I mene takođe zanima. 😁Ima li negde reči o običnom S23 malom, svi zapeli za Ultru.Da li će on biti ok telefon i kakav s baterijom...
ako nije white stone onda si srećom nabo neko koje radi
Ne dolazi. Klot pasulj. Kablić crni "tries" santima i to je to,nema sa oproštenjem ni sa čim da ga uštekaš 🤣🤣Jel dolazi fabricka folija ili je isto kao na s22? Bas steta sto i operateri ne salju vec telefone kad vec imaju da se kupe po radnjama
Kad je covek gladan i klot pasulj je vrh, samo sto se bojim da mi nismo bas gladni😂Ne dolazi. Klot pasulj. Kablić crni "tries" santima i to je to,nema sa oproštenjem ni sa čim da ga uštekaš 🤣🤣
Koga ne uhvati inat da menja S222U za S23U, mnogo je ispaltivije da sačeka nekih mesec dana i pazarti S22U na oglasima naravno sa garancijom operatera. Pošto sam mislio eventualno da uzmem S23U uz Box, istekao mi još u oktobru paket kod mtsa, ali kako oni nemaju sada odmaha S23U, onda sam odustao. S22U ima odličnu cenu i uze nekih 300-350 evra doplate već u martu mislim da će moći da se pazari S23U.Au , kako S23U brzo pada cena 😳 ... Ima da ih bude po 1.000€ puni oglasi za mesec dva ...
Pogledajte prilog 374799
Zato i korisim s-view cover futrolu da i ona štiti ekran pored folije. Još od S10+ nisam našao staklo koje radi 10/10 sa ultra soničnim otiskom rpsta, osim naravno WD stakla.Da, sa mobile-om je i meni radio savršeno otisak. Sve ima svoju cenu. Mada generalno, sa bilo kojom folijom kako se i ranije reklo neće biti problema sa otiskom, ali sa padom...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari