Pa zato što nemam nikakav problem na power save mode, niti mi je spor telefon, niti secka niti mi je ekran taman (na N10 sam trenutno). Sve mi radi top, a mislim da se manje baterije koristi pa je dugoročno bolje za telefon.A zašto? To je stani-pani situacija po meni, samo kada nisi pri punjaču i kada moraš da izguraš sa baterijom dok ne dođeš kući ili do nekog punjača.
Pa to nema smisla. Telefon srednje klase nema kameru kao flagship, a i volim da imam dobre performanse kada su mi potrebne.@Dario1990 Po meni to nema logike, kupis najbolji i najbrži telefon i onda ga usporiš namerno, po tome uzmeš telefon srednje klase i ne bacas pare.
Da budem iskren sve mi radi top i brzo, da mi smeta sigurno ne bih to radio. Nego nije tema vezana za to, pa da ne spamujemo više^ tebi 90% vremena telefon radi kao i srednja klasa, zato po meni to spustanje performansi je glupost. Ali opet svako koristi telefon kako hoće.
Fiskalni račun nećeš dobiti za Snap verziju , bolji SOT od 10-15% ćeš dobiti .Jel kupio neko S22 Ultra sa snapdragonom od Mobile Factory sa KP i ako jeste kakva su vam iskustva (i da li dobijate fiskalni račun uz kupovinu)? Takođe ako imate neke preporuke gde bih mogao da uzmem telefon sa snapdragon procesorom bio bih zahvalan da mi pošaljete u inbox, na KP i nema baš puno oglasa (boja mi je nebitna, 12/256GB model).
Niko ne uzima SD iz USA nego iz Hong Kong koji pokriva sve moguće mreže na planeti.Ložite se na snapdragon a ne gledate koje frekventne opsage pokriva. Nisam ekspert ali negde pročitah da je namerno SD za USA zbog nekog licenciranja....
Kako onda ostvaruješ pravo na garanciju bez računa?Fiskalni račun nećeš dobiti za Snap verziju , bolji SOT od 10-15% ćeš dobiti .
Od Galaxy Note 3 držim ga upaljenog.Ajde 5G što si ugasio, nema kod nas, ali da pališ Power Save Mode na flagship-u...ne ide.
Snapdragon ne može legalno da se kupi kod nas i stoga ti telefoni kupljeni na KP nemaju garanciju i ne mogu da se servisiraju u ovlašćenom Samsung servisu kod nas. Naravno za takav telefon i ne možeš da dobiješ fiskalni račun.Kako onda ostvaruješ pravo na garanciju bez računa?
Kupio sam pre par dana nov s22 na akciji u G, odmah sam sve azurirao i uradio reset, tel se nije ni jednom resetovao.Ja sam to juce napisao, ali neko brze bolje od moderatora ili ko god je obrisao ovde moji komentar...
Disrespect is real around here 😁
![]()
Google System Release Notes Archive - Help
Important: These release notes include updates and improvements for versions of Google System from 2021 to 2024. For the latest release notes, go here instead. Googlsupport.google.com
Budite zahvalni 😂Kad smo kod ažuriranja, nikad nije ovako kasnio za A1/Telenor
Ако се не варам, процене нису дозвољене правилима форума.Šta biste vi rekli koja je trenutno realna cijena za nov s22 ultra, snap, 12 256gb?
Jesi li siguran za cene kod nas ?Zeznuces se jer sutra izlazi S23 serija po istim cenama skoro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari