Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Aj da pitam ovde vlasnike S22u:
Šta koristite od aplikacija gde se služite olovčicom?
Osim Samsung Notes, ima li nešto kršteno?

E to je bas super, i to niko da pomene a svaki ima taj problem 😑

Da li postoji resenje tog problema sa nekom nadogradnjom?
Jos uvek nisam kupio s22u, ali i ne daje mi se pozamasna svota novca za model koji ce da se restartuje jednom u par dana sam od sebe

E to je bas super, i to niko da pomene a svaki ima taj problem 😑
Ako si očekivao da Samsung kaže "znate, imamo problem sa našim chipsetom iz godine u godinu i nismo u stanju da ga napravimo kako treba..." onda si baš optimista 😂
Na kraju, možda problem i nije do modema, a možda i jeste ali je vezan za bazne stanice određenih proizvođača, možda za jačinu signala, niko to ne može sa sigurnošću da ti kaže ali je činjenica da je Samsung rešio da ostavi Exynos za neke bolje dane, što znači da sada dolaze bolji dani za nas...:)

^a sta je sa ovima sto su kupovali exynose iz godine u godinu? :D zreli su za neki debeo popust bar za svo to nerviranje i gluposti

Извињавам се што улећем као падобранац, ал затворише 23 тему, па да прокоментаришем негде наш драги Самсунг. Ево на пример мени кад дођу сестрић и сестричина прво што питају : "Дај нам ујко да цртамо и бојимо".
Навукли се на PenUP, цртеже да боје редовно што је свакако боље него да им се пушта јутјуб, игрице, мајнкрафт. Да ли би могао да живим без S pen - а? - Наравно
Да ли је корисно имати? - Наравно

Danas sam instalirao Microsoft Whiteboard - nije nešto. Generalno voleo bih da imam nešto između Excel-a i Note-a sa umetanjem crteža. Voleo bih, ali neće da može.
Btw: vrlo exploatišem Samsung Note - dosta beleški, sviđa mi se pretraga,...
Da ne davim...

Nema, problem sa modemom je vezan za exynos chipset jer je modem integrisan u njega i ne može se menjati samo modem već kompletna ploča.

Kakve to veze ima sa exynosom kad nikad nuje ranije imao taj problem?To da je tako svi bi korisnici u evropi prijavili taj problem sa restartom.

Pa samo S22 serija ima Exynos 2200, vjerovatno je sa tim chipsetom došla i neka novija revizija modema koja je problematična.

Kakve to veze ima sa exynosom kad nikad nuje ranije imao taj problem?To da je tako svi bi korisnici u evropi prijavili taj problem sa restartom.
Baci pogled na reddit i xda, mnogo ljudi se žali na restart Exy s22 serije pri pozivu. Ne moraju svi u Evropi da se žale jer recimo naši operateri koriste Huawei opremu, u Nemačkoj je Siemens, negde drugde Broadcom, Nokia i tako dalje... Ja na s21u nikad nisam imao tih problema ali tamo gde ja imam jednu crtu, drugar na SD ima 3 i uvek je tako, a da ne pričam o kirinu, koji je bio vrhunski što se toga tiče.

Bacite pogled na bench forum i videćete da se samsung tv mnogo kvare... tja...

Kako nije do Exynosa? Svaki Samsung do sad je imao problema sa signalom i curenjem baterije na 4g, sa vraćanjem na 4g nakon poziva, sa standby. Na S22U nema toliko problema sa curenjem baterije ali tu je i dalje lošiji signal i ume da se restartuje tokom poziva (meni se u zadnjih mesec dana nije restartovao). Što je van svake pameti za flagship telefon i procesor.
10 generacija prave njihov čip, 10 generacija ga usavršavaju i još uvek ga nisu napravili da valja. Nadam se da će totalno odustati od guranja Exynosa u S serije jer ga očigledno nikad neće napraviti da valja.

Daće Bog da se opamete, pa neka ide Exynos u A seriju, a S neka krasi Snap koji je oduvek trebalo da bude u njemu.

Kako nije do Exynosa? Svaki Samsung do sad je imao problema sa signalom i curenjem baterije na 4g, sa vraćanjem na 4g nakon poziva, sa standby. Na S22U nema toliko problema sa curenjem baterije ali tu je i dalje lošiji signal i ume da se restartuje tokom poziva (meni se u zadnjih mesec dana nije restartovao). Što je van svake pameti za flagship telefon i procesor.
10 generacija prave njihov čip, 10 generacija ga usavršavaju i još uvek ga nisu napravili da valja. Nadam se da će totalno odustati od guranja Exynosa u S serije jer ga očigledno nikad neće napraviti da valja.

Ja pricam o restartovanju jel nisam to nikad doziveo na samsungu uopste da se bilo kako sam restartuje a gotovo svi si bili exynos.Slazem se meni najvise smeta curenje baterije na 4g signal vise manje nisam imao nekih posebnih problema.

^ @zbunjujem_masu govori o S22U a ti si koliko znam na N20U. Zato i nemaš restartovanje, dok imaš curenje baterije zbog exy 990.

Ozbiljno su okasnili za update za A1 ovaj put...
Decembarski stoji i dalje, a jutros restart po pozivu.

Neće ti to druže nažalost opeglati update. Tu je ipak Apple i mama i tata za puštanje ažuriranja. Svima u svetu u isto vreme, ka boom. Nema tu šta da se razmišlja.

^ plus isti telefon za ceo svet. Samsung mora da pegla softer za exy, sd i onda često igre ne rade dobro na exy. Mrzi developere da se zezaju za mali broj exy da prepravljaju igru.

I sam znaš da im je to najgluplja politika da "dele decu" po regionima. Takvo ciganisanje im je u krvi izgleda, ali barem je kako se čini bio dobra osnova za nadolazeću seriju 23.

^ nadam se da će sa S23 to da rese, da ne budu regioni nego svima isti dan

Mislim da neće. HW će barem biti isti, ali slažem se da moraju i mogu sigrno da puste na WW nivou update-e, a ne da ljudi čekaju i imaju razlike u puštanju istih. Ne kažem da update uvek donosi dobro, ali eto ako se već ide u tom smeru da su obećali redovna i brža ažuriranja, neka to bude uvek isto za sve, i u isto vreme svuda.

Notes najviše koristim sa s-penom, zatim kada u pokretu morama da editujem neki dokument u wordu (prepravim rečenice, prekomponujem i sl). Takođe kada rešim da nešto tražim na netu, vrlo često za to koristim olovku pošto kopiram linkove, delove teksta, nazive nekih proizvoda, pravim ss i sl, a zato je s-pen sjajna stvar.

Poslednja izmena:
Ja tek juče ubacio decembarski na s22+, znaci i ovaj da odlažem dok ne izadje sledeći :D

Instalirao i poslednji januarski update na S22U čim je bio dostupan, radi isto kao i do sada, bez greške.

Takođe i meni januarski radi bez problema, a nisam ni sa starijim ažuriranjima imao nikakvih problema. Takođe ni sin koji ima S22 od juna prošle godine.

Nazad
Vrh Dno