Hoćeš reći da time travel filmova nije bilo pre ovoga? Drugo, slažem se sa ovim što si rekao, samo nisam hteo da se ponavljam jer sam već dao istu konstataciju ranije, zato film i ne mogu da ocenim baš zbog toga, ali mi se ne sviđa na nekim poljima koja u suštini nemaju tu poveznicu sa poentom filma, da ne navodim sad. Ali siguran sam da bi mi iste stvari zasmetale da sam ga pogledao i pre osamnaest godina.Već viđeno sa današnjeg aspekta. U vreme kad je film nastao nije bilo već viđeno, već su u narednim godinama počeli ovu tematiku da guraju u sve i svašta, počev od igara npr... Tako da treba stvari sagledavati ocenjivati sa aspekta vremena kada su nastale a ne sa 20 godina zakašnjenja kroz današnju prizmu.
Ista priča, neko bi danas mogao mlatiti da je Matrix već viđeno, ali 1999 je bio jawdroping u svakom smislu...
Meni se svidelo što je tako malo spor a ne non stop neko roštiljanje i sl.Pogledao i sta znam... pomesani utisci.Previse spor film za moj ukus,previse dugo traje,glumci mi odbojni,al ima i mnoge pozitivne stvari,scene odlicne,onaj muzicki deo kad "opizdi" svako nekoliko sekundi mi fantastican,posebno u pocetku jer sam nekako ocekivao drugaciji film,neizvesniji,a opet,ostavio je utisak,poput
Da scenografija je top,bukvalno nemas mogucnost da im sta zameris.Al kazem najvise me odusevila muzicka sekvenca koja se povremeno pojavljuje i daje dramaturgiju,u pocetku je i to bilo TOP jer sam ocekivao vise i intezivnije dramarturgije koja bi opravdala tu muziku,al i ovako,PREPORUKAMene je scenografija oduševila
Meni zadnje stivo bio Karl May i Winnetou... ako s ene varam preko 2000 strana... udubim se tako po par sati,pa kad izadjem na ulicu sve ljude poistovecujem sa likovima (kaubojci,indijanci)Iskreno, bez uvrede, ne mogu da verujem koliko ljudi ne čitaju, ovo je lako štivo triler klasik...Ali ni za to se ne zna...
Posle Ladlamove smrti Eric Van Lustbader je nastavio da piše serijal o Bornu i iskreno više mi se sviđa njegov stil nego Ladlamov.Filmovi o Dzejmsu Bornu su rađeni po knjigama Roberta Ladlama, i radnjom podseća na radnju knjiga...
Prvi deo iz 1989 sa Richardom Chamberlainom je klasik. Prvi sa Damonom je isto odlican. Ostali solidni.
Inače pre Matrix-a je izašao Proyas-ov "Dark City"(meni jedan od omiljenih filmova) koji ima dosta sličnosti sa istim ...Već viđeno sa današnjeg aspekta. U vreme kad je film nastao nije bilo već viđeno, već su u narednim godinama počeli ovu tematiku da guraju u sve i svašta, počev od igara npr... Tako da treba stvari sagledavati ocenjivati sa aspekta vremena kada su nastale a ne sa 20 godina zakašnjenja kroz današnju prizmu.
Ista priča, neko bi danas mogao mlatiti da je Matrix već viđeno, ali 1999 je bio jawdroping u svakom smislu...
Baš mi je Town na listi, u nedostatku kvaliteta, vraćam se starim odličnim. Juče odgledao Inception, skoro da sam i zaboravio o čemu se radi, film i po!Malo si omasio temu za slow horses 😉
Reprizirao sinoc The Town. Meni lično odličan film. Ko nije gledao, a voli taj neki žanr, mislim da je must watch.
Svaka čast za pamćenje, videh 😁Nije skoro, tj. ako ne računaš prošlu sedmicu.
Nađeš svoj Waterworld post pa skroluješ skoro do poslednjeg posta i voila.![]()
Dobar je Džo Blek. Daju ga na kablu svake nedelje. Meni je ta glumica baš krš, ima jednu facu koju ne skida kakva god da je situacija. 😋
Ma nema veze,kad sam ubacio zetone,vozim do kraja... ne umem stati... ne mogu filmovi biti losi koliko ja mogu biti tvrdoglavTu mozda mozes i da stanes, sto se kaze they dont get better than that.
Ma nema veze,kad sam ubacio zetone,vozim do kraja... ne umem stati... ne mogu filmovi biti losi koliko ja mogu biti tvrdoglav![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari