Moj posao su fotografije i video, uhvatio sam sebe da retko kad koristim desktop za to, sve više radim na xiaomi pad 5 i s21u, tako da mi je što veći ekran must have, sad samo čekam leto i ako se s23u pokaže kako treba, eto ga i kod mene. Po nekoj mojoj računici S23 ne vredi tih para, bolje uzeti s21fe.Jel svi kupujete ultru? Nikoga ne zanima običan 23?
+1 ali nisu svi fotografi ovde valjda... Baš je nastala neka euforija oko Ultre pa rekoh da li nikoga ne interesuje manji telefon. A i po količini postova u temi , pojam "skupo" je vrlo relativanMoj posao su fotografije i video, uhvatio sam sebe da retko kad koristim desktop za to, sve više radim na xiaomi pad 5 i s21u, tako da mi je što veći ekran must have, sad samo čekam leto i ako se s23u pokaže kako treba, eto ga i kod mene. Po nekoj mojoj računici S23 ne vredi tih para, bolje uzeti s21fe.
Увек сам имао велике телефоне, ал сам сад чврсто одлучио да је доста и да ћу узети компактни напуцани модел, кад год се појави.Kako stvari stoje, malo ljudi ovde želi kompaktne telefone. Navika ili nešto drugo, ali S23, pa verujem i S22 ima malu prođu. Ipak svaki brnad uvek puca na Ultra-e, Max-eve itd. Tu se mlati najviše para.
S23 би коначно требао бити прави флегшип после дуго година, јер коначно долази са моћним чипсетом и бољом батеријом, досада је FE била много боља куповина...A funkcije, generalno, mislim na poredjenje S21Fe i S23?
Razmisljam da predjem, sa S20Fe na S23.
Све се слажем, већи екрани су прегледнији, и углавном је бољи доживљај. Ал опет, често има момената где је мнооого једноставније да се барата са компактним телефоном, ипак нисмо сви два метра ко КутијаSony nekako nije ispratio trendove, baš kao Nokia. Da jesu, bili bi ozbiljni igrači i rame uz rame sa drugima. Na kraju se sve svodi i na prirodu posla, potreba za korišćenjem itd. Meni kao nekome ko je u IT-ju odgovaraju što veći ekrani. Čak sam zažalio što nisam uzeo S8 Ultra tab, nego S8+. Nekako je sve preglednije na većim ekranima, ali imaju i svoju cenu. Ni jedan ne košta ovoliko papreno, i to svi znamo, ali prečesto glava ne razmišlja racionalno kada se pojavi parče tehnike koje je novo.
Ja sam video prijavu, reko sto bih se prijavljivao gledacu na Youtube-u prenos i znam kada je..Ipak ne daju slušalice ko se nije prijavio za unpacked 😀
Bez obzira da li mu je stigao mail.
I ja se nadam.. najviše volim sto je izbačen exynos..@Pejkara Mislim da ce baterija biti odlcina na najmanjem, malo su digli kapacitet u odnosu na s22, a Snap za sada obecava, ne bi trebalo da bude problema
zbog cega?iPhone 14 PM is the way.![]()
Skoknuću do njih da pogledma. Nego da li original Samsung case-ove ili su to neke kopije.GADGET CITY u Novom Merkatoru će od sutra imati oreginalne Samsungove case.
Sad sam pričao sa njima,kad sam uzeo S23 Ultru.
Kome treba da znate.
Kažu da će biti oreginal,sutra ih dobijaju.Skoknuću do njih da pogledma. Nego da li original Samsung case-ove ili su to neke kopije.
Onda ce s23, ako se pokaze dobro, biti zlata vredan u buducnostiPo novim informacijama verovatno izbačen samo na godinu dananiko neće tako lako da se odrekne extra profita.
![]()
Exynos 2400 chipset reportedly coming with 10-core CPU
It will have 1x Cortex-X4 + 2x Cortex-A720 + 3x Cortex-A720 + 4x Cortex-A520 architecture. Samsung released the Galaxy S23 series last week, which all have...m.gsmarena.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari