Skroz sam prevideo da ti pricas o sobnim kamericama...Pa više ih ima samo WiFi, nego kombinaciju WiFi i LAN povezivanja, dakle govorim samo o ovim koje rade uz aplikacije zasebno od onih kombinacija sa snimačima i sl.
ova ne moze da se prebaci na crno belo.
Imam ja tu kameru . Za boju potrebno minimalna svetlost ili da ukljucis dve bele led.Snimam dvoriste oko 25m i ulicu ispred kuce. Znam za DVR da je potreban za tu kameru. Mene zanima kakav je snimak nocu sa tim full-color, bez svetla i bez njenog LED-a, u odnosu na klasicne koje prebace na crno belu sliku?
uymi IP veryiju te kamere, koja ide na sd karticu, pa ces eliminisati dvr... ako hoces poslacu ti u privarnu poruku kako snima nocu sa ukljucenim diodama...Snimam dvoriste oko 25m i ulicu ispred kuce. Znam za DVR da je potreban za tu kameru. Mene zanima kakav je snimak nocu sa tim full-color, bez svetla i bez njenog LED-a, u odnosu na klasicne koje prebace na crno belu sliku?
odnesi dvr kod nekog od nasih distributera, oni ce ti to zavrsiti, meni se odradili na par uredjaja tako, jer imaju direktan kontakt sa Hik korisnickom podrskom...Pozdrav. Da li neko ima iskustva sa odjavom Hikvision dvr-a sa naloga. Kupio sam korišćeni dvr, resetovao sve i radi u lokalu. Prodavac ne zna detalje svog naloga na serveru i ne mogu da ga osposobim za daljinski pristup, odnosno dodam na svoj nalog. Opcija unbinding ne funkcioniše i dobijam poruku da uređaj ne podržava unbinding.
poslacu ti link za neke kineyare sto koristim za te varijante, ima cloud opcija, par dolara i snima 7 dana, ne treba ti kartica, malo trosi upload al sta sad, saljem ti u pp, kartice u tim kineskim imaju kratak rok trajanja, a cloud opcija dobro radiMislio sam samo dve kamere koje bi se povezale na neku svoju aplikaciju, ali ne znam da li je moguće imati dve kamere na jednoj aplikaciji, s tim da nije neophodno da vidim obe u isto vreme. Ako to nije izvodljivo, onda bih morao uzeti dve različite i svaku na po jednu aplikaciju.
Na Dahua snimac tri razlicita kineza povezano.Ima li neko iskustva oko povezivanja ovih klasicnih wifi ip kineskih kamera na NVR uredjaj, konkretno imam par komada rade ok, ali bih voleo ipak da mi to sve bude povezano na snimac u kuci, na kamerama pise da su onvif.
Gledam da uzmem neki jeftiniji NVR ima ih na KP od 3000 din pa navise, zbunjuje me sto na nekima pise kao podrzava kamere do 5 mpx a na nekima ne pise to, meni su 8 mpx, ne znam da li to ima neke vezeNa Dahua snimac tri razlicita kineza povezano.
To bacanje para. Imam i ja kineza od 8 i plus mpx a nema ni 1 krsten mpxGledam da uzmem neki jeftiniji NVR ima ih na KP od 3000 din pa navise, zbunjuje me sto na nekima pise kao podrzava kamere do 5 mpx a na nekima ne pise to, meni su 8 mpx, ne znam da li to ima neke veze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari