Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

A zašto :)? To je stani-pani situacija po meni, samo kada nisi pri punjaču i kada moraš da izguraš sa baterijom dok ne dođeš kući ili do nekog punjača.

Battery saver limitira pozadinske procese i jos stosta. To ti je kao da imas fon sa 2gb rama pa nista ne drzi u memoriji :)

A zašto :)? To je stani-pani situacija po meni, samo kada nisi pri punjaču i kada moraš da izguraš sa baterijom dok ne dođeš kući ili do nekog punjača.
Pa zato što nemam nikakav problem na power save mode, niti mi je spor telefon, niti secka niti mi je ekran taman (na N10 sam trenutno). Sve mi radi top, a mislim da se manje baterije koristi pa je dugoročno bolje za telefon.
@Dario1990 Po meni to nema logike, kupis najbolji i najbrži telefon i onda ga usporiš namerno, po tome uzmeš telefon srednje klase i ne bacas pare.
Pa to nema smisla. Telefon srednje klase nema kameru kao flagship, a i volim da imam dobre performanse kada su mi potrebne.

^ tebi 90% vremena telefon radi kao i srednja klasa, zato po meni to spustanje performansi je glupost. Ali opet svako koristi telefon kako hoće.

^ tebi 90% vremena telefon radi kao i srednja klasa, zato po meni to spustanje performansi je glupost. Ali opet svako koristi telefon kako hoće.
Da budem iskren sve mi radi top i brzo, da mi smeta sigurno ne bih to radio. Nego nije tema vezana za to, pa da ne spamujemo više

Jel kupio neko S22 Ultra sa snapdragonom od Mobile Factory sa KP i ako jeste kakva su vam iskustva (i da li dobijate fiskalni račun uz kupovinu)? Takođe ako imate neke preporuke gde bih mogao da uzmem telefon sa snapdragon procesorom bio bih zahvalan da mi pošaljete u inbox, na KP i nema baš puno oglasa (boja mi je nebitna, 12/256GB model).

Ložite se na snapdragon a ne gledate koje frekventne opsage pokriva. Nisam ekspert ali negde pročitah da je namerno SD za USA zbog nekog licenciranja....

Ne "ložim" se ni na šta, ali pratim reddit zajednicu duže vreme i vidim da su ljudi zadovoljniji SOT-om sa Snapdragonom. Zato i tražim taj model.

Ne mislim na tebe lično, nego čitam šta se piše i imam utisak da se stvara hipi.

Jel kupio neko S22 Ultra sa snapdragonom od Mobile Factory sa KP i ako jeste kakva su vam iskustva (i da li dobijate fiskalni račun uz kupovinu)? Takođe ako imate neke preporuke gde bih mogao da uzmem telefon sa snapdragon procesorom bio bih zahvalan da mi pošaljete u inbox, na KP i nema baš puno oglasa (boja mi je nebitna, 12/256GB model).
Fiskalni račun nećeš dobiti za Snap verziju , bolji SOT od 10-15% ćeš dobiti .

Ložite se na snapdragon a ne gledate koje frekventne opsage pokriva. Nisam ekspert ali negde pročitah da je namerno SD za USA zbog nekog licenciranja....
Niko ne uzima SD iz USA nego iz Hong Kong koji pokriva sve moguće mreže na planeti.

Kako onda ostvaruješ pravo na garanciju bez računa?
Snapdragon ne može legalno da se kupi kod nas i stoga ti telefoni kupljeni na KP nemaju garanciju i ne mogu da se servisiraju u ovlašćenom Samsung servisu kod nas. Naravno za takav telefon i ne možeš da dobiješ fiskalni račun.

@Ludak Ne, ali ne vidim poentu kupovine flagship-a onda, da ga neko ograniči, ali svako kako misli da treba ;).

Poslednja izmena:
Je l probao neko neki hydrogel a da radi dobro otisak? Ne bih davao 1500din lopovima iz Outfitters-a za zamenu njihove krš folije. 😁

Šta biste vi rekli koja je trenutno realna cijena za nov s22 ultra, snap, 12 256gb?

Šta biste vi rekli koja je trenutno realna cijena za nov s22 ultra, snap, 12 256gb?
Ако се не варам, процене нису дозвољене правилима форума.
Нек ме исправе модератори ако грешим.

Praštajte nisam znao. Može i na pm, čisto da se ne zeznem jer planiram da uzmem jedan :)

Jos jedan zadovoljan korisnik power saving moda od nota 5 na ovamo nikad nisam primetio razliku u radu. Testirao sa on i off sve isto osim sto dobijem jos 2+ sata SOTa. Ta flagship diskusija me nije pogodila tako da imam i rutine ukljucene (dobar deo dana sam na 2g+wifi van kuce 4g mobilni net) redovno imam 10+sati SOTa... jedna igrica drustvene mreze 45+min razgovora. Zadnji put imao restart na S2. Kao sto neko rece svako koristi telefon na svoj nacin

Zeznuces se jer sutra izlazi S23 serija po istim cenama skoro

Pogasite sve ovo i ne vidite razliku u radu telefona? U tom slučaju može onda i neki fon od 50e.
Screenshot_20230201_113810_Device care.jpg

Nazad
Vrh Dno