A o čemu da pričamo kad 95% svim korisnicima telefon radi odlično😀. Šta bi trebalo u Samsung temi da rade? Zabo, restart, zabo, restart….50% postova se svodi na trajanje baterije. Zamislite da ljubitelji automobila 50% svoje paznje posvete trajanju rezervoara goriva ***
Pritom ih svaki rezervoar kosta 100€
Vas ovde jedno punjenje kosta 1 dinar, a imate ih 1000 pre nego sto osetite da vam je baterija otisla i jedna zamena kosta kao jedan rezervoar goriva
Wtf
Znaci admini bi trebalo ali ozbiljno da kaznjavaju svaku zapocetu polemiku oko trajanja baterije na telefonima
Nije ti baš neko poređenje, ali kad si već pomenuo automobile, pogledaj malo o čemu diskutuju vlasnici električnih autmobila50% postova se svodi na trajanje baterije. Zamislite da ljubitelji automobila 50% svoje paznje posvete trajanju rezervoara goriva ***
Pritom ih svaki rezervoar kosta 100€
Vas ovde jedno punjenje kosta 1 dinar, a imate ih 1000 pre nego sto osetite da vam je baterija otisla i jedna zamena kosta kao jedan rezervoar goriva
Wtf
Znaci admini bi trebalo ali ozbiljno da kaznjavaju svaku zapocetu polemiku oko trajanja baterije na telefonima
To nikad necu razumeti, zasto 1000e za nesto sto istog momenta izgubi 50% vrednosti.Kad god pomislite da vam je teško, otvorite temu o Žaomiju 12 Pro i čitajte postove budale koja je dala 1000e za to smeće, pogadjate, nick "Promaster"
Duševni bolovi usled svih vaših problema , kao rukom odnešeni...
Elem, da li ima neki elegantniji način da se kod pozivanja ljudi iz recent taba bira sa koje kartice hoću da ih zovem ili mora na "i" pa da promenim ?
Iskreno, dual sim na IOS-u je katastrofalno slabiji nego na androidu. Ako ti je to bitna stavka, ostani na androidu.Dobri ljudi, dobar dan.
Kako razmišljam da se prebacim sa androida na iphone, imam jedno skroz laičko pitanje: da li se na Iphonu (konkretno me zanimaju modeli 12 pro i 13 pro) može koristiti na "standardan" android način? Vidim na apple supportu objašnjenja ali mi iskreno nisu jasna jer se spominju i wifi pozivi i sl. Mene zanima da li se mogu koristiti dvije kartice na način da je jedna glavna i da na preko nje ide mobilni internet a da se druga koristi za pozive/smsove? Plus, može li mi ko reći šta su to wifi pozivi.
I ja se to pitam. Nisam jos uvek azurirala, ne znam da li odmah ili da sacekam malo😀Kupio jučer nov iPhone 13, verzija iOS-a 15.6.1. Da li preporučujete update na iOS 16 ili ne? Na starom XR s iOS 16 tastatura nenormalno seckala, a znao je često da zasecka kad stigne poruka s WhatsAppa u trenutku slušanja muzike i onda nastavi sa seckanjem svake 2-3 sekunde.
imam jedno skroz laičko pitanje: da li se na Iphonu (konkretno me zanimaju modeli 12 pro i 13 pro) može koristiti na "standardan" android način?
Kupio jučer nov iPhone 13, verzija iOS-a 15.6.1. Da li preporučujete update na iOS 16 ili ne? Na starom XR s iOS 16 tastatura nenormalno seckala
Znaci moram da smanjim instagram, fejs i wa 😂😂😂 salim se🤭 hvala na odgovoru 🤭Jedino što je sigurno je da ti Home&Lock Screen ne vuče značajno bateriju 😃 , a to se odnosi procentualno upravo na to koliko je telefon bio na tome u odnosu na potršnju baterije za taj period.
Hvala na odgovorima!
Upravo to, bitno mi je da razdvojim kartice: "glavna" je moja privatna kartica sa koje obavljam većinu poziva i u okviru koje imam mobilni internet, "poslovna" kartica kao što joj ime kaže služi za posao, tj za pozive i sms i u okviru tog paketa nemam mobilnog interneta (mada mi ni ne treba jer rekoh imam na prvoj kartici). Dakle, to funkcioniše uobičajeno? A te peripetije u vezi sa pozivanjem sa liste i promjenom kartice, to bih već mogao podnijeti.
Zakači na 3utools pa okači screenshot.Pozdrav članovima,
Korisnik sam Iphone 13 pro max od novembra prošle godine, primetila sam ubrzan pad bH na telefonu, sad mi je 88%. Telefon punim uveče pre spavanja, prosečan sam korisnik s tim da ne igram igrice i ne koristim mnogo mreže. Zanima me u čemu je caka, mogu li da nekako popravim stanje baterije? Suprug ima 11 pro max star 3 godine i stanje baterije kod njega je bolje nego kod mene.
Normlano je i po Apple baterija degradira 1% mesečno, tako da za godinu dana tj. 12 meseci ode 12%. Kako tebi tako pokazuje a kod muža drugačije? Kod njega verovatno nije ispravan deo koji pokazuje stanje, ili će kasnije u nekom ažuriranju kako se to obično dešava izgubiti više % (što i ovde ljudi prijavljuju). Sve u svemu, ako ti baterija dobro drži ne obaziri se i ne gledaj BH, posle 2 godine korišćnja realno je za zamenu osim ako nije Pro Max, on i tada ima odlično trajanje baterije.Pozdrav članovima,
Korisnik sam Iphone 13 pro max od novembra prošle godine, primetila sam ubrzan pad bH na telefonu, sad mi je 88%. Telefon punim uveče pre spavanja, prosečan sam korisnik s tim da ne igram igrice i ne koristim mnogo mreže. Zanima me u čemu je caka, mogu li da nekako popravim stanje baterije? Suprug ima 11 pro max star 3 godine i stanje baterije kod njega je bolje nego kod mene.
Jeste loše rešeno. Kada otvoriš poruke, klikni na brojm ispod broja imaš opcije za poziv, poruku... i ispod toga "Converzation Line" gde sa desne strane imaš da izabereš broj sa kog se šalje, izaberi broj i gore desno "Done". Kada potvrdiš drugi boj odmah će ti u dnu poruke pisati "Number changed to xx".Sto se dual sim varijante tice, kako npr placate parking, istu zonu, sa razlicitih kartica?
Kupi Topy u DMu.Cime cistite telefon kada skinete masku?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari