Evo nasao sam primer na netu gde ostaje isti kod, ja kad ukucam svoj CJ..US kod dobijem rezultate ali samo kad je poslata jos 13. decembra. Mene zanima da li je moguce da od Ciriha do Beograda ne stize nedelju dana.Problem je sto se USPS posiljke ne mogu pratiti u Srbiji
po tom kodu.Ovde dobijaju novi RR...RS kod.
Ovo je odlicno resenje, narucito zbog komplikacija sa neregistrovanim posiljkama.Napokon su i u Smederevu ispred poste postavili Paketomat,posalju poruku na Viber sa brojem pracenja i kave vam kada mozete da preuzmete sa Paketomata. Da znate ubuduce kada da podignete paket sa Paketomata,u poruci na Viberu dobijete poruku i na kraju link gde kliknete na njega i pratite uputstva,prvo vam stigne kod od 6 cifara,to ukucate i onda sledeci korak je skeniranje QR koda koji stoji na Paketomatu i onda vam se otvori sanduce i vi preuzmete posiljku.Ovo je dobro resenje jer sve manje i manje ima postara,i ovo se odnosi samo na neregistrovane posiljke.
Meni takva stoji zaglavljena sa poslednjim statusom "Departure to country of destination, Belgium" od 17.12. Inače poručeno sa Aliexpress-a 05.12.UHxxxxxxxxxBE sa EBAY
Da vidimo kako ce to ici
znam da će pisati ono kao "zadužena za dostavu" ili tako nešto, ako stiže sutra. Interesovalo me samo ovo otprema da li je to to, inače mi bude više statusa unutar NS carine (prijem, neko očitavanje itd.) pa zaboravih šta je šta. Bio bi red da stigne sutra, zadršaše mi mesec dana 😁Trebalo bi,nelad zna da traje otprema do lokalne poste vise od 2 dana.videces sutra promenu statusa ako je stigla u tvoju postu.
Izgleda da sam prouzrokovao promenu@sale76
![]()
Pracenje posiljki
U petak stigla 2 HU paketa sa statusom at local delivery post od 01.12. i 09.12. BE paket se i dalje ne mice "Dec 08, 2022, 19:35 bpost Departure from office of exchange"forum.benchmark.rs
Koliko znam status "out for delivery" znaci da je zaduzen za dostavu tog dana. Koji ti je status kada ubacis u tracker od poste Srbije?Pogledajte prilog 370769Da li postoji šansa da isporuka malo kasni zbog praznika i svega, ili će morati da se silazi u poštu? U pitanju je maska za telefon od oko 300 dinara, UA HU pošiljka.
Izgleda da nije informisan da su praznici 😂A ti radis za praznike ?
Meni stigao u izmenicnu 2 Decembra, i evo tek danas na terenu paket. Nacekaces sePogledajte prilog 370772
Nikad duže nisam čekao da ode sa aerodromske poste
Update, u sredu bio ponovo u pošti, ovaj put nisu gledali već zapisali podatke i broj telefona, danas se javio kontrolor iz pošte da su našli sva 4 paketa i preuzeo sam ih.11030 Beograd, centralna pošta na Banovom brdu.
U pošti bio početkom novembra, bio ponovo u subotu, oba puta, nema paketa na moje ime. Doduše ne videh nigde one prepoznatljive žute koverte, ono što su listali pri proveri su sve preporučene/računi.
Poštar zadužen za reon na kome sam dao otkaz od 01.11. Raspitao se kod komšija, sad ga neka klinci menjaju i raznose poštu, dal su frljnuli negde usput, stoji u nekom budžaku pošte, ko zna...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari