Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Porucio i ja usisivac, platio karticom i otkazali posle 2 dana jer vise nema na stanju po toj ceni. Posle se pojavi malo bolji usisivac isto na akciji (05.01.) i opet platim karticom i evo jos uvek cekam isporuku. Zvao sam 4 puta ukupno od tad, svaki put su imali drugaciji izgovor (guzva; nema u magacinu; popis u magacinu; javicemo vam se kasnije, sigurno je greska). A u pitanju je Ananas Direct.

Pitanje - Koliko treba vremena da se rezervisana sredstva u banci (Intesa) vrate na racun od te prve otkazane porudzbenice?

Jutros pitanje za jos jednu stvar koju sam porucio prekjuce, ne menja se status uopste.
Njihov odogor je da nastoje da rese sve posiljke u zadatom roku ako sam sistem ne otkaze porudzbinu, znaic oni meni vec daju do znanja da je moguce da mi sistem otkaze porudzbinu bez ikakvog razloga, tj pripremaju me na to. Pa sta je onda poenta postavljanja tog proizvoda na sajt?

Ja poručio 2. januara ovlaživač vazduha i evo danas stigao.

Nisam nista plaćao karticom, vec naručio da platim pouzećem. Sigurno me pomešali sa nekim.
Ovaj email mi poslali, sigurno greškom:
Poslat je dopis banci. Referentni broj transakcije na koji možete da se pozovete u banci je ST:

jutros promenili status

123.jpg

Koliko mračenja i poguba na poslednjih par strana.
Što se tiče povraćaja novca za otkazanu ili vraćenu porudžbinu, najbolje ih je kontaktirati nakon što je prošlo pet radnih dana od povrata robe.
Ja sam juče ujutro tako učinio, odmah su mi javili da su kontaktirali prodavca, a po podne i da je reklamacija odobrena i dat nalog za povrat novca (koliko to traje ne znam).

Što se tiče poklona, i na taj kupljen pa reklamiran proizvod (poslali jaknu pogrešne veličine), kupljen Master karticom sam dobio poklon (neku tabure/kutiju, pisao sam već).

Juce sam narucio dva artikla i dobio nagradu, medjutim jedan od skupljih artikala su otkazali a jeftini je jos tu, dali u ovom slucaju stize nagrada ?

Upravo su mi rekli preko telefona da se porudžbine automatski otkazuju nakon 3 dana ukoliko prodavac nije potvrdio nešto sa njihove strane. Kažu i da će dosta porudžbina biti prolongirano za nedelju dana.

Otkazana porudžbina još pre NG, nit refunda niti emaila, drugi deo iste porudžbine vraćen, od novca takođe ni traga ni glasa.
Za ovo vraćeno dao sm broj TR kod druge banke. Koga da cimam?

ako oni te poklone od 5 dinara razvoze po srbiji nezavisno od glavne porudžbine onda je dobro ako ljudi u kurirskim službama još uvek stoje na nogama...dakle, znaš da ovde ne postoji, i da je i sam nemaš, infrastruktura koja može da istrpi toliku navalu ali svejedno teraš dalje taj haos...deluje da će se mesecima raspetljavati vraćanje novca i otkazivanje porudžbina...ali to je večna boljka naših trgovaca, na sajtovima svega ima, a u praksi nemaju puno toga...

Probao juče još jedared, sad su to majce i trenerka, pa ćemo da vidimo.
Ako me i ovaj put izrade, ćao zdravo.

Gomila otkazanih narudžbina za mene danas. Nažalost to je realnost lagera posle praznika.

Otkazana porudžbina još pre NG, nit refunda niti emaila, drugi deo iste porudžbine vraćen, od novca takođe ni traga ni glasa.
Za ovo vraćeno dao sm broj TR kod druge banke. Koga da cimam?

prvo piši ananasu da otkažu rezervaciju sredstava sa tvoje kartice pa onda zovi banku da ti tu otkazanu rezervaciju vrate na stanje.

Nisam vidovit, ali javlja mi se da ce mi dve porudzbine gde je adirekt biti otkazane cim istekne promo kod i nestati sa sajta kad zavrse s popisom.

Koja je poenta porediti polovne farmerke iz Poljske sa novim kod nas ?
Takođe, koja je poenta pisati "meni su danas spakovali, meni otkazali, meni poslali"?
Edit: uđem da vidim da l je neko našo nešto zanimljivo na popustu (kao npr one kappa majice) ali sve što vidim je status vaših porudzbina...

Jutros stize mejl da paket poslat, za 15 minuta javlja se kurir da se preuzme roba. porudzbina je kreirana 4. januara, dakle 7 dana je proslo. Napomena je da je isporuka van Beograda.

Juce sam narucio dva artikla i dobio nagradu, medjutim jedan od skupljih artikala su otkazali a jeftini je jos tu, dali u ovom slucaju stize nagrada ?
Jel toliko teško pročitati jednu stranu unazad?
Stiže nagrada, ne brini.
Takođe, koja je poenta pisati "meni su danas spakovali, meni otkazali, meni poslali"?
Edit: uđem da vidim da l je neko našo nešto zanimljivo na popustu (kao npr one kappa majice) ali sve što vidim je status vaših porudzbina...
Druže, ako ti se ne sviđa šta ljudi pišu, ti nemoj da čitaš.
Ako ti treba savet kako da uzalud potrošiš svoj novac, pitaj - možda ti neko i odgovori.

Jel ima neko da je naručio posle 3, 4 januara ovaj stela tv za 8500din a da mu je poslat ili stigao?

Jel toliko teško pročitati jednu stranu unazad?
Stiže nagrada, ne brini.

Druže, ako ti se ne sviđa šta ljudi pišu, ti nemoj da čitaš.
Ako ti treba savet kako da uzalud potrošiš svoj novac, pitaj - možda ti neko i odgovori.
Da bih došao do onoga što me zanima moram da pročitam vaše gluposti

^ Prijavi kad naiđeš na nešto za šta misliš da mu nije mesto u (ovoj ili bilo kojoj drugoj) temi.
Anonimno je i svaki dan je aktivno više moderatora, velika je šansa da se obriše / uredi.

Jel' ima u ananas ponudi kršten brzi punjač za telefon između 3 ili 4 hiljade (može i jeftiniji).
Usb c, zidni ili bežični samo da je provereno brz punjač...
Ovde je ponuda, ali ne razumem se baš

Hajde što mi je Uspon dva puta otkazao porudžbinu, ispaljivali su me za narudžbine preko njihovog sajta i to na mnogo gori način - potvrde i kažu sutra šaljemo i nikada to ne urade. Od tada sam ih precrtao, sada sam mislio da će ih Ananas dovesti u red. Nego sramota je što to radi Spark masovno. Sve što je naručeno, naručeno je prvi dan akcije, artikl bude raspoloživ sve do trenutka otkazivanja. A onda ovde kolege forumaši napišu da su dobili taj artikl a poručili 3 dana kasnije. Dakle, nema ni redosleda, niti pravila kako se obrađuju narudžbine.

Sad sam koristio karticu na njihovoj platformi i nikad više. Samo keš, pa neka otkazuju koliko hoće. A i poručivaću samo ako je nešto baš mnogo povoljno. Pre dva meseca sam mislio da ću samo od njih kupovati online...

Jel' ima u ananas ponudi kršten brzi punjač za telefon između 3 ili 4 hiljade (može i jeftiniji).
Usb c, zidni ili bežični samo da je provereno brz punjač...
Ovde je ponuda, ali ne razumem se baš
https://ananas.rs/proizvod/xiaomi-punjac-za-telefon-gan-tip-c-beli/109251 ovaj je po meni najbolji, uz kupon

Nazad
Vrh Dno