5% popusta.A sta je nudio taj kod,koju privilegiju?
Poceli da menjaju statuse.. Jedna porudzbina od 5og sad tek promenili status da je spakovana i dve od petka.Kakvo je stanje sa Ananas direkt porudzbinama i Sparkom,jesu li procepili? Kod mene jos uvek mrtvo more,a imam i statusa: posiljka je delimicno spakovana. Fali po neki proizvod u paketicu i sad mi to tako stoji nedelju dana,da li to znaci da ce cekati novi lager tih proizvoda ili ce poslati posiljku bez njega!? Pitam jer mi nelogicno da spakuju paket i onda nedelju dana ne dodje kurir po njega
Ma kakva podrska, izvine se i posalju ti ukrase. Meni barem 7 puta nije izaslo, a i digao sam ruke od toga...Jel kontaktirao neko podrsku u vezi ovog sto ne iskoci poklon kad se plati karticom i sta su rekli? Prethodni put odmah iskocilo nakon kupovine, sad isti chrome bez adblockera i nista. Vratilo na pocetnu stranu i to je to.
Veruj mi dobio bi ukrase ko i svi mi...Koja glupost. Znaci ako kontaktiram njih, sigurno dobijam jako potrebne ukrase
Meni prvih 5 ukrasa, 6. usisivac, i onda jos 3 ukrasa, to je ono sto je stiglo zasad. Posle toga jos 5-6 ukrasa, pa TV onaj bolji, pa 2-3 ukrasa, pa sat, i posle jos par ukrasa... nikako da nabodem mob nijedan, a to mi jedino treba.Veruj mi dobio bi ukrase ko i svi mi...
meni je svaki put iskocilo i svaki put ukrasi
Dođe mail sa kodom kojeg uneseš na paketomatu, pa onda ukucaš 3x isti kod koji ne radi i kažeš daj da probam qr možda on radi, ali stativa i on ne radi. Pa gledaš da li da zoveš korisničku službu i onda provališ da kod kucaš na DExpress paketomatu, a Ananasov je sa druge strane pumpe.Stavio sam da mi stvarcica stigne u paketomat. Kako posle preuzimam posiljku? Da li mi na broj telefona stize neki kod sa kojim otvaram paketomat ili?
Mihaila Bulgakova? 😂Dođe mail sa kodom kojeg uneseš na paketomatu, pa onda ukucaš 3x isti kod koji ne radi i kažeš daj da probam qr možda on radi, ali stativa i on ne radi. Pa gledaš da li da zoveš korisničku službu i onda provališ da kod kucaš na DExpress paketomatu, a Ananasov je sa druge strane pumpe.
EZ
Bul. Despota Stefana. Ali izgleda da je NIS-u to fora i u drugim delovima grada.Mihaila Bulgakova? 😂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari