Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Zašto bi kupovao Samsungov slabašni 25w punjač za 2990 kad može za iste pare da kupi Xiaomi GaN 65w? Ostane punjač za naredni telefon sa stvarno brzim punjenjem. 😁

Poslednja izmena:
Ni meni to nije baš najasnije, uzeo sam dva ta Xiaomija, rade fantastično već godinu dana.

Meni samo uz originalni Samsung punjač ima punu brzinu.

Probao sam Huawei punjač od 40w - puni skoro 2 sata a na Samsungovom od 25w za sat i nešto (ovo nešto ne znam koliko je jer nikada ga nisam praznio do kraja). Probao sam još neke - isti slučaj... To su moja iskustva... Valjda zbog raznih kombinacija Napon - Amperaža da se dobije snaga...

Nisam siguran da može miksovanje. Npr. bežični punjač što sam dobio uz telefon, radi samo na na Samsungovom od 25w što dobih uz njega (radi i na originalnom od 45w) - na ostalima ne reaguje

Na ovaj Xiaomi od 65w provjereno radi super fast charging, koristim ga na S22+ pola godine.

Na punjačima od klinaca Xiaomi 35w i Honor 66w davi punjenje mog S22u. Verovatno tvoj ima povoljan za Samsung odnos Napon - Struja

Taj Xiaomi od 35w nije GaN charger već PD vjerovatno. Punjač mora biti GaN standard.

Punjač od Mi 10 (30w pd3) prijavljuje super brzo punjenje na S21U, od 10 do 100% oko 1h i 30min.
Huawei, Honor, Oppo, Vivo i Oneplus punjači su drugačiji pa ne radi brzo punjenje kako treba na Samsung i Xiaomi telefonima.
Svakako se pored GaN punjača ne isplati kupovina Samsungovog 25w "brzog". 😂

Zašto bi kupovao Samsungov slabašni 25w punjač za 2990 kad može za iste pare da kupi Xiaomi GaN 65w? Ostane punjač za naredni telefon sa stvarno brzim punjenjem. 😁

Ni meni to nije baš najasnije, uzeo sam dva ta Xiaomija, rade fantastično već godinu dana.
Zato što je čovek rekao da nije u CG i da će naručiti sa Amazona, što sugeriše da je u inostranstvu.
Na (nemačkom) Amazonu je Samsungov 25W punjač ~8€, dok je 45W najjeftiniji 26€.

Hvala na odgovoru. Još juče sam naruvio samsungov od 45w. Imam kući od 40w od huawei-a p30 pro i s22 ultru puni skoro 2h. Nadam se da će ovaj original samsungov završiti posao da mi žena ne skače po glavi kakav sam joj to Tel kupio :D živim u inostranstvu pa ugl većinu stvari preko amazona.de naručujem.

The current 45W adapter looks very similar, and also comes with a USB-C to USB-C cable. The main difference on the outside is the smaller size of the upcoming EP-T4510 compared to the current EP-TA845X. The included cable is 1.8 meters long, which is longer than the current 1-meter cable.

Nadam se samo da si kupio novi (model EP-T4510) od 45W :)

Taj Xiaomi od 35w nije GaN charger već PD vjerovatno. Punjač mora biti GaN standard.
nije gan mislim da imam slicni od redmi note 9 pro sto je ostao.Ja imam samsung 25w,45w(Dobio za 10e original neko bulk pakovanje u kesici)i Xiaomi Gan 65w i punjac od 45w i 65w pune istom brzinom testirao sam.

Je li probao neko da zameni dialer, da li prestane da se restartuje tokom poziva?

Nema veze to sa dialer-om, to je do modema.

Je li probao neko da zameni dialer, da li prestane da se restartuje tokom poziva?
Modem pravi problem. Neko je rekao lupam izdrzi pola godine sve super i samo krene da se restartuje i to mu je to, dok se ne popravi nema mu pomoci.
Kakvo je stanje kod tebe, rekao si da nisi imao problema dok nisi uradio abdejt na januar?

Sa proslim abdejtom sve super, sa ovim 5-6 restarta za par dana, modem menjaju u servisu?

Moliš boga da ti se restartuje u servisu, mada bi i tada bilo povuci potegni. :)

Nema to sanse da se dokaze, jedino ako su taj problem uzeli kao redovan, pa popravljaju svaki

I da li je neko sa forumu ili neko koga poznajete popravljao modem? I ako jeste, da li sada radi bez problema?

Ne vjerujem da tu ima popravke. Takođe mislim da je modem dio Exynos chipa pa u tom grmu leži zec vjerovatno zašto se ove godine išlo na SD. Da je sreće, svima koji su legalno uzeli telefon bi trebalo dati zamjenu za pandan iz S23 serije.

Nazad
Vrh Dno