aktivirana mi je usluga VoLTE ali je u postavkama nemogu pronaći
Znatm to nego mi je cudno sto na iphone se3 imam u opcijama. Bitno da mi je ip13p normalan, hvala 🤣Nema 5G u Srbiji koliko znam.
16.2Koji iOS 😃
Settings/Mobile Data/Mobile Data Options/Voice & Data i ukljucu VoLTE opciju.
Nema zvanicna 5G mreza u Srbiji jos uvek 😃
ja sam u Hrvatskoj i imam i aktiviran mi je uz VoLTE i usluga WoWIFI samo mi je malo teže to pronaći u postavkama,navodno HT to automatski preko moga broja naprave aktivacijuKoji iOS 😃
Settings/Mobile Data/Mobile Data Options/Voice & Data i ukljucu VoLTE opciju.
Nema zvanicna 5G mreza u Srbiji jos uvek 😃
Nije mi ista sifra mejla i na icloudu😅 sad ne znam da li da napravim novi mejl samo za icloud?Koliko znam korisnika iOS-a, macOS-a, uglavnom je identičan, bar kod prastarih korisnika, čak i oni @me dot com 😃
Gledaj jedino da bar nije ista šifra 😁
Kuku🤦♀️ Hvala, ukljucicu ovo😳 uopste nisam upucena u zastitu telefona, malo mi je sve ovo novo i konfuznoZa pocetak uključiš Two factor authentication, a krađa naloga nema veze sa tim da li neko ima ili nema tvoj telefon pri ruci.
Hakuje nalog ako zna sifru, promeni je i zakljuca ti telefon preko icloud sajta.
Turn on Lost Mode or lock a device
Use Lost Mode in Find Devices on iCloud.com
In Find Devices on iCloud.com, use Lost Mode to lock and track your iPhone, iPad, Mac, or Apple Watch if it’s ever lost or stolen.support.apple.com
Isti, ko ce da pravi sad novi mail samo za iCloud.Jel vam je isti mejl za icloud i gmail? Koliko je pametna ideja sto mi je stavljen isti mejl? 😅
Mada i 13 mini traje oko 15% (1h) duze od 12 mini.Ozbiljno bolja baterija na 13 u odnosu na 12 mini. 14 malo bolja baterija od 13.
Ukljucen jeCaos
Kad smo vec dotakli zastite...
Da li je nekom uključen Account Recovery Key?
Verujem da je pisano o tome ali ne mogu ji na guglu da nadjem, kako da podesim da mi slika sa blicem? Nikako ne mogu da ga podesim kada sam npr unutra u npr kafani da ne pravi night mode slike (ocajne), nego da napravi sliku sa blicema ali da to bude sigurno tako
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari