KovacTibor
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.11.2021
- Poena
- 285
Proveri mail. Kod za paketomat kao i obaveštenje o pristizanju šalju na mail.Da. City. U međuvremenu mi je kurir isporučio još paketa od Ananasa a za ovaj kaže da je ostavio u paketomat još pre Nove ali se status ne menja i ja nemam broj za paketomat. Sumnjam da je paket ukraden ili izgubljen. Ne znam šta u tom slučaju?
Danas je stigla jakna i ne, neću je vratiti.U petak sam naručio mušku jaknu Tom Tailor.
U opisu je pisalo da je kožna. Zbog manjka vremena nisam guglao jaknu nago bukvalno klik, bum, tras.
Danas najzad malo slobodnog vremena i google mi kaže da je to u stvari veštačka koža.
Vratiću im, i nikad ništa više sa njima.
SNG
Pisano 20 puta. Imas specifikaciju prodaje u kojoj ti pise cena uz umanjeni vaucer...Narucio malopre blutut zvucnik ali mi u mejl stigla puna cena jel to normalno? Pisao sam podrsci da vidim u cemu je problem. Sada kada pokusam nesto drugo da kupim izadje mi da kod nije validan.
Mislim da nije ni to pravilno,Skaj? Poliester?
hah... kako smisljaju nazive samo da ne napisu da je vestacka koza. moja supruga kupuje na zari tamo bar napisu ljudski FAUX LEATHER.Mislim da nije ni to pravilno,
u originalu bi to bilo: "leather look fashion" tesko je to prevesti na srpski.
Da stave u naziv "Lazna koza", ili "kao koza", nije bas prodajno.
Ja od 26.12 čekam pošiljku koju sam platio i preusmerio na paketomat koji dostavlja City Express da bi se danas 4.1. promenio status u Netačna/nepotpuna adresa kupcaNema mejla i status na sajtu je da je na putu ka paketomatu. Pre i kasnije naručeni predmeti su uredno stigli ali taj stoji zaglavljen na tom statusu.
Gledaj stavku "za plaćanje", tu piše umanjen iznos.U specifikaciji mi pise puna cena![]()
Isti slučaj. Prvo porudžbina je prihvaćena pa tokom noći otkazana. A na stanju je na oba mestaI meni sinoć otkazaše pošiljku, a piše da je na stanju i u Ananasu i kod prodavca. Bojim se da tu neće biti neke uspešne saradnje.
Samo da se nadovežem da sam iste ventilatore uspešno naručio na Bazzar-u po akcijskoj ceni, a pritom je dobavljač takođe Gembird.29.12.2022. poručio četiri ventilatora za kućište, inače dobavljač Gembird. Do sinoć u 23h je bio status "porudžbina je kreirana" kada su je otkazali.
Ventilatori im i dalje stoje na sajtu, mogu se ponovo naručiti, a na sajtu dobavljača Gembird isti su jeftiniji, doduše ako se ne računa trenutno aktuelni Ananas vaučer.
Moja je otkazana za 4 dana.Očigledno je da posle 5 dana bez reakcije sistem sam automatski otkaže porudžbinu.
Ja od 26.12 čekam pošiljku koju sam platio i preusmerio na paketomat koji dostavlja City Express da bi se danas 4.1. promenio status u Netačna/nepotpuna adresa kupca
Pretpostavljam da su morali neki status da stave ovi amateri iz City Express-a pa stavili da je paketomat promenio adresu!!!
Pogledajte prilog 370226
Ja sam poručio 31.12. oko 17h, otkazano 04.01. u 23h.Moja je otkazana za 4 dana.
Iskreno verujem da je ovo bila frka samo zbog praznika. Vreme će pokazati.Bas mi je zao ako ovo preraste u praksu. Ja za sada imam odlicna iskustva sa Ananasom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari