Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Ako nas ne časte nas benchmarkovce nekim posebnim kodom u narednom periodu ništa nisu napravili. 🤣 🤣 🤣
Uskoro ce im na google pretrazi biti bolje rangirana ova tema nego sam sajt.

Kakvo je stanje sa Ananas direkt porudzbinama i Sparkom,jesu li procepili? Kod mene jos uvek mrtvo more,a imam i statusa: posiljka je delimicno spakovana. Fali po neki proizvod u paketicu i sad mi to tako stoji nedelju dana,da li to znaci da ce cekati novi lager tih proizvoda ili ce poslati posiljku bez njega!? Pitam jer mi nelogicno da spakuju paket i onda nedelju dana ne dodje kurir po njega
Poceli da menjaju statuse.. Jedna porudzbina od 5og sad tek promenili status da je spakovana i dve od petka.

Jel kontaktirao neko podrsku u vezi ovog sto ne iskoci poklon kad se plati karticom i sta su rekli? Prethodni put odmah iskocilo nakon kupovine, sad isti chrome bez adblockera i nista. Vratilo na pocetnu stranu i to je to.

Jel kontaktirao neko podrsku u vezi ovog sto ne iskoci poklon kad se plati karticom i sta su rekli? Prethodni put odmah iskocilo nakon kupovine, sad isti chrome bez adblockera i nista. Vratilo na pocetnu stranu i to je to.
Ma kakva podrska, izvine se i posalju ti ukrase. Meni barem 7 puta nije izaslo, a i digao sam ruke od toga...

Meni samo prvi put nije iskočilo verovatno zbog adblokera, beše na začetku akcije pa sam pisao podršci. Uglavnom, slali su mejlove i zvali sa namerom da reše problem iako ne znaju tačan razlog, stvarno mi nije bilo bitno toliko koliko me je interesovalo i rekao sam im da ne troše resurse bilo koje vrste na to u jeku ove gužve, neki dan su me nazvali i rekli da očekujem poklon svakako (iako imam solidnu kolekciju ukrasa) 🙂
Lep gest bez obzira na sve

Koja glupost. Znaci ako kontaktiram njih, sigurno dobijam jako potrebne ukrase (mada nije da sam ocekivao da cu dobiti nesto drugo). U tom slucaju sam mogao platiti i prilikom dostave...

Nesto sa serverske strane je uzrokovalo da ne izbaci to za poklon, posto sam skinuo netaknut chrome samo da bih narucio. To sam uradio i prethodni put i izbacilo odmah. Mogao bih otkazati porudzbinu, ali verujem da se i tu ceka nedelju dana da vrate novac.

Ja imam preko 20 narudzbina sa MasterCard, svaki put je iskocilo, svaki put sam izvlacio poklon. Imam Chrome adblocker (AdBlock), a iskace i u Brave bez ikakvih problema (on ima neki svoj internal), a takodje sam i par prvih poklona izvlacio sa Firefoxa gde imam ABP ili mozda isto AB.
Zasad je stiglo prvih 9 poklona. Prva porudzbina 20. decembra.

Poslednja izmena:
Meni takođe nijednom nije iskočilo od cele tri kupovine. Pisao sam in, rekli su proveriće. Nisu odgovorili.

Nisam našao ništa korisno-povoljno, pa sam naručio 8 šolja za čaj od petka 13.,iako mi treba 2-3, višak se možda nađe na KP :)
Od sada plaćam isključivo kešom po prijemu, još nisu vratili pare za otkazano od pre NG.

Ma naravno, ni prosli ukras nisam hteo da preuzmem, ali opet zasto ne probati? Upravo to "izvlacenje" je jedini razlog zbog kog sam platio karticom.

Porudžbina od 4.1. od strane djak sporta upravo otkazana. 11 dana od statusa potvrđena. Bezveze skroz. Očekujem otkazivanje i ostalih od 5.1.2023. Sve je garderoba i sve i dalje stoji na stanju na sajtu u svim veličinama. Neverovatno.

Ja večeras izvukao Redmi Note na poslednjoj porudžbini, kupio neke enciklopedije za klince. Sad me svrbi da kupim još nešto :D

Mada videćemo da li će stići...

Veruj mi dobio bi ukrase ko i svi mi...
meni je svaki put iskocilo i svaki put ukrasi
Meni prvih 5 ukrasa, 6. usisivac, i onda jos 3 ukrasa, to je ono sto je stiglo zasad. Posle toga jos 5-6 ukrasa, pa TV onaj bolji, pa 2-3 ukrasa, pa sat, i posle jos par ukrasa... nikako da nabodem mob nijedan, a to mi jedino treba. :ROFLMAO:

Ja sam se dugo razmišljao da li da uzmem Mop2 Pro, pošto je stvarno cena odlična. Dvoumljenje je iz privatnih okolnosti, sitna deca = svašta na podu + vole sve da drndaju i zato odlažem kupovinu robota dok još malo ne porastu. Sinoć više nije bio dostupan kada sam gledao i imao sam onaj glupi osećaj kako sam propustio akciju koja se verovatno neće skoro ponoviti. Danas sam ušao da proverim statuse za prethodne pošiljke, kad ono Mop2 dostupan i kupim ga. Toliko keša nemam kod sebe, do banke da idem me mrzi i, iako sam rekao da više karticu kod njih koristiti neću, platim karticom. Dobijem na nagradi usisivač 😄.
Sad ostaje samo da vidimo da li će stići bar jedan od dva usisivača, s obzirom na to da ni jednu nagradu do sad dobio nisam.

Sto se tice statusa, izgleda su krenuli da se menjaju, porudzbina od 9. januara je dobila status Spakovana:
1673822898461.png
1673823010343.png

Stavio sam da mi stvarcica stigne u paketomat. Kako posle preuzimam posiljku? Da li mi na broj telefona stize neki kod sa kojim otvaram paketomat ili?

Jel radi jos kod trebam da uzmem neke slavine, da ne otvaram novi mail za dzabe

Stavio sam da mi stvarcica stigne u paketomat. Kako posle preuzimam posiljku? Da li mi na broj telefona stize neki kod sa kojim otvaram paketomat ili?
Dođe mail sa kodom kojeg uneseš na paketomatu, pa onda ukucaš 3x isti kod koji ne radi i kažeš daj da probam qr možda on radi, ali stativa i on ne radi. Pa gledaš da li da zoveš korisničku službu i onda provališ da kod kucaš na DExpress paketomatu, a Ananasov je sa druge strane pumpe.

EZ

Dođe mail sa kodom kojeg uneseš na paketomatu, pa onda ukucaš 3x isti kod koji ne radi i kažeš daj da probam qr možda on radi, ali stativa i on ne radi. Pa gledaš da li da zoveš korisničku službu i onda provališ da kod kucaš na DExpress paketomatu, a Ananasov je sa druge strane pumpe.

EZ
Mihaila Bulgakova? 😂

Kod izgleda da radi, ali su Petak 13. popusti su zavrseni. Cene su se vratile na pun iznos.

Sto se tice filtera stvar nije bas najjasnija, iz pretrage pise da je cena vracena na staro.
1673828948439.png

I kada odem na filter prikaze ovo:
1673829038362.png
(178 dostupnih komada)

Ali kada taj link pastujem direktno u address bar, dobijem ovo:
1673829097962.png
(195 dostupnih komada)

Link je identican ovaj:

EDIT:
Isto se desava i sa TV-om. Nije cache, ctrl+f5.

Nazad
Vrh Dno