može. Ali da se životni vek baterije produži koliko toliko onda ne treba ispod 20% da ide, kad je baterija pred kraj najviše se greje posto izvlači zadnje atome snage a grejanje uništava litijum jonske baterije

I Ringke ima dobre maske, ništa lošiji od Spigen-a!
Ove Fusion su odlične...

Meni se isto dobrom pokazala Ringke maska na trenutnom i prošlom mobitelu što se tiče zaštite
Edit: imala sam fusion x, a prije fusion čini mi se

Poslednja izmena:
Narucio i ja upravo S23 Ultru u A1 i to zato sto me zeznuse iz Samsunga i poslali mi mail za sluske 😂. Inace hoce neko da kupi Z Fold 3 😀

Danas prvi put punio bateriju. Krenuo sam od 36% (16.35h), 70% (17.25h), 79% (17.40h) i 92% (18.00h). Bez brzog punjenja. Bateriju krenem da punim uvek kada mi je negde oko 30% pa sve do 90%/95%.

Dok je trajalo punjenje baterije telefon se nije bas uopste grejao, od pocetka pa do kraja.

U 18.20h upalim muziku .mp3 (sa zicnim slusalicama) i koristio sve do 21.50h. Zvuk u sluskama na maksimumu non-stop. Izgubio sam oko 12% baterije sto je po meni vrlo dobar rezultat...

Imam dve kartice i obe sam stavio na 4G.

Poz

EDIT: Koristim viber (2 naloga), Whatsapp (2 naloga), signal i outlook su mi nom-stop aktivni. Takodje, net (4G) mi je non-stop ukljucen.
Pored muzike i sve ostalog samoo 12% baterije za 4 sata je solidno..

Poslednja izmena:
Da li je ok uzeti ovo osiguranje u A1 za S23 Ultru za 1000 din mesecno ? Je l uzimao neko to njihovo osiguranje za tel. ?

Vrh Dno