pinocio
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.01.2009
- Poena
- 485
Kako da shvatim ovo?Za ostale stvari koje pišeš... nemam komentar.
Kako da shvatim ovo?Za ostale stvari koje pišeš... nemam komentar.
Kod nas jeftinije... uz kupon
Otkazana porudžbina još pre NG, nit refunda niti emaila, drugi deo iste porudžbine vraćen, od novca takođe ni traga ni glasa.
Za ovo vraćeno dao sm broj TR kod druge banke. Koga da cimam?
Koja je poenta porediti polovne farmerke iz Poljske sa novim kod nas ?
Takođe, koja je poenta pisati "meni su danas spakovali, meni otkazali, meni poslali"?Koja je poenta porediti polovne farmerke iz Poljske sa novim kod nas ?
Jel ananas direkt, jel od sparka?Jutros stize mejl da paket poslat, za 15 minuta javlja se kurir da se preuzme roba. porudzbina je kreirana 4. januara, dakle 7 dana je proslo. Napomena je da je isporuka van Beograda.
Jel toliko teško pročitati jednu stranu unazad?Juce sam narucio dva artikla i dobio nagradu, medjutim jedan od skupljih artikala su otkazali a jeftini je jos tu, dali u ovom slucaju stize nagrada ?
Druže, ako ti se ne sviđa šta ljudi pišu, ti nemoj da čitaš.Takođe, koja je poenta pisati "meni su danas spakovali, meni otkazali, meni poslali"?
Edit: uđem da vidim da l je neko našo nešto zanimljivo na popustu (kao npr one kappa majice) ali sve što vidim je status vaših porudzbina...
Da bih došao do onoga što me zanima moram da pročitam vaše glupostiJel toliko teško pročitati jednu stranu unazad?
Stiže nagrada, ne brini.
Druže, ako ti se ne sviđa šta ljudi pišu, ti nemoj da čitaš.
Ako ti treba savet kako da uzalud potrošiš svoj novac, pitaj - možda ti neko i odgovori.
https://ananas.rs/proizvod/xiaomi-punjac-za-telefon-gan-tip-c-beli/109251 ovaj je po meni najbolji, uz kuponJel' ima u ananas ponudi kršten brzi punjač za telefon između 3 ili 4 hiljade (može i jeftiniji).
Usb c, zidni ili bežični samo da je provereno brz punjač...
Ovde je ponuda, ali ne razumem se baš
Ananas E-Commerce | Platforma za online kupovinu
Dobrodošli na Ananas E-Commerce. Pronađite i kupite proizvode iz različitih prodavnica na jednom mestu! Sigurna i laka online kupovina uz najbržu dostavu!ananas.rs
Mora da se dokupi i kabl ili?https://ananas.rs/proizvod/xiaomi-punjac-za-telefon-gan-tip-c-beli/109251 ovaj je po meni najbolji, uz kupon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari