Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

To nije tačno, radi otisak prsta najnormalnije na s22 seriji i sa zaštitnim staklom...
Kada se stavi staklo (Whitestone Dome najbolje) preporuka je da se opet registruju otisci i to je to.
Radiće i na S23 seriji to ok.

^ pitaj @zoreli_ kako mu radi otisak sa staklom na S22U. Koristi pin i face recognition dok ima svetlosti. Dok sam koristio Samsung promenio sam 10 razlicitih UV stakala i uvek isto i pored pojacane osetljivosti ekrana. Stavio foliju i tada radi normalno.

Nemam šta da ga pitam, radi mi odlično...
Jedino ko se bavi nekim poslom gde se ruke zaprljaju ili oznoje pa može da bude problem za senzor.

Jel dolazi fabricka folija ili je isto kao na s22? Bas steta sto i operateri ne salju vec telefone kad vec imaju da se kupe po radnjama

@Stock ako nije white stone onda si srećom nabo neko koje radi

Catedrala de Barcelona... Сликано са ѕ21u, акценат је на реклами на катедрали!!!
Све, све али ово...

PS кроповано, па лош квалитет, ал довољно да се види поента.

Prilozi

• 20230205_224304.jpg
    20230205_224304.jpg
    201.3 KB · Pregleda: 213
ako nije white stone onda si srećom nabo neko koje radi

WSD i Spigen proverena kombinacija :)

Post in thread 'Samsung Galaxy S22' https://forum.benchmark.rs/threads/samsung-galaxy-s22.481266/post-6646826

Sigurno će i na S23 Ultra da bude isto, pošto su gotovo identični telefoni:

^ celo vreme ti govorim sto si i sam potvrdio sa zadnjim postom, bez tog stakla neće ni na jednom drugom raditi otisak prsta pa većina ljudi stavi folije.

Zna li neko da li na S23 ultra radi screen mirroring, tj. smart view kada se pusti Netflix ili Hbo?
Meni na S10+ i Android 12 radi, a videh skoro da na nekim novijim telefonima nece (mirror-uje crn ekran).. Ako ne radi, moze li se to eventualno prevazici?

To bukvalno nema pravila, dok sam radio u radnji( u vreme s10,20) nije imalo pravila ali vecina je radila. Na istom telefonu ako ne radi samo se stavi druo staklo(ista marka) i radi. Nekad tek posle dva tri menjanja

Hiće li ultra za naše tržište biti single slim ili dual sim? Mogu li zajedno da funkcionišu jedna sim a druga esim?

Meni je neverovatno da ne moze da se nadje folija istog kvaliteta kao Samsungova.Trenutno na S22U mi stoji fabricka folija jeste da nije pokrila zakrivljene ivice ali se ne opterecujem time. Ne mogu da koristim telefon bez folije navikao sam.... planiram da predjem na S23U a koliko sam video tamo je fabricka folija crna tako da mora da se skine

Nisu oni bez razloga ostavili crnu. Manje više da te nateraju da kupiš neko staklo ili foliju da staviš, nego da se telefon koristi bez istih, pa ako se ošteti ekran, eto njima slatkih zarada.

Наш драги Индус/Енглез се вратио са још једним поређењем камера...

Rado odlično otiska prsta i na S22 Ultra, a korisitm mobile outfiter fusion foliju preko ekrana. Otisak radi 10/10. Mislim da to samo brže izgleda na S23U zbog One UI 5.1 jer očigledno su dosta stvari peglali softverski.

Da, sa mobile-om je i meni radio savršeno otisak. Sve ima svoju cenu. Mada generalno, sa bilo kojom folijom kako se i ranije reklo neće biti problema sa otiskom, ali sa padom...

Au , kako S23U brzo pada cena 😳 ... Ima da ih bude po 1.000€ puni oglasi za mesec dva ...

Pogledajte prilog 374799
Koga ne uhvati inat da menja S222U za S23U, mnogo je ispaltivije da sačeka nekih mesec dana i pazarti S22U na oglasima naravno sa garancijom operatera. Pošto sam mislio eventualno da uzmem S23U uz Box, istekao mi još u oktobru paket kod mtsa, ali kako oni nemaju sada odmaha S23U, onda sam odustao. S22U ima odličnu cenu i uze nekih 300-350 evra doplate već u martu mislim da će moći da se pazari S23U.
Da, sa mobile-om je i meni radio savršeno otisak. Sve ima svoju cenu. Mada generalno, sa bilo kojom folijom kako se i ranije reklo neće biti problema sa otiskom, ali sa padom...
Zato i korisim s-view cover futrolu da i ona štiti ekran pored folije. Još od S10+ nisam našao staklo koje radi 10/10 sa ultra soničnim otiskom rpsta, osim naravno WD stakla.

Ja volim robusne futrole i arrmor-e. U planu je S23 Ultra svakako, i prvo jurim sada da uzmem Spigen pa onda i WD staklo, i onda kada stigne telefon da se to upakuje sve kako treba.

Ima li gde u ns da se kupi ultra crna za kes?
Mislim neka prodavnica,zvanicna,operater?
Poz
Laci

Ovde su entuzijasti kakav obican s23 :) Mora olovka za docrtavanje..

Prilozi

• E3gDPlbXwAIPyWY.jpg
    E3gDPlbXwAIPyWY.jpg
    93.9 KB · Pregleda: 119
Kako stvari stoje, malo ljudi ovde želi kompaktne telefone. Navika ili nešto drugo, ali S23, pa verujem i S22 ima malu prođu. Ipak svaki brnad uvek puca na Ultra-e, Max-eve itd. Tu se mlati najviše para.

@Amortizzer Nemoj pogresno da me razumes, ali koliko jeftino deluju dva manja brata u odnosu na Ultru preporucio bih ti da gledas nesto drugo u odnosu na obican s23....
Ovo je sve subjektivno naravno

Nazad
Vrh Dno